Televízor Samsung sa vypína. Ako vypnúť automatické vypínanie?
Otec ma už druhýkrát volal, že má pokazený televízor. Nakoniec som zistila, že po pár hodinách vyskočí na obrazovke nejaké upozornenie a keď ho nepotvrdí, TV sa vypne. On to samozrejme nestihne ani prečítať 🙂
Predpokladám, že je tam nastavené nejaké automatické vypínanie pri nečinnosti. Dá sa to úplne vypnúť? Ide o Samsung, presný model teraz neviem.
Ano, treba len pozrieť nastavenia, je tam niečo také že automatické vypnutie. To keď niekoľko hodín na TV nespravíš žiadnu akciu, ten "predpokladá" že spíš a vypne sa aby ušetril energiu.
Ak nestlaci povedzme 2 hodiny gombik na dialkovom, vypne sa. Da sa to zmenit v menu. AI ti poradi, kde pre tvoj model.
@anonym_autor aj my to tak mame nastavene. Ked to neviete nastavit, nech si televizor znova zapne
Da sa nastavit navyse niekto mu to musel nastavit automaticky ziadna TV nejde s tym z vyroby. Treba pohladat v nastaveniach, kazda TV je ina.
no pozor aby sme tu nenarazili na povinnu funkciu ako start stop u aut....mozno je to nemozne vypnut od urciteho roku vydania
no pozor aby sme tu nenarazili na povinnu funkciu ako start stop u aut....mozno je to nemozne vypnut od urciteho roku vydania
@martinmmartin určite nie, telka nie je auto.
Nové televízory to majú väčšinou automaticky nastavene z výroby. Ja som pred rokmi vypadala ako debil, keď som išla do obchodu sa opýtať ako reklamovať televízor, lebo ze sa mi vypína. Žiaľ nikdy som pri ňom nebola keď písal to upozornenie. Vypadala som ako debil, ale zasmiali sme sa. V obývačke som to vypla, ale napríklad na TV v spálni sa mi to zrušiť nedá.
Tak mne sa Samsung tv zacal sam vypinat, po vypnuti sam zapinat a takto to bolo kazdych 5 minut. Neskor sa sam kazdu minutu vypnul a uz nezapnul a teraz sa ani zapnut neda. Skor ma nejaku technicku zavadu ako nastavenie.
Ani som nevolala servisneho technika. Nechce sa mi platit za diagnostiku s tym, ze sa neda opravit alebo sa da len draho opravit.
Kupila som si novy 50", ale lacnejsi.
Tak mne sa Samsung tv zacal sam vypinat, po vypnuti sam zapinat a takto to bolo kazdych 5 minut. Neskor sa sam kazdu minutu vypnul a uz nezapnul a teraz sa ani zapnut neda. Skor ma nejaku technicku zavadu ako nastavenie.
Ani som nevolala servisneho technika. Nechce sa mi platit za diagnostiku s tym, ze sa neda opravit alebo sa da len draho opravit.
Kupila som si novy 50", ale lacnejsi.
@roja01 Byvas na sidlisku?

Ano, da sa nastavit rozna doba necinnosti, pozri nastavenia