Ako najlepšie uchovávať a organizovať fotografie?
Ahojte. Akým spôsobom si uchovávate fotky? Vyvolávate alebo robíte fotoknihy? Ako často? Ako si to organizujete napríklad z dovoleniek alebo tak? Dcérka bude mať 5 rokov máme iba 2 fotoknihy čo jej spravila svokra tak pokazdom roku a mňa to veľmi mrzí že som v tomto lajdák. Chcela by som to napraviť, už pomedzi to sa aj telefóny vymenili,takže asi prvýkrot bude to dať všetko dokopy na disk. Boli iné dôležitejšie veci, vždy som to odkladala ale už prišiel ten čas. Dakujem za vase rady ako sa vám to osvedčilo .
@anonym_autor ukladám si fotky ktoré si chcem dať vytlačiť na empikfoto a keď ich mám okolo 200 a je akcia tak si dám vytlačiť. Potom ukladám do 'bantex kapsa na foto' a založím do šanónu.
@anonym_autor ukladám si fotky ktoré si chcem dať vytlačiť na empikfoto a keď ich mám okolo 200 a je akcia tak si dám vytlačiť. Potom ukladám do 'bantex kapsa na foto' a založím do šanónu.
@svokrinjazykmonika mozes mi prosim ukázať ako to mas pre predstavu? Samozrejme aby nebolo vidno tvare alebo tak
@anonym_autor kedze pracovne kazdy tyzden cestujem hore dole, vzdy raz za 2 tyzdne v nedelu si sadnem k tomu a vsetky foto z mobilu presuniem a roztriedim dokladne na extrerny disk. Zaroven komplet vymazem z tel. Sposob triedenia na disku a ukladania do jednotlivych suborov robim rovnako niekolko rokov, preto to mam detailne prehladne, dokonale. Cokolvek kedykolvek najdem-+ si raz do roka vyvolam foto a vymenim do ramikov aktualne
Však normálne si to trieď v počítači napr. takto:
Albumy/2025/Frajerky/Blondíny/Dovolenky/Letné/Hedviga/

Fotoknihy kazde vianoce a narodeniny (vianoce - rodinna foto kniha za cely rok), narodeniny dietata - jeho fotky za minuly rok... a ano mam aj backup aj online aj hardware stahujem dvojmo.