Ako neviditeľne poškodiť starý mobil?
Prosím, vie mi niekto poradiť ako pokaziť starší typ mobilu, tak aby nebolo vidno že ho niekto pokazil? Ďakujem
utop ho . a potom dobre vysuš aby nebolo vidno že bol vo vode.
Hodit do vody? Pokial to neni stara nokia 😂 Na tu jedine buldozer a modlit sa
@anonym_autor Co je starsi mobil? Viac ako 10 rokov? Povedz, ze ti tam nefunguje internet banking... Alebo mas 12 rokov a chces od rodicov na Vianoce novy mobil?
@anonym_730e76 možno chce kúpiť niekomu nový mobil, len dotyčný sa starého nechce vzdať , pretože je ,,stále dobrý,,
tiež by som ho asi umyla 😀
Ked ho utopis tak v oprave zistia ze bol utopeny..vude vidiet oxidacia na zakladnej doske 🙂
Skúsiť ho nechať položeného na radiátore?
Do vody hodiť mobil nemôžem, zase taká hlúpa není a zistila by to.
Vzdy to je nejako "vidiet". Za mna sa veci nemaju nicit. Vzdy sa da najst lepsia cesta.
@anonym_autor ty si čo za mater? 🙈
Prepáč, ale ak dcéra ešte nie je plnoletá tak jej ho proste zober a odnes napríklad do záložne. Nuž a ak plnoletá je tak to ako trávi čas na mobile je bohužiaľ jej vec. Aj keď ťa to ako matku trápi
Tak jej pokazis mobil a zozenie si nejaky tajne, o ktorom nebudes vediet.
Ak žijete z výplaty do výplaty, nemala by si ničiť veci, učíš ju nevážiť si ich. Myslím, že na to príde.
K novému sa dostane veľmi rýchlo a nejakou nie peknou cestou...
@anonym_autor boze co su toto za papady. Kazit mobil aby nechodila na siete🤦. Vezmem mobil bloknem wifi zrusim internet v mobile...nainstalujem apku na sledovanie co robi
@anonym_autor Preco by si mala pokazit mobil? Povedz ze ho beries do uschovy.
@anonym_autor asi teda nie všetko ak myslíš na to ako jej to pokaziť. Nie si dosť prísna a konsequentná
@anonym_autor ale keď jej zničis nový, tak na základe toho čo tu o nej píšeš, tiež si myslím, že nový si nejako zoženie a páčiť sa ti to nebude..
@anonym_autor kolko ma rokov? kazdopadne urobis chybu, ak jej ho pokazis.
Z odpovedí autorky mám dojem, že ak autorka dcére mobil zoberie alebo okato zničí bude dievča agresívne.
@anonym_autor ale tu mas krasnu odpoved. Viackrat zobrala, viackrat vratila. Si nedosledna vo vychove tak sa necuduj.
O tom ze chces vychovavat klamstvom a manipulaciou pomlcim.
Mobil zhabat na tyzden/dva kym sa neupokoji a potom max hodina denne pod dozorom/s tym ze kontrolujes co na nom robi. Mobil je privilegium, nie pravo.
Skus do priestoru kde sa nabija strcit hrot nozika alebo srobovak a trochu to tam pošťuchaj, mobil sa časom vybije a nebude sa dat nabit. Ked aj pojde do opravy da sa to zvalit na nu ze si tam urcite tu nabijacku pichala silno alebo neopatrne.
Ako môže chcieť od dieťaťa, aby jej neklamalo, dôverovalo, keď by sama klamala?

@anonym_autor Co je starsi mobil? Viac ako 10 rokov? Povedz, ze ti tam nefunguje internet banking... Alebo mas 12 rokov a chces od rodicov na Vianoce novy mobil?