Ako vybrať kvalitnú čítačku kníh do 200 EUR?
Ahojte, nikdy sme nemali čítačku kníh. No kedze knižnica u nás praská vo švíkoch a na dovolenku je praktickejšia ako mat pol kufra zaplnené knihami, rada by som si nejakú zadovážila. Viete mi poradiť dobrú citacku, takú ktorá je kvalitná a praktická a stoji tak do 200 e? Neviem ake parametre sledovať, je to pre mňa španielska dedina. Ďakujem za rady
Kindle je kralovna medzi citackami, ale ak si chces ekniihy aj poziciavat z kniznice, tak skus Onyx Boox
Výber si tak, aby mala aj pripojenie na internet, prípadne prehliadač. Ideál je Kindle, k účtu máš Cloud a knihy si vieš bez pripojenia na PC rýchlo preniest do čítačky mailom. Podsvietenie teraz mám, na inej som nemala a úprimne, nevidím rozdiel, aj tak čítam pri svetle aby som si šetrila oči.
Mam uz asi 12 rokov Pocketbook a som spokojna.
Za mna urcite Kindle a idealne aj s podsvietenim, netusim ako sa aktualne pohybuju ceny ale podla mna okolo 200€ by sa dalo zohnat.
ja mam tiez kindle a super, ma aj podsvietenie je aj vodeodolna (na citanie vo vani:D ) a stala tusim 190€
Mam pocit, ze na SK su najrozsirenejsie Amazon Kindle - ak ovladas anglictinu (menu nie je v slovencine) a budes ju pouzivat len na citanie, myslim, ze idealna volba - maju celkovo dobre hodnotenia. Staci vybrat velkost uhlopriecky a verziu s / bez reklam. Niektore boli teraz aj na alze v ramci blackfriday v akcii. Ja som si objednala pocketbook - aj ked nemal az take dobre hodnotenia ako kindle. Ma ale menu v slovencine a tiez prevod textu na rec, na co som naozaj zvedava (e-kniha a audio v jednom???) Tento tyzden by mi mala prist, tak som naozaj zvedava. Podsvietenie by som urcite tiez vyhladavala a vodeodolnost je tiez dobra na leto prip. citanie vo vani 😊
@pataja aj ja mám 2 čítačky pocketbook už roky a som veľmi spokojná, prečíta všetky formáty, Smart light podsvietenie,čo neťahá oči, v slovenčine, knihy si posielam priamo z mailu.. na dovolenky jedine s čítačkou... Čítam veľmi veľa, keby som mala kupovať papierové knihy, skrachujem
Mam pocit, ze na SK su najrozsirenejsie Amazon Kindle - ak ovladas anglictinu (menu nie je v slovencine) a budes ju pouzivat len na citanie, myslim, ze idealna volba - maju celkovo dobre hodnotenia. Staci vybrat velkost uhlopriecky a verziu s / bez reklam. Niektore boli teraz aj na alze v ramci blackfriday v akcii. Ja som si objednala pocketbook - aj ked nemal az take dobre hodnotenia ako kindle. Ma ale menu v slovencine a tiez prevod textu na rec, na co som naozaj zvedava (e-kniha a audio v jednom???) Tento tyzden by mi mala prist, tak som naozaj zvedava. Podsvietenie by som urcite tiez vyhladavala a vodeodolnost je tiez dobra na leto prip. citanie vo vani 😊
@anonym_4051d4 mne slapu pocketbook už roky bez chyby..
ja mám Kindle už má 11rokov a je stále úžasný.. nikdy by som neverila že to môže byť také super.. dcéra túži po svojom ale to si nechávam ako možnosť darčeku keď bude staršia, určite kúpim Kindle..
@anonym_4051d4 mne slapu pocketbook už roky bez chyby..
@avanka super, verim, ze aj u mna bude spokojnost napriek nie uplne pozitivnym recenziam na nete 😊

Ja mám už 2. Pocketbook.Neviem,ako som žila pred čítačkou 🙂.