Aplikácia na sledovanie zliav v potravinách. Pridajte svoje názory
Ahojte, vcera som pridal prispevok o mojej appke na sledovanie zlacnenych potravin. Kedze to malo aj podla statistik a novych registracii velky uspech /nad moje ocakavanie/ tak som sa rozhodol vytvorit diskusiu pre ludi, ktori s tym mozno budu pracovat castejsie. Mozte sa zapojit a napisat, co sa vam tam paci, co by ste pridali a co sa vam naopak nepaci. Povodne tam boli 4 obchody ale zapracoval som na tom v noci a pridal som tam Coop Jednotu, takze to moze pouzivat naozaj kazdy. Pri jednoduchej registracii si viete vsetky recepty/produkty ukladat do oblubenych. Ked akcia skonci, ostane vam to ulozene a ked nabehne opat akcia, pride vam upozornenie. Vie to vela veci, skuste si to preklikat.
@anonym_fd6b0b tak to si ho teda asi mýlite, lebo ako hľadám, tak hľadám, nikde od neho nič iné nevidím.
@mis_sinska mohol to písať ako anonym alebo z iného profilu. Už si to presne nepamätám, ale štýl je úplne rovnaký. Tiež hľadal ľudí, čo to chcú vyskúšať. A nebola to len jedna téma.
A pozerám, že ty si tu tiež len od dnes, takže autor z profilu č. koľko? 4? 5? Trápne.
@mis_sinska mohol to písať ako anonym alebo z iného profilu. Už si to presne nepamätám, ale štýl je úplne rovnaký. Tiež hľadal ľudí, čo to chcú vyskúšať. A nebola to len jedna téma.
A pozerám, že ty si tu tiež len od dnes, takže autor z profilu č. koľko? 4? 5? Trápne.
@anonym_fd6b0b už si vytvárala nový profil na mk? Lebo momentálne sa to nedá iba tak. Musíš zadať telefónne číslo. A to isté číslo nepoužijes na viac nickov. Za mňa parádny ťah od tímu mk aby si neotvárali trollovia stále dookola nové účty.
za mna to je brutalny AI slop, ani tie em dashe, ktore v slovencine nemame, si si nedokazal opravit. komunitu modreho konika tym vsak urcite zaujmes
za mna to je brutalny AI slop, ani tie em dashe, ktore v slovencine nemame, si si nedokazal opravit. komunitu modreho konika tym vsak urcite zaujmes
@anonym_a08e15 ahoj, dik za koment. Texty a vizual sa urcite budu upravovat. Povodne to malo byt iba pre mna a moju rodinu/blizkych. Dostalo sa to vsak k dalsim ludom a malo to kladny ohlas. Tu to ma taktiez kladny ohlas. Chodia mi rozne spravy od ludi, ktorym sa to paci. A nakolko som nevedel dopredu, ci to ludia ocenia, neriesil som uplne vizual ale funkcnost.
@anonym_fd6b0b Nemam za potrebu si vyrabat ziadne fejkove profily. Nedava to ziadny zmysel, nakolko potrebujem realny feedback od realnych ludi ktorych nepoznam. Taky feedback je vacsinou najviac kriticky a pomerne objektivny.
Takze si ma s niekym mylis 🙂
@patrik_nagy93 tu nejde o mna ale o pravidla stranky. Pre mna tvoja stranka je uplne nevyuzitelna nakolko v retazcoch nakupujem so zakaznickymi kartami, ktore maju kupony a akcie nad ramec letaku. Takze v nicom by mi sledovanie a porovnavanie cien nepomohlo ked aj tak by som musela prezriet ceny v aplikacii. A nakupujem len v 3 retazcoch, presne uz mam dlhodobo odsledovane co kde maju kvalitnejsie a lacnejsie a co kde sa neoplati, ci uz kvoli kvalite alebo cene.
Svoje príspevky zverejni len raz
Pomôžeš nám tým Koníka udržať prehľadného a bude tak lepšie plniť svoj účel. V prípade, že sa dostaneš do diskusie, kde nebudú mať všetci rovnaký názor ako ty, tak ti sto výkričníkov, veľké písmená a vloženie tvojho názoru desaťkrát po sebe určite nepomôže presvedčiť ostatných o tvojej pravde. Skús to úplne inak - pokojne.
Opakované príspevky s tým istým alebo podobným obsahom na viacerých miestach budú odstránené bez upozornenia.
@anonym_daae74 ty co máš stále za problém.? Keď ta téma nezaujíma tak môžeš odísť.
@anonym_daae74 ty co máš stále za problém.? Keď ta téma nezaujíma tak môžeš odísť.
@anonym_df7401 mas pocit ze som ta oznacila tam? Nemyslim si. Vyjadrila som sa k autorovi diskusie. Takze neobtazuj zbytocnym oznacovanim.

Akonáhle sa vzďaľujem od domu, vypinam internet. V obchodoch si pýtam plastovú kartu, neexistuje mať kartu v mobile atd. Nesledujem zľavy, nakupujem to, čo potrebujem. By mi muselo dobre prášiť, aby som si dala upozornenia na zľavy😵💫

Idem to vyskúšať, a dám o pár dni vedieť (ak nezabudnem 😅)