icon

Aplikácia na sledovanie zliav v potravinách. Pridajte svoje názory

patrik_nagy93
Dnes o 10:47

Ahojte, vcera som pridal prispevok o mojej appke na sledovanie zlacnenych potravin. Kedze to malo aj podla statistik a novych registracii velky uspech /nad moje ocakavanie/ tak som sa rozhodol vytvorit diskusiu pre ludi, ktori s tym mozno budu pracovat castejsie. Mozte sa zapojit a napisat, co sa vam tam paci, co by ste pridali a co sa vam naopak nepaci. Povodne tam boli 4 obchody ale zapracoval som na tom v noci a pridal som tam Coop Jednotu, takze to moze pouzivat naozaj kazdy. Pri jednoduchej registracii si viete vsetky recepty/produkty ukladat do oblubenych. Ked akcia skonci, ostane vam to ulozene a ked nabehne opat akcia, pride vam upozornenie. Vie to vela veci, skuste si to preklikat.

https://foodhack.sk/

Aplikácia na sledovanie zliav v potravinách. Pridajte svoje názory
Strana
z2
kati1414
•
Dnes o 13:29

Idem to vyskúšať, a dám o pár dni vedieť (ak nezabudnem 😅)

anonym_fd6b0b
•
Dnes o 13:41
@mis_sinska

@anonym_fd6b0b tak to si ho teda asi mýlite, lebo ako hľadám, tak hľadám, nikde od neho nič iné nevidím.

@mis_sinska mohol to písať ako anonym alebo z iného profilu. Už si to presne nepamätám, ale štýl je úplne rovnaký. Tiež hľadal ľudí, čo to chcú vyskúšať. A nebola to len jedna téma.
A pozerám, že ty si tu tiež len od dnes, takže autor z profilu č. koľko? 4? 5? Trápne.

nunkas
•
Dnes o 14:13
@anonym_fd6b0b

@mis_sinska mohol to písať ako anonym alebo z iného profilu. Už si to presne nepamätám, ale štýl je úplne rovnaký. Tiež hľadal ľudí, čo to chcú vyskúšať. A nebola to len jedna téma.
A pozerám, že ty si tu tiež len od dnes, takže autor z profilu č. koľko? 4? 5? Trápne.

@anonym_fd6b0b už si vytvárala nový profil na mk? Lebo momentálne sa to nedá iba tak. Musíš zadať telefónne číslo. A to isté číslo nepoužijes na viac nickov. Za mňa parádny ťah od tímu mk aby si neotvárali trollovia stále dookola nové účty.

anonym_a08e15
•
Dnes o 14:19

za mna to je brutalny AI slop, ani tie em dashe, ktore v slovencine nemame, si si nedokazal opravit. komunitu modreho konika tym vsak urcite zaujmes

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 14:45
@anonym_a08e15

za mna to je brutalny AI slop, ani tie em dashe, ktore v slovencine nemame, si si nedokazal opravit. komunitu modreho konika tym vsak urcite zaujmes

@anonym_a08e15 ahoj, dik za koment. Texty a vizual sa urcite budu upravovat. Povodne to malo byt iba pre mna a moju rodinu/blizkych. Dostalo sa to vsak k dalsim ludom a malo to kladny ohlas. Tu to ma taktiez kladny ohlas. Chodia mi rozne spravy od ludi, ktorym sa to paci. A nakolko som nevedel dopredu, ci to ludia ocenia, neriesil som uplne vizual ale funkcnost.

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 14:49
@anonym_fd6b0b

@anonym_fd6b0b Nemam za potrebu si vyrabat ziadne fejkove profily. Nedava to ziadny zmysel, nakolko potrebujem realny feedback od realnych ludi ktorych nepoznam. Taky feedback je vacsinou najviac kriticky a pomerne objektivny.

Takze si ma s niekym mylis 🙂

anonym_df7401
•
Dnes o 15:15
@anonym_daae74

@patrik_nagy93 tu nejde o mna ale o pravidla stranky. Pre mna tvoja stranka je uplne nevyuzitelna nakolko v retazcoch nakupujem so zakaznickymi kartami, ktore maju kupony a akcie nad ramec letaku. Takze v nicom by mi sledovanie a porovnavanie cien nepomohlo ked aj tak by som musela prezriet ceny v aplikacii. A nakupujem len v 3 retazcoch, presne uz mam dlhodobo odsledovane co kde maju kvalitnejsie a lacnejsie a co kde sa neoplati, ci uz kvoli kvalite alebo cene.

Svoje príspevky zverejni len raz
Pomôžeš nám tým Koníka udržať prehľadného a bude tak lepšie plniť svoj účel. V prípade, že sa dostaneš do diskusie, kde nebudú mať všetci rovnaký názor ako ty, tak ti sto výkričníkov, veľké písmená a vloženie tvojho názoru desaťkrát po sebe určite nepomôže presvedčiť ostatných o tvojej pravde. Skús to úplne inak - pokojne.

Opakované príspevky s tým istým alebo podobným obsahom na viacerých miestach budú odstránené bez upozornenia.

@anonym_daae74 ty co máš stále za problém.? Keď ta téma nezaujíma tak môžeš odísť.

anonym_daae74
•
Dnes o 15:20
@anonym_df7401

@anonym_daae74 ty co máš stále za problém.? Keď ta téma nezaujíma tak môžeš odísť.

@anonym_df7401 mas pocit ze som ta oznacila tam? Nemyslim si. Vyjadrila som sa k autorovi diskusie. Takze neobtazuj zbytocnym oznacovanim.

sticker
anonym_6a8b50
•
Dnes o 15:58

Akonáhle sa vzďaľujem od domu, vypinam internet. V obchodoch si pýtam plastovú kartu, neexistuje mať kartu v mobile atd. Nesledujem zľavy, nakupujem to, čo potrebujem. By mi muselo dobre prášiť, aby som si dala upozornenia na zľavy😵‍💫

Strana
z2