icon

Aplikácia na sledovanie zliav v potravinách. Pridajte svoje názory

patrik_nagy93
Dnes o 10:47

Ahojte, vcera som pridal prispevok o mojej appke na sledovanie zlacnenych potravin. Kedze to malo aj podla statistik a novych registracii velky uspech /nad moje ocakavanie/ tak som sa rozhodol vytvorit diskusiu pre ludi, ktori s tym mozno budu pracovat castejsie. Mozte sa zapojit a napisat, co sa vam tam paci, co by ste pridali a co sa vam naopak nepaci. Povodne tam boli 4 obchody ale zapracoval som na tom v noci a pridal som tam Coop Jednotu, takze to moze pouzivat naozaj kazdy. Pri jednoduchej registracii si viete vsetky recepty/produkty ukladat do oblubenych. Ked akcia skonci, ostane vam to ulozene a ked nabehne opat akcia, pride vam upozornenie. Vie to vela veci, skuste si to preklikat.

https://foodhack.sk/

Aplikácia na sledovanie zliav v potravinách. Pridajte svoje názory
Strana
z2
anonym_1312bb
•
Dnes o 11:00

Toto je real alebo nejaky podvod?

anonym_daae74
•
Dnes o 11:01

Mal by si si este precitat podmienky s ktorymi si suhlasil pri registracii = neduplikovat prispevky s tym istym alebo podobnym obsahom na stenu a do diskusii.

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 11:02
@anonym_1312bb

Toto je real alebo nejaky podvod?

@anonym_1312bb https://www.modrykonik.sk/blog/patrik_nagy93/message/ahojte-spravil-som-stranku-ktora-mi-po-psk4an/

Samozrejme to je real. Vytvoril som tuto stranku pre rapidne zvysovanie cien potravin a roznych typov konsolidacii. Najprv som to spravil pre osobne vyuzitie ale nakoniec som to pustil do sveta pre vsetkych.

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 11:07
@anonym_daae74

Mal by si si este precitat podmienky s ktorymi si suhlasil pri registracii = neduplikovat prispevky s tym istym alebo podobnym obsahom na stenu a do diskusii.

@anonym_daae74 Ked ta to obtazuje tak sa ospravedlnujem, v prispevku som zistil velky zaujem, tu by som riesil primarne diskusiu na pouzivanie. Keby zaujem nebol, tak to sem neposlem

anonym_da272c
•
Dnes o 11:07

niečo podobné už existuje,ale skôr si myslím, že každý kupuje to, čo vidí reálne zlacnené priamo pred sebou v predajni, a nie cez appku. Skúste vymyslieť niečo iné.

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 11:09
@anonym_da272c

niečo podobné už existuje,ale skôr si myslím, že každý kupuje to, čo vidí reálne zlacnené priamo pred sebou v predajni, a nie cez appku. Skúste vymyslieť niečo iné.

@anonym_da272c Dakujem za nazor. Pridana hodnota tejto aplikacie je prave v tom, ze si pozriete co sa oplati kupit a co z toho navarit.

anonym_5c0c8a
•
Dnes o 11:14

Návrh na užitočné funkcie.
V obchode nasnímam čiarový kód tovaru a mi ukáže v ktorých obchodoch majú to isté alebo podobné za lepšiu/horšiu cenu s prepočtom podľa ceny za hmotnosť/objem napríklad aj v rovnakom obchode ktoré balenie vychádza výhodnejšie

Možnosť uchovávať bločky, nasnímem QR kód a tiež mi zobrazí že daný kúpený tovar alebo jemu podobný mali inde lacnejšie/drahšie. Tak sa naučím ktoré tovary kde kupovať.

anonym_0c8dc5
•
Dnes o 11:16
@patrik_nagy93

@anonym_da272c Dakujem za nazor. Pridana hodnota tejto aplikacie je prave v tom, ze si pozriete co sa oplati kupit a co z toho navarit.

@patrik_nagy93 dala by sa pridať aj Biedronka? inak je to super nápad. Vďaka

anonym_1312bb
•
Dnes o 11:19

Pardon, bala som sa na ten link kliknut, ze ci to nebude virus alebo tak. Skusila som, tak je to real a nie podvod :D Inak paradny napad, aj to uzivatelske rozhranie je super (ak sa to tak vola, myslim toto ze ako to vyzera a ze je to jednoduche, intuitivne). Za mna 10/10, rozkukam sa v tom a zacnem pouzivat 🙂

anonym_fd6b0b
•
Dnes o 11:20

@patrik_nagy93 za mňa zbytočnosť, snáď nebudem obiehať všetky obchody v meste aby som nakúpila čo je kde o pár centov lacnejšie. No mám aj lepšie na práci. Idem do jedného, tam kde vždy a kúpim čo potrebujem.
Asi by si si mal nájsť skutočnú prácu.

anonym_1312bb
•
Dnes o 11:25
@anonym_fd6b0b

@patrik_nagy93 za mňa zbytočnosť, snáď nebudem obiehať všetky obchody v meste aby som nakúpila čo je kde o pár centov lacnejšie. No mám aj lepšie na práci. Idem do jedného, tam kde vždy a kúpim čo potrebujem.

@anonym_fd6b0b tvoja poznamka je zbytocnost. Tym "mam lepsie na praci" si myslela vypisovanie komentarov na modrom koniku?

anonym_fd6b0b
•
Dnes o 11:27
@anonym_1312bb

@anonym_fd6b0b tvoja poznamka je zbytocnost. Tym "mam lepsie na praci" si myslela vypisovanie komentarov na modrom koniku?

@anonym_1312bb myslela som čokoľvek iné, než chodiť z obchodu do obchodu a v každom kúpiť 2-3 veci, ktoré sú práve tam lacnejsie

anonym_1312bb
•
Dnes o 11:29
@anonym_fd6b0b

@anonym_fd6b0b jezis ty si zakomplexovana... ze "Najdi si skutocnu pracu". Chlapec je sikovny, kreativny. Vytvoril nieco prakticke a funkcne, kopec ludi co appku skusali, tak to na MK chvali. Co si urobila ty? Sa budem smiat ked si o dva roky budes platit jeho appku. Ty skutocna praca.

bale1rinka
•
Dnes o 11:29

@patrik_nagy93 neviem, či budem mať čas plánovať, podľa toho čo zistím z tej APPky,obed, a nakúpenie surovín naň, možno dobré vedieť, že obľúbené suroviny čo kupujeme, že je v AKCII, inak si neviem časovo predstaviť, že ak uvidím v bille akciu a v coop jednota tiež na obľúbené suroviny/obed, že sa budem musieť trepať kilometer a pol, pre 2suroviny do billy a 2 do coop jednota...

anonym_daae74
•
Dnes o 11:35
@patrik_nagy93

@anonym_daae74 Ked ta to obtazuje tak sa ospravedlnujem, v prispevku som zistil velky zaujem, tu by som riesil primarne diskusiu na pouzivanie. Keby zaujem nebol, tak to sem neposlem

@patrik_nagy93 tu nejde o mna ale o pravidla stranky. Pre mna tvoja stranka je uplne nevyuzitelna nakolko v retazcoch nakupujem so zakaznickymi kartami, ktore maju kupony a akcie nad ramec letaku. Takze v nicom by mi sledovanie a porovnavanie cien nepomohlo ked aj tak by som musela prezriet ceny v aplikacii. A nakupujem len v 3 retazcoch, presne uz mam dlhodobo odsledovane co kde maju kvalitnejsie a lacnejsie a co kde sa neoplati, ci uz kvoli kvalite alebo cene.

Svoje príspevky zverejni len raz
Pomôžeš nám tým Koníka udržať prehľadného a bude tak lepšie plniť svoj účel. V prípade, že sa dostaneš do diskusie, kde nebudú mať všetci rovnaký názor ako ty, tak ti sto výkričníkov, veľké písmená a vloženie tvojho názoru desaťkrát po sebe určite nepomôže presvedčiť ostatných o tvojej pravde. Skús to úplne inak - pokojne.

Opakované príspevky s tým istým alebo podobným obsahom na viacerých miestach budú odstránené bez upozornenia. https://www.modrykonik.sk/ine/kodex-spravania-sa-na-stranke/

nunkas
•
Dnes o 11:55
@anonym_da272c

@anonym_da272c nuž áno ale ja napr. si vždy pozerám leták po letáku retazce a podľa toho kupujem. A on si dal tú námahu, že dal rovnaké tovary od rôznych reťazcov na jedno miesto, takže skvelo si to človek porovná a ušetrí kopu času. Pre mna je to paráda a dúfam že autor bude s tým pokračovať naďalej. A zatiaľ to nie je zahltené reklamami, ako mnohé stránky s letákmi. Lebo keď má človek preklikávať reklamy, jednoducho stratí chuť a ide preč.

nunkas
•
Dnes o 11:57
@anonym_0c8dc5

@patrik_nagy93 dala by sa pridať aj Biedronka? inak je to super nápad. Vďaka

@anonym_0c8dc5 tiež má to napadlo. Ale potom si vravím,nejdem písať, to by sme autora už obťažovali. Veď už som o jednotu pýtala.

anonym_fd6b0b
•
Dnes o 12:16
@anonym_1312bb

@anonym_fd6b0b jezis ty si zakomplexovana... ze "Najdi si skutocnu pracu". Chlapec je sikovny, kreativny. Vytvoril nieco prakticke a funkcne, kopec ludi co appku skusali, tak to na MK chvali. Co si urobila ty? Sa budem smiat ked si o dva roky budes platit jeho appku. Ty skutocna praca.

@anonym_1312bb toto nie je jeho prvá téma o tom, na akých aplikáciách pracuje a zatiaľ sa nič nestretlo s úspechom, jedna zbytočnejšia, než druhá. Naposledy na rodinný rozpočet, ktorej máš dať prístup do účtu alebo niečo také.

nunkas
•
Dnes o 12:21
@anonym_fd6b0b

@anonym_1312bb toto nie je jeho prvá téma o tom, na akých aplikáciách pracuje a zatiaľ sa nič nestretlo s úspechom, jedna zbytočnejšia, než druhá. Naposledy na rodinný rozpočet, ktorej máš dať prístup do účtu alebo niečo také.

@anonym_fd6b0b vidíš a toto úspech má.

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 12:31
@bale1rinka

@patrik_nagy93 neviem, či budem mať čas plánovať, podľa toho čo zistím z tej APPky,obed, a nakúpenie surovín naň, možno dobré vedieť, že obľúbené suroviny čo kupujeme, že je v AKCII, inak si neviem časovo predstaviť, že ak uvidím v bille akciu a v coop jednota tiež na obľúbené suroviny/obed, že sa budem musieť trepať kilometer a pol, pre 2suroviny do billy a 2 do coop jednota...

@bale1rinka Ahoj, dakujem za prispevok. Samozrejme je tam moznost vyhladavat zlavy aj recepty zo zliav iba z konkretneho obchodu. To znamena ze ked si zvolim napriklad Tesco, najde mi to zlavy iba z Tesca a recepty bude generovat taktiez iba z produktov z Tesca. Pre velke nakupy /napriklad na 2 tyzdne dopredu/ sa vsak urcite oplati skombinovat obchodov viac. Nie je to vsak pre kazdeho, ale myslim si, ze funkcie ktore to ponuka dokaze vyuzit kazdy

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 12:32
@anonym_fd6b0b

@anonym_fd6b0b Nikdy predtym som tu nic neposlal, takze si ma pravdepodobne s niekym mylis. Prvy prispevok na tejto stranke som dal vcera na tuto temu.

Podla statistik, ktore sledujem, sa to ludom pozdava. Ked to nebudes vyuzivat ty, neznamena ze to nemusi vyuzivat niekto iny. Aj tak si ale myslim, ze je to vyuzitelne naozaj pre kazdeho. CI uz je to sledovanie konkretnych produktov, pripadne ako inspiracia na varenie s cielom usetrit. V dnesnej dobe je to horuca tema, vzhladom na ceny potravin.

A koniec koncov, nikto ta do nicoho nenuti. Je to zadarmo, pouzivanie/nepouzivanie necham na teba 🙂

nunkas
•
Dnes o 12:35

A budeš vytvárať niekedy aj aplikáciu? Aj táto verzia cez prehliadač je fajn, ale appka je ešte pohodlnejšia.

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 12:36
@nunkas

A budeš vytvárať niekedy aj aplikáciu? Aj táto verzia cez prehliadač je fajn, ale appka je ešte pohodlnejšia.

@nunkas Ahoj, ano, na aplikaciach pracujem, su na 80% hotove. Proces pridavania na app store/ google store vsak trva tyzdne - mesiace.

nunkas
•
Dnes o 12:38
@patrik_nagy93

@nunkas Ahoj, ano, na aplikaciach pracujem, su na 80% hotove. Proces pridavania na app store/ google store vsak trva tyzdne - mesiace.

@patrik_nagy93 vďaka. Až bude, daj vedieť.

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 12:39
@nunkas

@patrik_nagy93 vďaka. Až bude, daj vedieť.

@nunkas Ked to bude hotove, bude info priamo na webe po otvoreni

mis_sinska
•
Dnes o 12:49
@anonym_fd6b0b

@anonym_fd6b0b asi nie ste cieľová skupina, ak vám to príde ako zbytočnosť. Myslím si, že veľa ľudí je v situácii, kedy naozaj rozmýšľa, čo kde kúpiť v zľave - možno mamičky na materskej, starší ľudia a pod. Nikto vám predsa nekáže behať z obchodu do obchodu, ja som to napríklad skúšala dnes, väčšinu vecí, čo som potrebovala, boli v akcii v Kauflande, zvyšok som kúpila bez akcie. Nemyslím si, že aplikácia je určena na to, aby ste nakúpila LEN V AKCII, ale slúži ako pomôcka - spravím si zoznam v appke, vidím, že väčšina je v Kaufe, idem tam. Dokonca mám také šťastie, že mám Kauf, Lidl aj Billu hneď pri sebe, keby to chcem aj obehať, môžem. 🙂

mis_sinska
•
Dnes o 12:55
@anonym_daae74

@patrik_nagy93 tu nejde o mna ale o pravidla stranky. Pre mna tvoja stranka je uplne nevyuzitelna nakolko v retazcoch nakupujem so zakaznickymi kartami, ktore maju kupony a akcie nad ramec letaku. Takze v nicom by mi sledovanie a porovnavanie cien nepomohlo ked aj tak by som musela prezriet ceny v aplikacii. A nakupujem len v 3 retazcoch, presne uz mam dlhodobo odsledovane co kde maju kvalitnejsie a lacnejsie a co kde sa neoplati, ci uz kvoli kvalite alebo cene.

Svoje príspevky zverejni len raz
Pomôžeš nám tým Koníka udržať prehľadného a bude tak lepšie plniť svoj účel. V prípade, že sa dostaneš do diskusie, kde nebudú mať všetci rovnaký názor ako ty, tak ti sto výkričníkov, veľké písmená a vloženie tvojho názoru desaťkrát po sebe určite nepomôže presvedčiť ostatných o tvojej pravde. Skús to úplne inak - pokojne.

Opakované príspevky s tým istým alebo podobným obsahom na viacerých miestach budú odstránené bez upozornenia.

@anonym_daae74 ja som si teda nevšimla, že by tu písal capslockom alebo používal výkričníky, nie je ani vulgárny ani nič podobné. Jednoducho videl, že appka ľudí zaujala a chcel dať priestor na diskusiu, nikoho tu neosočuje, nikoho neuráža ani nepresviedča o sovjej pravde, práve naopak, je veľmi vecný, milý a reaguje slušne aj na zbytočné komentáre. 🙂

patrik_nagy93
autor
•
Dnes o 12:57
@mis_sinska

@anonym_daae74 ja som si teda nevšimla, že by tu písal capslockom alebo používal výkričníky, nie je ani vulgárny ani nič podobné. Jednoducho videl, že appka ľudí zaujala a chcel dať priestor na diskusiu, nikoho tu neosočuje, nikoho neuráža ani nepresviedča o sovjej pravde, práve naopak, je veľmi vecný, milý a reaguje slušne aj na zbytočné komentáre. 🙂

@mis_sinska Dakujem pekne za nazor, som rad ze sa web paci. Budem rad ked to budete pouzivat aj nadalej. V pripade akychkolvek otazok mi kludne napiste 🙂

mis_sinska
•
Dnes o 12:58
@anonym_fd6b0b

@anonym_fd6b0b tak to si ho teda asi mýlite, lebo ako hľadám, tak hľadám, nikde od neho nič iné nevidím.

anonym_daae74
•
Dnes o 13:23
@mis_sinska

@mis_sinska je to skopirovany cely odsek priamo z podmienok tykajuci sa neduplikovania prispevkov. Staci niekedy trochu porozmyslat predtym ako nieco napises.

Strana
z2