Koľko funkcií smart hodiniek naozaj využívate?
koľko z funkcií smart hodiniek reálne používate?
Využívate ich naplno, alebo slúžia hlavne na notifikácie a čas?
Používam tracking športov, hodinky, upozornenia z mobilu, krokomer, zaznamenávam si príjem tekutín, ovládanie hudby.. využívam ich.
@lucijalucy Tak to vyzerá na maximálne využitie.
Budík,časovač ,telefonujem cez ne,hudba samozrejme ,čítam si správy či niečo dôležité a mám brat telefón do ruky a občas pozeram ten pohyb ,joj a tlak si meriam lebo mi dosť skákal
@anonym_autor kroky, tep, stres, aktivny cas, aj spanok casto, upozornenia na sms, volanie, prejdene km, obcas chodza a bicyklovanie.
Ešte GPS využívam keď idem na bajk túru alebo dlhu prechádzku ,urobí mi to v app pekne video a zhrnie všetko
Radi to používame aj na lyžiach,koľko km nalyzujeme a akou rýchlosťou jazdíme ,je veľmi povzbudivé keď tam ukáže 140km/h
Šport, volanie, notifikácie, cyklus, kalendár, počasie, hudba, GPS - väčšinou keď som na hubách a stratím sa 😂😂, EKG, tep (mám problém so srdcom),
Budík, občas mrknem na spánok, čas, kroky, trackovanie športov.
Vôbec ich nevyužívam napríklad na notifikácie z telefónu, telefonovanie a pod...
Pripnem sa sem ak môžem 🙂
Rozmýšľam že kúpim si takéto hodinky, len nevyznám sa v tom. Chcem také aby mi rátalo koľko km prejdem za deň či peši alebo na bicykli. Aby meralo tep tlak a ostatné veci a že koľko kalórií spalim. Ktoré konkrétne by spĺňali tieto moje požiadavky? Ešte čítam že používate hodinky aj ako gps aj na volanie a hudbu, to má zabudované v sebe sim kartu či napojené na mobil? Vôbec neviem ako to funguje, tak pardón ak sa pýtam niečo blbé.
Rozmýšľam že kúpim si takéto hodinky, len nevyznám sa v tom. Chcem také aby mi rátalo koľko km prejdem za deň či peši alebo na bicykli. Aby meralo tep tlak a ostatné veci a že koľko kalórií spalim. Ktoré konkrétne by spĺňali tieto moje požiadavky? Ešte čítam že používate hodinky aj ako gps aj na volanie a hudbu, to má zabudované v sebe sim kartu či napojené na mobil? Vôbec neviem ako to funguje, tak pardón ak sa pýtam niečo blbé.
@anonym_5e141b sú také, čo majú sim kartu a voláš aj bez mobilu. Väčšina je k mobilu pripojená cez bluetooth, čiže to funguje na pár metrov.
@anonym_5e141b hudbu ovládam hlasitosť napr na slúchadlách,posúvame si pesničky a tlak meranú asi len dvoje,zvyšok kde píšu pri hodinkách je le odhad
Ja mám napr s meraním tlaku a mám na remienku normálne nafukovaciu manzetu ako ma tlakomer
@anonym_5e141b hudbu ovládam hlasitosť napr na slúchadlách,posúvame si pesničky a tlak meranú asi len dvoje,zvyšok kde píšu pri hodinkách je le odhad
Ja mám napr s meraním tlaku a mám na remienku normálne nafukovaciu manzetu ako ma tlakomer
@thereisabear
@minenkaa Mne by stačili úplne obyčajné hodiny čo by merali tie kroky koľko spalim, tep a ostatné. Insie nepotrebujem na to mám mobil.
Na šport a ako hodiny, ostatok mám všetko vypnuté. Kroky ,spánok a prejdeee poschodia či tep ukazuje app automaticky pri synchronizácii. To sú pre mňa ale veci ktoré špeciálne nesledujem

Používam tracking športov, hodinky, upozornenia z mobilu, krokomer, zaznamenávam si príjem tekutín, ovládanie hudby.. využívam ich.