icon

Ktorý notebook Lenovo IdeaPad si vybrať?

20. máj 2026

Baby odchádza mi Laptop a hľadám nový. Zatial som naďabila na tieto dve :
Lenovo idea pad slim 3 15amn8
Lenovo idea pad slim 3 15q8x10

Ktorý je dobrý? Nepotrebujem nič extra len aby som vedela stiahnuť hudbu a dať na usb a aby som vedela z usb spracovať word dokumenty.

Vďaka

anonym_15950f
20. máj 2026

Osobne by som do Lenovo nešla. Mala som, bol veeeeeewlmi malo využívaný a vydržal 2r. Teraz mám asus vivobook - využívam ho asi rovnako ako ty. Sporadicky, sem tam Canva, inak len prehliadač a dokumenty, syn na ňom začal hrat minecraft teraz asi dva týždne a zvláda v pohode. Mám ho asi rok

autor
20. máj 2026
@anonym_15950f

Osobne by som do Lenovo nešla. Mala som, bol veeeeeewlmi malo využívaný a vydržal 2r. Teraz mám asus vivobook - využívam ho asi rovnako ako ty. Sporadicky, sem tam Canva, inak len prehliadač a dokumenty, syn na ňom začal hrat minecraft teraz asi dva týždne a zvláda v pohode. Mám ho asi rok

@anonym_15950f mne KI poradil že je dobrá značka 😄 idem pozrieť tvoj ako vyzerá a ďakujem

catherin4
20. máj 2026

Mala som Asus dlhe roky, vydrzal dlho. Ale je drahsi. Teraz mam HP, 3 roky a zatial dobre.

mullerova46
20. máj 2026

Manžel informatik si vybral práve Lenovo. Robí na ňom dennodenne 10 hodín a už ho má veľa rokov a stále ide na plný výkon 🤷

autor
20. máj 2026
@catherin4

Mala som Asus dlhe roky, vydrzal dlho. Ale je drahsi. Teraz mam HP, 3 roky a zatial dobre.

@catherin4 hp nechcem, mala som 2x aj posledný je hp a ide to dole a vodou

autor
20. máj 2026
@mullerova46

Manžel informatik si vybral práve Lenovo. Robí na ňom dennodenne 10 hodín a už ho má veľa rokov a stále ide na plný výkon 🤷

@mullerova46 prosím ťa kukám ten Lenovo a ten idea pad slim 3 15amn8 sa mi zdá celkom ok. Čo myslí tvoj manžel, je to ok pre mňa pre tých pár vecí na ktoré chcem používať? Mohol by to prosím pozrieť ak má čas? Ďakujem

mullerova46
20. máj 2026
@anonym_autor

@mullerova46 prosím ťa kukám ten Lenovo a ten idea pad slim 3 15amn8 sa mi zdá celkom ok. Čo myslí tvoj manžel, je to ok pre mňa pre tých pár vecí na ktoré chcem používať? Mohol by to prosím pozrieť ak má čas? Ďakujem

@anonym_autor na to čo si napísala ti stačí aj lacnejší. Tento bude bohate stačiť 🙂

autor
20. máj 2026
@mullerova46

@anonym_autor na to čo si napísala ti stačí aj lacnejší. Tento bude bohate stačiť 🙂

@mullerova46 super ďakujem tak zajtra idem kúpiť