Ako vybrať spoľahlivý USB-C hub k notebooku?
Rozmyslam nad USB-C hubom k notebooku.
Potrebujem pripojit monitor, mys, klavesnicu a obcas aj USB kluc. Len citam, ze niektore huby sa dost prehrievaju alebo po case zacinaju vypadavat.
Pouzivate USB-C hub denne? Funguje vam spolahlivo?
Pouzivam, funguje. Len pozor, ako mas riesene napajanie NTB ? Tiez USB-C ? Podla toho by som smeroval debatu dalej. Dalej pozor na USB na samotnom NTB, aky objem obrazovych dat dokaze pustit von a kolko mas monitorov.
@patrike Dakujem, toto mi prave nenapadlo. Notebook sa nabija cez USB-C, takze by som asi potrebovala hub, cez ktory pojde aj napajanie. Monitor mam zatial len jeden, ale nechcem kupit nieco, co bude potom sekat alebo sa prehrievat. Cize mam pozerat hlavne power delivery a podporu vystupu na monitor?
@patrike Dakujem, toto mi prave nenapadlo. Notebook sa nabija cez USB-C, takze by som asi potrebovala hub, cez ktory pojde aj napajanie. Monitor mam zatial len jeden, ale nechcem kupit nieco, co bude potom sekat alebo sa prehrievat. Cize mam pozerat hlavne power delivery a podporu vystupu na monitor?
@anonym_autor To mas tak : teraz mas nejaky adapter napajaci dodany k NTB, ten nech da 65W, hub si rezervuje 10 - 15W a povie NTB : ja som zdroj a dam ti len 50W, NTB povie : fuj, to je malo, budem pomaly nabijat alebo ti odmietne vykonne ulohy. Cize ked nemas vykonovu rezervu na napajani, musis kupit novy adapter ...
Zisti si aj, aby ten usb hub bol kompatibilny s tvojou znackou laptopa. HP nemusi fungpovat s Dell, nejaky no name moze ist na vsetkom. Napr. na mojom HP hube su aj dva USB-c okrem toho hlavneho, ktory ide do usbc laptopa. Teoreticky by si mohla adapter z laptopa pripojit na vedlajsi usbc hubu a nabijal by hub aj laptop. ale treba skusit, alebo vyguglit.
Skôr pozri či tvoj notebook podporuje originál vlastnú dokovaciu stanicu.
Skôr pozri či tvoj notebook podporuje originál vlastnú dokovaciu stanicu.
@anonym_1d2cba Len ta cena ...

Pouzivam, funguje. Len pozor, ako mas riesene napajanie NTB ? Tiez USB-C ? Podla toho by som smeroval debatu dalej. Dalej pozor na USB na samotnom NTB, aky objem obrazovych dat dokaze pustit von a kolko mas monitorov.