Oplatí sa kúpiť powerbanku Anker?
Dnes o 17:16
Pozerám novú powerbanku a pomerne často mi vychádza značka Anker. Recenzie má väčšinou veľmi dobré, ale cena je vyššia ako pri mnohých iných značkách.
Ak ju máte doma, boli ste spokojní? Drží kapacitu aj po dlhšom čase a nabíja spoľahlivo, alebo by ste dnes vybrali niečo iné?
anonym_13eb99
•
Dnes o 18:33mame jednu anker na cesty -nieje kabelkova je velkosti mobilu a mierne tazsia ... a mame anker kable na nabijanie - som spokojna.. ale len tak do mesta ka treba ci dcere do skoly mame neaku uplne obycajnu lacnu malu -do vacku ... takze zalezi na co to chces ako casto pouzivas a tiez kolko elektroniky chces nabijat ... ale celkovo k anker- je to dobra a kvalitna znacka ..

Mozno vyber taku, ktora ma okrem USB-A vystupov aj USB-C vystup. A zvaz velkost/vahu na caste nosenie. Mne sa zda uz 20 000 mAh privelka/pritazka. Realna vyuzitelna kapacita byva aj o cca 30% mensia kvoli stratam pri konverziach napatia a pod.
Mam lacnu 10 000 mAh z Alzy a po rokoch (a mozno nizsich stovkach pouziti) uz nabije smartfon do plna ledva 1x a aj to len ked ho vtedy nepouzivam. Ako nova ho nabila cca 2x. Cize sluby o pocte cyklov zivotnosti "modernych" baterii treba u lacnych modelov brat s velkou rezervou.
Zaujimave na tej lacnej starej Alze (celocierna matna s lesklym malym displejom) je to, ze nabijaci USB-C je zaroven aj vystupnym USB-C (mam to vyskusane).