icon

Oplatí sa investovať do powerbanky Xiaomi?

Dnes o 10:42

V lete bývame často mimo domu a rozmýšľam nad novou powerbankou. Zaujala ma Xiaomi, ale rada by som počula reálne skúsenosti. Akú kapacitu máte a boli ste spokojní?

martinmmartin
Dnes o 10:53

ak chces aj lietat tak pozor na spravne certifikacne nalepky lebo ti to na letisku zabavia

autor
Dnes o 10:56
@martinmmartin

ak chces aj lietat tak pozor na spravne certifikacne nalepky lebo ti to na letisku zabavia

@martinmmartin Dakujem za upozornenie. 🙂 Zatial ju chcem hlavne na bezne vylety a dovolenky autom, ale je fajn vediet aj toto. Budem rada aj za skusenosti s konkretnymi modelmi.

patrike
Dnes o 11:10
@anonym_autor

@martinmmartin Dakujem za upozornenie. 🙂 Zatial ju chcem hlavne na bezne vylety a dovolenky autom, ale je fajn vediet aj toto. Budem rada aj za skusenosti s konkretnymi modelmi.

@anonym_autor Do auta si kup zastrcku do autozapalovaca s PD USB-C vystupom a mozes nabijat aj dva mobily naraz. Co presne na tom vylete robis ? Lebo ja pochodujem so zapnutou navigaciou a mapou 12 hodin a ubudne mi tak max 40% kapacity.
Powerbanku potrebuju tak mozno dialkovi turisti na ceste SNP, 5 dni mimo civilizacie.

anonym_36ea6d
Dnes o 11:43
@patrike

@anonym_autor Do auta si kup zastrcku do autozapalovaca s PD USB-C vystupom a mozes nabijat aj dva mobily naraz. Co presne na tom vylete robis ? Lebo ja pochodujem so zapnutou navigaciou a mapou 12 hodin a ubudne mi tak max 40% kapacity.
Powerbanku potrebuju tak mozno dialkovi turisti na ceste SNP, 5 dni mimo civilizacie.

@patrike nie každý, ma ruský mobil a baterku v ruksaku.

amalka07
Dnes o 11:55
@patrike

@patrike tak to klobúk dole, môj mobil po 4 rokoch používania nevydrží celý deň asi ani keby len dvíham hovory a odpisujem na najnutnejšie správy

amalka07
Dnes o 11:57

A teda k tému, mám od nich powerbanku a som veľmi spokojná, aj keď je pravda, že v lietadle som ju ešte neskúšala. Mám 20000cku a vydrží cca 4 plne nabitia, nie je extemne veľká ani extemne ťažká

patrike
Dnes o 12:11
@amalka07

@patrike tak to klobúk dole, môj mobil po 4 rokoch používania nevydrží celý deň asi ani keby len dvíham hovory a odpisujem na najnutnejšie správy

@amalka07 staci nastavit nabijanie na max 80% a len pred vyletom jednorazovo na 100%. Litiovky nemaju rady plne nabitie.

anonym_054b9c
Dnes o 13:22

@anonym_autor
Prve co sa pytali vo Viedni na letusku minuly tyzden ci mam powerbank aka je kapacita ja ze 20000mAh to je OK ale nesmiem ju pouzit a musi byt v prirucnej

mvagusta
Dnes o 14:17

Mam ju tu 20000 a je super. Ja odporucam xiaomi a isla by som do nej zas.