Oplatí sa investovať do powerbanky Xiaomi?
V lete bývame často mimo domu a rozmýšľam nad novou powerbankou. Zaujala ma Xiaomi, ale rada by som počula reálne skúsenosti. Akú kapacitu máte a boli ste spokojní?
ak chces aj lietat tak pozor na spravne certifikacne nalepky lebo ti to na letisku zabavia
@martinmmartin Dakujem za upozornenie. 🙂 Zatial ju chcem hlavne na bezne vylety a dovolenky autom, ale je fajn vediet aj toto. Budem rada aj za skusenosti s konkretnymi modelmi.
@martinmmartin Dakujem za upozornenie. 🙂 Zatial ju chcem hlavne na bezne vylety a dovolenky autom, ale je fajn vediet aj toto. Budem rada aj za skusenosti s konkretnymi modelmi.
@anonym_autor Do auta si kup zastrcku do autozapalovaca s PD USB-C vystupom a mozes nabijat aj dva mobily naraz. Co presne na tom vylete robis ? Lebo ja pochodujem so zapnutou navigaciou a mapou 12 hodin a ubudne mi tak max 40% kapacity.
Powerbanku potrebuju tak mozno dialkovi turisti na ceste SNP, 5 dni mimo civilizacie.
@anonym_autor Do auta si kup zastrcku do autozapalovaca s PD USB-C vystupom a mozes nabijat aj dva mobily naraz. Co presne na tom vylete robis ? Lebo ja pochodujem so zapnutou navigaciou a mapou 12 hodin a ubudne mi tak max 40% kapacity.
Powerbanku potrebuju tak mozno dialkovi turisti na ceste SNP, 5 dni mimo civilizacie.
@patrike nie každý, ma ruský mobil a baterku v ruksaku.
@patrike tak to klobúk dole, môj mobil po 4 rokoch používania nevydrží celý deň asi ani keby len dvíham hovory a odpisujem na najnutnejšie správy
A teda k tému, mám od nich powerbanku a som veľmi spokojná, aj keď je pravda, že v lietadle som ju ešte neskúšala. Mám 20000cku a vydrží cca 4 plne nabitia, nie je extemne veľká ani extemne ťažká
@anonym_autor
Prve co sa pytali vo Viedni na letusku minuly tyzden ci mam powerbank aka je kapacita ja ze 20000mAh to je OK ale nesmiem ju pouzit a musi byt v prirucnej

ak chces aj lietat tak pozor na spravne certifikacne nalepky lebo ti to na letisku zabavia