Prináša externý monitor k notebooku pohodlie pri práci?
pracujem z domu a rozmýšľam nad externým monitorom k notebooku. Je to podľa vás veľký rozdiel v pohodlí pri práci?
Externý monitor mám aj v práci, aj doma, a mala som aj dva svojho času. Neviem si predstaviť bez neho prácu.
@anonym_autor nehovoriac o tom, ze 2-3 displeje su lelsie na pracu... samozrejme aj externa klavesnica aj myska
@anonym_autor jasne ze ano. Na jednom mam pusteny netflix a na druhom robim … A teraz vazne, je to velmi dobre, aspon pre programatorov teda
Aj ja fungujem na veľkom monitore, čisto na noťasi sa mi robí zle. A čím väčší monitor, tým lepšie.
Samozrejme, uz aj web browser je casto optimalizovany na velke obrazovke a zle sa to pozera na laptope. Ked uz, idealne 28 palcovy, 4k.
Mam 2 …ale neznasam externe klavesnice …. Takze tukam tam a oci behaju kade tade.
@anonym_autor samozrejme, ja mám teda full hd monitor široký, mala som predtým dva, ale tento je lepší. A samozrejme myš a klavesnicu, neviem si predstaviť čumiť do ntb
Veľký, lebo nepozeras dole ale rovno pred seba (ak ho máš správne nastavený). A je väčší 🙂
@anonym_autor Ano, je to velka vyhoda.
Neviem si predstavit robit iba z notebooku, monitor a klavesnica+mys musia byt. Ntb samotny je na taku rychlu tukacku sem a tam
Je to znacna ulava a niekedy by som bola rada kebyze mam 2 externe a labtop. Ja si uz ani neviem predstavit fungovat s jednym. A k tomu este normalnu klavesnicu s mysou, tie pads su pre mna uplne zabijaky

Veľký, lebo nepozeras dole ale rovno pred seba (ak ho máš správne nastavený). A je väčší 🙂