Robotický vysávač s mopom. Stojí za to investovať?
Pozerám robotické vysávače a neviem, či má vôbec zmysel brať taký, čo aj mopuje. Mám pocit, že to aj tak nebude umývať podlahu tak ako normálny mop.
Tak teraz váham, či kúpiť robot len na vysávanie a mopovať klasicky, alebo je tá mopovacia funkcia predsa len fajn na bežné udržiavanie.
S mopom. Ale urcite kvalitny, stoji za kazde euro. Nie tie rozmazavacie handricky
@anonym_autor s mopom, ale pozeraj kvalitny. Mam nieco vyse mesiaca a je to super. Neviem si vynachvalit, smuhy nerobi
A neviete rovno dať link na tie ktoré máte doma? Ďakujem ❤
Ja mám s mopom, vlastne už tretí s mopom, vždy som vyberala kvalitnejšie vysávače celkovo, s tým, že už konečne budem aj ten mop využívať. A použijem raz, a vždy je to aj posledný. Za mňa veľa roboty..
S mopom. Ale urcite kvalitny, stoji za kazde euro. Nie tie rozmazavacie handricky
ak s mopom, tak kvalitný. cenová relácia minimálne od 600 vyššie. ja mám s mopom, stál cca 300, ale sú to presne tie rozmazávacie handričky, o ktorých píše aj
@viera27 takže mop ako taký už ani nevyužívam. rýchlejšie a kvalitnejšie zotriem podlahu ja vlastnoručne 😀 využívala som to, ale mne to nedalo a na dosť malom priestore som tie handričky menila 4x. no roboty ako na kostole. usúdila som, že viac času a nervov ušetrím, ak to zotriem ja 😀 ale na vysávanie nedám dopustiť. toto mi vážne pomáha šetriť čas a aj to kvalitnejšie povysáva ako klasický "veľký, mnou ovládaný vysávač"...
My mame tento a ja som spokojná
https://roboticke-vysavace.heureka.sk/xiaomi-ro...
@anonym_autor s mopom, mám Xiaomi a som spokojna
@anonym_autor urcite sa oplati je to moj najslepsi pomocník. Mam tento https://www.mistores.sk/produkt/xiaomi-roborock... uz 3 roky. Nahradne handricky a kefu kupujem cez aliexpres. Ide 3x do tyzdna aj s umývaním podlahy. Mam iba parkety a matnú dlazbu. Ziadne koberce.
@anonym_autor sprostost pre lenive zeny
Za mna to nema vyznam, ak mam povysavane, mopom to mam za par minut umyte. Neverim, ze niekto pocas umyvania 10-20x vymeni tu handricku, lebo ja mop cistim a zmykam vo vedre vkuse, aj 50x, kym umyjem.
My to vyuzivame v podstate len na smietky, co sa cez den natrusia, inak vysavame a umyvame, az vtedy je cisto
@anonym_89c847 Ano, ano, urcite nieco take nekupuj. Ja som leniva a vysavac si pustam kazde rano, ked idem do prace a mam cistucko, ked pridem. Ty sa morduj so zmetakom a nikto ta lenivym/lenivou nebude nazyvat. A rovno vystahuj z domu aj vysavac, pracku a umyvacku 🙋🏼♀️. To su nastroje lenivych zien iba
Podla mna sa tu miesaju dve rozne veci. Rozdiel nie je v tom, ci ma robot mop alebo nie, ale ako ten mop funguje. Lacnejsie modely tahaju za sebou plochu mokru handricku, cize to, co nazbieraju v prvej izbe, roznesu do tretej - presne to su tie rozmazavacie handricky, o ktorych pisala viera27 aj doux. Drahsie modely maju otacave kotuce, ktore na podlahu aj tlacia, a hlavne sa v stanici priebezne preplachuju, takze robot pokracuje vzdy s cistym mopom.
Cize otazka pri vybere nie je "ma to mop", ale ci sa mop v stanici sam vypiera uz pocas upratovania a ci ho robot dvihne nad koberec. Bez toho druheho ti mokra handricka prejde po koberci a je to.
A este jedna vec, ktora sa pri vybere prehliada - naklady po kupe. betulinka1 to vyriesila tym, ze handricky a kefy bere cez aliexpress, a presne preto sa oplati pozriet uz pred kupou, ci su na ten konkretny model dostupne aj neoriginalne diely. Pri niektorych znackach ich zozenies za par eur, pri inych si odkazana na originaly a za rok to je uplne iny obnos.
@anonym_89c847 veď ťa nikto nenúti to kupovať.
ja mám xiaomi vacuum x20max a som s ním spokojná . šmuhy nerobí keď umýva. púšťam ho každý deň lebo máme v dome psy a chlpy sú z nich všade . kúpila som ho len kvôli tomu , inak som ťahala za sebou každý deň vysavač a mop . akože samozrejme že aj povysávam aj umyjem normálnym , ale na také udržiavanie je toto super.

S mopom ,umýva dobre