Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@lucia.kl robila som to z kúskov tylu, 7,5 x 45cm, použila som ich 80 kusov. Dávala som dva pásy na seba a tak viazala na stuhu.
Ďakujem všetkým za pochvalu, suknička je ozaj chutnučká, len malá ju veľmi na sebe nachcela 😒
obdivujem tu vaše krásne výtvory a chodím si tu potešiť oči 🙂 , bo ja mám chlapca a môžem teda len kukať 😉 . To nevadí, ale napadlo ma, že kamarátka má dievky, tak by som im urobila darček. Lenže ako? Budem rada, ak mi dáte stručný návod - dobré rady z praxe 😉 Chcela by som tú sukničku našiť na tričko - dobre som pochopila, že tyl sa má nastrihať na pásy? Akých rozmerov? A prišijem to ľahko aj ručne, po kuse samostatne každý pás? Alebo si najskôr nejako predpripravíte dokopy sukňu a potom ju prišijete k niečomu (napr. tričku ako chcem ja). Ďakujem za tipy 😵
ja som robila podľa tohoto návodu. Tiež som našívala aj TUTU na vrch trakových rifiel. Ja som si najprv urobila TUTU ( viazala som však na stuhu ) a hotovú TUTU som zospodu našila na rifle. @lenuliatko robila tiez riflovu, a ona myslim našívala zvrchu tiež hotovú TUTU ( teda to aspoň tak vyzerá ) a keby som sa mala rozhodnúť, ďalšiu rifľovú by som aj ja našívala zvrchu - vyzerá to oveľa krajšie 🙂
@megi1989 áno, našívala som zvrchu, akoby lícami k sebe (aj keď tyl líc nemá), šitie je schované a tyl pekne odstáva . A ešte som zastrihla tyl na rovnakú dĺžku, lebo sa stane, že jeden pás je taký, druhý iný a tiež to pridá na efekte.
@lenuliatko ahoj suknička je prekrásna,naozaj sa ti podarila 🙂 ,možem sa spýtat ? tyl si našívala na stuhu a kolko si ho použila,lebo je krásne hustá 🙂 🙂 🙂 šikulka,dakujem
@megi1989 ďakujem za tip, uvidím ako sa mi to podarí 😉 krásna rifľová tutu 😵
zdravim vsetky tutu maniackuy 😉 , chcela by som vas poprosit o radu, cca kolko roliek (36cmx9m) tylu alebo organzy potrebujem na jednu tutu suknicku a kolko na saty ? viem, ze sa neda presne , ale aspon tak odhadom... poradite??? ja mam 3 dcery a chcela by som si to tiez vyskusat .. poradite 😨 pls 😵 dakujem
@lenuliatko uplne nadherna tutulienka 🙂
Dostanem sa na net malo,no vzdy sem nakuknem,ked mam volno,vsetky suknicky su krasne 🙂
@andulka111 jej krasna 😵 😵 😵
@vierenka77 ďakujem a odpoveď máš hneď v druhom príspevku na tejto strane 😉
@andulka111 krásna 😵
babule a date sa nahovorit aj na business? Ja som totalne lava na taketo veci ale mam doma princeznu ktorej sa to veeeeeeeeeeeeeelmi paci. Najde sa nejaka dobra dusa a usije nam take??????????? Su to naozaj krasne kusky co tu vytvarate. Klobuk dolu
ahojte, pozeram si tie vaše výtvory a sú naozaj krásne....keby som bola mala, tak chcem všetky 🙂 nechcem byť však blbá, ale to im davate na bežné nosenie? moja mala ma len 1,5 roka a tu som to nikomu predtym nevidela...
Aj my budeme nosiť von, len nech príde jar 🙂
@anjelicek26 ahoj. Objednávala si z tej stránky? Koľko si vzala na jednu sukňu? Myslím poriadne nazbieranú, hustú, no proste dokonalú 😀 Ja už mám doma nejaké sukničky ale aj by som ušila. tyrkysová ma veľmi láka 😀
@valerya - z ktorej stranky? Ja objednavam milion veci v poslednej dobe, chces vediet kolko tylu na suknu? Dve rolky ak ma byt poriadne husta. A dost zavisi aj od tvrdosti, cim tvrdsi, tym to lepsie stoji a menej sa krci. Ale zasa viacej skriabe, tak neviem, co je lepsie. Ja robim tvrdy a mäkky tyl na striedacku a na spodok davam ten mäkky, mala sa zatial nestazovala.
@ejuska79 - Saska v tom beha bezne 😉
@lenuliatko mozem sa spytat ako to tam pripevnujes?cez co pretahujes ten tyl?vdaka
.....baby neviete že z mäkkého tylu by sa nedalo spraviť pettiskirt suknička,má výhodu že sa nestrapká 🙂 čo vy na to? 😵
@anjelicek26 ja snívam o tejto. http://dadoo.sk/product.php?id_product=1010605 Lenže je nekresťansky drahá amne treba dve alebo lepšie štyri, tak by som skúsila, či to neušijem. Nie z tylu. Zo šifónu. Z toho mejjemnejšiehi šifónu. Tvrdé sukničky sa mne nepáčia, už na pohľad je to vidno, že to nie je ono. Nie len že deti by to nenosili. Tak máš na to riešenie? 😀 😀 😀

http://www.mytutuboutique.com/c_163/1/-Princess...