Finančná neschopnosť mladých
Ahojte, aký máte názor na to že veľa mladých si nevie našetriť financie na štart do života? Poznám veľa mladých ktorí nemajú po 30 doslova nič a to pracujú už od strednej. Neviem to pochopiť že sa nechystajú na budúcnosť a potom sa sťažujú aké je to ťažké s bývaním. My máme pred 30 a spolu našetrených 80tis. Nie nechválim sa - Partner pracoval hned po strednej a este sa mi to zda málo že mohli sme mať našetrené aj viac.
@anonym_7ae3ba my 50+ sme zacinali podnikat ked tu o tom nik nic nevedel.
nebolo tolko casu a ani moznosti cestovat a plnit si sny. v r.2000 sa malokto mohol rozhodnut z tyzdna na tyzden odletiet do japonska ci thajska ciny .... mali sme male deti letenky neboli tak dostupne ako dnes a ani internet v mobile aplikacie....
v 50tke mame financie stabilny tim vo firme velke deti a aj chut cestovat lyzovat lietat balonom bezat maraton ci prejst jakubsku cestu.
@natalka13 super, to ste vy, ja poznam aj patdesiatnikov, ktori riesia zdravotne zalezitosti a su radi, ze su zdravi. Kazdy to ma inak.
@anonym_7ae3ba to poznam aj 30tnikov na ID.
@natalka13 no ved hej, aj ja. Je to vsetko individualne.
@anonym_autor V Tvojom veku nemal Elon Musk ani tolko ak Ty. Dnes ma 700 000 000 000. Vypoveda to o niecom?

Môj otec dostal a nemal by teraz vôbec 70
@tinka3435 kolko mal tvoj otec v roku 1989? Mozno ak bol policajt, dostal. Dnesni patdesiatnici boli v roku 1989 teenageri, a kto by daval teenagerom byt zdarma do roku 1989?🧐 Lebo ako iste vies, po roku 1989 socializmus skoncil.