icon

Sledujete každý jeden leták?

david_tofakt
2. dec 2025

Sledujete každý jeden leták čo sa dostane do vašej schránky s potravinami alebo ho vyhodíte? A čo s tým online prístupom, ako su na tom starší ktorý nepoužívajú Smart mobil? 🙂

Strana
z2
david_tofakt
autor
2. dec 2025
@anonym_ec83a9

letáky nám vôbec nechodia - prestali
neďaleko školy mám kaufl. a Lidl. Zoberiem leták , doma urobím zoznam čo ma zaujme. 3/4 tovaru zo zoznamu v Lidli aj tak nenájdem.

@anonym_ec83a9 No super, šikovné. On-line sté nevyskúšali? 🙂

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@konikkon

@david_tofakt nesledujem ani jeden leták a rovno to vyhadzujem. Chodím len do Tesca a kupujem, čo potrebujem, chcem, alebo čo je v akcií.

@konikkon Najjednoduchšie. Poprípade aj donáška? 🙂

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@nevenka

Ja robim muzovi zoznam, co mame zdielane, co aktualne potrebujeme alebo do zasoby a ano, pozeram aktualne akcie, najcastejsie online, ale hlavne na maslo, olej, mrazenu zeleninu, maso, trvanlive potraviny, tie kupujeme, ked su v lepsej cene a mame ich v komore v zasobe. Maslo v mrazaku.

@nevenka no vy ste súper tím! 🙂

anonym_ec83a9
2. dec 2025
@david_tofakt

@anonym_ec83a9 No super, šikovné. On-line sté nevyskúšali? 🙂

@david_tofakt prečo. aj na nete pozriem. ale radšej mám leták. billa, Tesco a pod. nechodím

tiezjedna
2. dec 2025
@david_tofakt

@anonym_07e411 hmm ako potom vieš coy majú nové v obchode? 😃

@david_tofakt k čomu potrebuješ vedieť, čo majú nové v obchode??

konikkon
2. dec 2025
@david_tofakt

@konikkon Najjednoduchšie. Poprípade aj donáška? 🙂

@david_tofakt donáška nie, lebo ja chcem vidieť kvalitu niektorých potravín priamo v obchode a vybrať si sama. Najmä ovocie a Zelenina.

rozculena
2. dec 2025

@david_tofakt papierové zo schránky vyhadzujem,aj tak mi chodí len kauflandový a ten mám ďaleko.V apke si popozerám,ale aj tak nekupujem podľa letáka,lebo vždy to dopadlo tak,že ak som išla do obchodu vyslovene pre letákové položky,tak polovicu z toho nikdy nemali.

memma
2. dec 2025

@david_tofakt nesledujem. Domov nam chodí iba kaufland a ten tu v meste nemame. Iba v ďalšom, raz som ho pozrela. Chcela som niečo v akcii, tak som tam šla. Nevedela som tu vec nájsť a nakoniec.iu aj tak memali

anonym_f0cafb
2. dec 2025

@david_tofakt nie, nie som dôvhodkyňa, nemám na to čas. Keď potrebujem niečoho kúpiť väčšie množstvo, vtedy si pozriem na internete, kde to je v najlepšej cene. Alebo keď vleziem do obchodu a je v akcii niečo, čo máme radi, tak toho kúpim viac, ale nekupujem "na rohy" niečo len preto, že to je v akcii

anonym_12b8e4
2. dec 2025

@david_tofakt Áno pozerám každý jeden leták čo nám dajú do schránky, väčšinou je to Jednota, Fresh, Môj obchod a potom nábytkové ako Mobelix, Sconto, Xxl kurz a pod. Vždy si prelistrujem čo majú nové.
Cez mobil sledujem Lidl, Kaufland, Tesco a robím si poznámky čo je v akcii a čo kúpiť. Podľa toho si vymýšľam jedlá čo uvarím. Varím každý deň teplé obedy/večere, niekedy to vydrží aj na dva dni no málokedy. Na nákup chodím vždy pondelky a štvrtky vtedy sú v Lidl nové akcie väčšinou nakupujem tam. Medzitým vbehnem do Jednoty na čerstvé pečivo.

terezmaria
3. dec 2025

Pozerám online letáky ale len v obchodoch kam chodíme. Kupujem veľa v akciách, snažím sa ušetriť kde môžem.

Strana
z2