icon

Sledujete každý jeden leták?

david_tofakt
2. dec 2025

Sledujete každý jeden leták čo sa dostane do vašej schránky s potravinami alebo ho vyhodíte? A čo s tým online prístupom, ako su na tom starší ktorý nepoužívajú Smart mobil? 🙂

Strana
z2
anonym_07e411
2. dec 2025

Nesledujem ziadne. Nedostavam do schranky letaky, nesledujem ani online, nebavi ma to.

stellarstar
2. dec 2025

Áno pozorujem online resp v apke aj tie kt dostávame do schránky

zajinkakoni
2. dec 2025

@david_tofakt vyhadzujeme, nepozeráme

ivik4
2. dec 2025

Ziadny

anjelicek26
2. dec 2025

Vobec nie, mam vybrane obchody, kde rada chodim, je to rovnovaha cena-kvalita a to priemerne, nie nejaka akcia na vec jednu a preplatiim na veci dva-tri-styri, take ja vobec nemam rada.. Stale pre mna pri vybere obchodu rozhoduje - velkost parkovacieho miesta a cerstvost ovocia-zeleniny-mäsa nad cimkolvek ostatnym...

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@anonym_07e411

Nesledujem ziadne. Nedostavam do schranky letaky, nesledujem ani online, nebavi ma to.

@anonym_07e411 hmm ako potom vieš coy majú nové v obchode? 😃

anonym_b99cd4
2. dec 2025

@david_tofakt letáky nedostavame ale sledujem online. A pozerám kde aká akcia. Chodím pešo, nemám problém kamkoľvek prísť. Ale zase málokedy sa stane, že v každom supermarkete niečo akciové potrebujem.
Po práci a po ceste domov mám obchody takže príjemné s užitočným.

anonym_07e411
2. dec 2025
@david_tofakt

@anonym_07e411 hmm ako potom vieš coy majú nové v obchode? 😃

@david_tofakt sak pridem do obchodu a vidim. Ci co myslis, ze mam v obchode klapky na ociach?

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@ivik4

Ziadny

@ivik4 to znamená že už dopredu máš zoznam na nákup? 🙂

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@anonym_07e411

@david_tofakt sak pridem do obchodu a vidim. Ci co myslis, ze mam v obchode klapky na ociach?

@anonym_07e411
@anonym_07e411 sorry nechcel som to tebe poslat 🤦🤦🤣

nevenka
2. dec 2025

Ja robim muzovi zoznam, co mame zdielane, co aktualne potrebujeme alebo do zasoby a ano, pozeram aktualne akcie, najcastejsie online, ale hlavne na maslo, olej, mrazenu zeleninu, maso, trvanlive potraviny, tie kupujeme, ked su v lepsej cene a mame ich v komore v zasobe. Maslo v mrazaku.

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@nevenka

Ja robim muzovi zoznam, co mame zdielane, co aktualne potrebujeme alebo do zasoby a ano, pozeram aktualne akcie, najcastejsie online, ale hlavne na maslo, olej, mrazenu zeleninu, maso, trvanlive potraviny, tie kupujeme, ked su v lepsej cene a mame ich v komore v zasobe. Maslo v mrazaku.

@nevenka u nás je to tak že dostaneme leták do schránky ale ho vyhodíme no a keď potrebujeme sa pozrieť na nejakú zľavu tak sa pozrieme online. Ale aj tak to dopadne ta ista cena ako aj na letáku 🤣 len že nás nebaví ho pozerať neviem prečo 🤷

ivik4
2. dec 2025
@david_tofakt

@ivik4 to znamená že už dopredu máš zoznam na nákup? 🙂

@david_tofakt ja si napisem co treba kupit . V obchode ked uz som este prihodim ak mam na nieco chut

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@stellarstar

Áno pozorujem online resp v apke aj tie kt dostávame do schránky

@stellarstar máte aj "obľúbený" obchod, či iba viacero sledujete?

stellarstar
2. dec 2025
@david_tofakt

@stellarstar máte aj "obľúbený" obchod, či iba viacero sledujete?

@david_tofakt ak som na sk tak lidl a kaufland, doma v at spar, billa, hofer, norma, penny, lidl na veľký nákup chodievam do hoferu

viestta
2. dec 2025

Po pravde sledujeme len kde je mlieko v akcii, toho mame velku spotrebu. Ostatne malokedy nakupujem len preto, ze je v akcii ale netvrdim, ze som nikdy nekupila co mi akurat nebolo treba ale bolo v akcii. Oblubene mam Lidl a Kaufland, lebo ich mam po ceste, aj ked blizsie mam Jednotu ale tam idem len ked je nudza najhorsia.

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@viestta

Po pravde sledujeme len kde je mlieko v akcii, toho mame velku spotrebu. Ostatne malokedy nakupujem len preto, ze je v akcii ale netvrdim, ze som nikdy nekupila co mi akurat nebolo treba ale bolo v akcii. Oblubene mam Lidl a Kaufland, lebo ich mam po ceste, aj ked blizsie mam Jednotu ale tam idem len ked je nudza najhorsia.

@viestta poznám to a Jednota iba keď chýba džús? 😃

dankabetka
2. dec 2025

@david_tofakt ahoj, letaky nesledujem vobec, nam do schranky ich nedavaju, mame taku policku, kde su polozene a mozeme si zobrat, a su tam stale. Ale nesledujem ani online letaky.... ja to skratka robim tak, ze sa prejdem po Bille ( aj tak ju musim prejst celu) a co sa mi hodi a je v akcii kupim, ja nakupujem vlastne stale to iste dookola 😀 a tie akcie sa tiez tocia dookola, takze pre mna akurat 😅 Billu mam cestou a hned pri bytovke, takze chodim iba tam, aby som daleko neniesla nakup.

anonym_a14ce5
2. dec 2025

Sledujem iba vybrané obchody kam chodím, t.j. Každý piatok Kaufland a sem tam Lidl. Podľa toho čo je v dobrej cene si plánujeme varenie 🙂 ale sledujem letáky online, tie zo schránky vyhadzujeme

simsalabim
2. dec 2025

Pizriem letaky 2 obchodov, kam chodim a podla toho naplanujem par jedal, ak mi nieco udrie do oka.

mane01
2. dec 2025

@david_tofakt letáky nedostávam, chvalabohu… keď chcem, tak pozriem online cielene.

vevesh
2. dec 2025

Pride letak, preletim za minutu- pozeram len to, co nam treba a ak nahodou mam cestu okolo, tak nakupim. Cielene v akcii kupujem iba, ak ocakavam velku spotrebu (party, navstevy, skolske akcie, kde musim pripravit jedlo pre 30-60 ludi) a cestoviny urcitych znaciek kupujem do zasoby v akciach. Ale aby som sla do obchodu tam pre jedno maslo, inam pre kilo paradajok atd., vsak viac prejazdim ako usetrim...🫣🫣🫣🫣🫣

zuzana76
2. dec 2025

Letaky nesledujem, nam ani nechodia, ale sleduju moji rodicia a potom poslu nas deti na nakup, kde co je v akcii (otravuje ma to, lebo su to tri obchody a ja viac prejazdim, ako oni usetria), ale neda sa im povedat. Oni uz nechodia, su nemobilni. Nakup online som riesila Tesco pre nich, ale neujalo sa, cokolvek co chceli, tak v inom obchode bolo lacnejsie, nakoniec zostali v kosiku tri polozky a to nebolo ani na ten minimalny nakup 30 eur.

zobaka
2. dec 2025

nepozeram vobec letaky

david_tofakt
autor
Autor odpoveď zmazal
david_tofakt
autor
2. dec 2025
@vevesh

Pride letak, preletim za minutu- pozeram len to, co nam treba a ak nahodou mam cestu okolo, tak nakupim. Cielene v akcii kupujem iba, ak ocakavam velku spotrebu (party, navstevy, skolske akcie, kde musim pripravit jedlo pre 30-60 ludi) a cestoviny urcitych znaciek kupujem do zasoby v akciach. Ale aby som sla do obchodu tam pre jedno maslo, inam pre kilo paradajok atd., vsak viac prejazdim ako usetrim...🫣🫣🫣🫣🫣

@vevesh áno to máš pravdu

konikkon
2. dec 2025

@david_tofakt nesledujem ani jeden leták a rovno to vyhadzujem. Chodím len do Tesca a kupujem, čo potrebujem, chcem, alebo čo je v akcií.

anonym_ec83a9
2. dec 2025

letáky nám vôbec nechodia - prestali
neďaleko školy mám kaufl. a Lidl. Zoberiem leták , doma urobím zoznam čo ma zaujme. 3/4 tovaru zo zoznamu v Lidli aj tak nenájdem.

anonym_6fa7dc
2. dec 2025

Chodím buď do kauflandu alebo do lidla, leták pozriem online predtým, než si napíšem zoznam a naplánujem jedlo na týždeň. Určite využívam akcie. Máme obrovskú spotrebu ovocia, tak nebudem kupovať pomaranče za 2,50€/kg keď ich viem kúpiť za 99c/kg. Tým nevravím, že ak mám na niečo ozaj chuť tak si to bez akcie nekúpim. Ale ten základ nakupujem podla akcie. Takže letáky sledujem.

david_tofakt
autor
2. dec 2025
@anonym_6fa7dc

Chodím buď do kauflandu alebo do lidla, leták pozriem online predtým, než si napíšem zoznam a naplánujem jedlo na týždeň. Určite využívam akcie. Máme obrovskú spotrebu ovocia, tak nebudem kupovať pomaranče za 2,50€/kg keď ich viem kúpiť za 99c/kg. Tým nevravím, že ak mám na niečo ozaj chuť tak si to bez akcie nekúpim. Ale ten základ nakupujem podla akcie. Takže letáky sledujem.

@anonym_6fa7dc Krasna odpoveď!

Strana
z2