Sledujete každý jeden leták?
Sledujete každý jeden leták čo sa dostane do vašej schránky s potravinami alebo ho vyhodíte? A čo s tým online prístupom, ako su na tom starší ktorý nepoužívajú Smart mobil? 🙂
Áno pozorujem online resp v apke aj tie kt dostávame do schránky
@david_tofakt vyhadzujeme, nepozeráme
Ziadny
Vobec nie, mam vybrane obchody, kde rada chodim, je to rovnovaha cena-kvalita a to priemerne, nie nejaka akcia na vec jednu a preplatiim na veci dva-tri-styri, take ja vobec nemam rada.. Stale pre mna pri vybere obchodu rozhoduje - velkost parkovacieho miesta a cerstvost ovocia-zeleniny-mäsa nad cimkolvek ostatnym...
Nesledujem ziadne. Nedostavam do schranky letaky, nesledujem ani online, nebavi ma to.
@anonym_07e411 hmm ako potom vieš coy majú nové v obchode? 😃
@david_tofakt letáky nedostavame ale sledujem online. A pozerám kde aká akcia. Chodím pešo, nemám problém kamkoľvek prísť. Ale zase málokedy sa stane, že v každom supermarkete niečo akciové potrebujem.
Po práci a po ceste domov mám obchody takže príjemné s užitočným.
@anonym_07e411 hmm ako potom vieš coy majú nové v obchode? 😃
@david_tofakt sak pridem do obchodu a vidim. Ci co myslis, ze mam v obchode klapky na ociach?
@david_tofakt sak pridem do obchodu a vidim. Ci co myslis, ze mam v obchode klapky na ociach?
@anonym_07e411
@anonym_07e411 sorry nechcel som to tebe poslat 🤦🤦🤣
Ja robim muzovi zoznam, co mame zdielane, co aktualne potrebujeme alebo do zasoby a ano, pozeram aktualne akcie, najcastejsie online, ale hlavne na maslo, olej, mrazenu zeleninu, maso, trvanlive potraviny, tie kupujeme, ked su v lepsej cene a mame ich v komore v zasobe. Maslo v mrazaku.
Ja robim muzovi zoznam, co mame zdielane, co aktualne potrebujeme alebo do zasoby a ano, pozeram aktualne akcie, najcastejsie online, ale hlavne na maslo, olej, mrazenu zeleninu, maso, trvanlive potraviny, tie kupujeme, ked su v lepsej cene a mame ich v komore v zasobe. Maslo v mrazaku.
@nevenka u nás je to tak že dostaneme leták do schránky ale ho vyhodíme no a keď potrebujeme sa pozrieť na nejakú zľavu tak sa pozrieme online. Ale aj tak to dopadne ta ista cena ako aj na letáku 🤣 len že nás nebaví ho pozerať neviem prečo 🤷
@ivik4 to znamená že už dopredu máš zoznam na nákup? 🙂
@david_tofakt ja si napisem co treba kupit . V obchode ked uz som este prihodim ak mam na nieco chut
Áno pozorujem online resp v apke aj tie kt dostávame do schránky
@stellarstar máte aj "obľúbený" obchod, či iba viacero sledujete?
@stellarstar máte aj "obľúbený" obchod, či iba viacero sledujete?
@david_tofakt ak som na sk tak lidl a kaufland, doma v at spar, billa, hofer, norma, penny, lidl na veľký nákup chodievam do hoferu
Po pravde sledujeme len kde je mlieko v akcii, toho mame velku spotrebu. Ostatne malokedy nakupujem len preto, ze je v akcii ale netvrdim, ze som nikdy nekupila co mi akurat nebolo treba ale bolo v akcii. Oblubene mam Lidl a Kaufland, lebo ich mam po ceste, aj ked blizsie mam Jednotu ale tam idem len ked je nudza najhorsia.
Po pravde sledujeme len kde je mlieko v akcii, toho mame velku spotrebu. Ostatne malokedy nakupujem len preto, ze je v akcii ale netvrdim, ze som nikdy nekupila co mi akurat nebolo treba ale bolo v akcii. Oblubene mam Lidl a Kaufland, lebo ich mam po ceste, aj ked blizsie mam Jednotu ale tam idem len ked je nudza najhorsia.
@viestta poznám to a Jednota iba keď chýba džús? 😃
@david_tofakt ahoj, letaky nesledujem vobec, nam do schranky ich nedavaju, mame taku policku, kde su polozene a mozeme si zobrat, a su tam stale. Ale nesledujem ani online letaky.... ja to skratka robim tak, ze sa prejdem po Bille ( aj tak ju musim prejst celu) a co sa mi hodi a je v akcii kupim, ja nakupujem vlastne stale to iste dookola 😀 a tie akcie sa tiez tocia dookola, takze pre mna akurat 😅 Billu mam cestou a hned pri bytovke, takze chodim iba tam, aby som daleko neniesla nakup.
Sledujem iba vybrané obchody kam chodím, t.j. Každý piatok Kaufland a sem tam Lidl. Podľa toho čo je v dobrej cene si plánujeme varenie 🙂 ale sledujem letáky online, tie zo schránky vyhadzujeme
Pizriem letaky 2 obchodov, kam chodim a podla toho naplanujem par jedal, ak mi nieco udrie do oka.
@david_tofakt letáky nedostávam, chvalabohu… keď chcem, tak pozriem online cielene.
Pride letak, preletim za minutu- pozeram len to, co nam treba a ak nahodou mam cestu okolo, tak nakupim. Cielene v akcii kupujem iba, ak ocakavam velku spotrebu (party, navstevy, skolske akcie, kde musim pripravit jedlo pre 30-60 ludi) a cestoviny urcitych znaciek kupujem do zasoby v akciach. Ale aby som sla do obchodu tam pre jedno maslo, inam pre kilo paradajok atd., vsak viac prejazdim ako usetrim...🫣🫣🫣🫣🫣
Letaky nesledujem, nam ani nechodia, ale sleduju moji rodicia a potom poslu nas deti na nakup, kde co je v akcii (otravuje ma to, lebo su to tri obchody a ja viac prejazdim, ako oni usetria), ale neda sa im povedat. Oni uz nechodia, su nemobilni. Nakup online som riesila Tesco pre nich, ale neujalo sa, cokolvek co chceli, tak v inom obchode bolo lacnejsie, nakoniec zostali v kosiku tri polozky a to nebolo ani na ten minimalny nakup 30 eur.
nepozeram vobec letaky
Pride letak, preletim za minutu- pozeram len to, co nam treba a ak nahodou mam cestu okolo, tak nakupim. Cielene v akcii kupujem iba, ak ocakavam velku spotrebu (party, navstevy, skolske akcie, kde musim pripravit jedlo pre 30-60 ludi) a cestoviny urcitych znaciek kupujem do zasoby v akciach. Ale aby som sla do obchodu tam pre jedno maslo, inam pre kilo paradajok atd., vsak viac prejazdim ako usetrim...🫣🫣🫣🫣🫣
@vevesh áno to máš pravdu
@david_tofakt nesledujem ani jeden leták a rovno to vyhadzujem. Chodím len do Tesca a kupujem, čo potrebujem, chcem, alebo čo je v akcií.
letáky nám vôbec nechodia - prestali
neďaleko školy mám kaufl. a Lidl. Zoberiem leták , doma urobím zoznam čo ma zaujme. 3/4 tovaru zo zoznamu v Lidli aj tak nenájdem.
Chodím buď do kauflandu alebo do lidla, leták pozriem online predtým, než si napíšem zoznam a naplánujem jedlo na týždeň. Určite využívam akcie. Máme obrovskú spotrebu ovocia, tak nebudem kupovať pomaranče za 2,50€/kg keď ich viem kúpiť za 99c/kg. Tým nevravím, že ak mám na niečo ozaj chuť tak si to bez akcie nekúpim. Ale ten základ nakupujem podla akcie. Takže letáky sledujem.
Chodím buď do kauflandu alebo do lidla, leták pozriem online predtým, než si napíšem zoznam a naplánujem jedlo na týždeň. Určite využívam akcie. Máme obrovskú spotrebu ovocia, tak nebudem kupovať pomaranče za 2,50€/kg keď ich viem kúpiť za 99c/kg. Tým nevravím, že ak mám na niečo ozaj chuť tak si to bez akcie nekúpim. Ale ten základ nakupujem podla akcie. Takže letáky sledujem.
@anonym_6fa7dc Krasna odpoveď!

Nesledujem ziadne. Nedostavam do schranky letaky, nesledujem ani online, nebavi ma to.