icon

Ako plánujete tráviť Veľkú noc?

2. apr 2026

Ahojte ako idete tráviť veľkú noc, aké máte zvyky ? Čo idete tradične piecť variť ? Už máte niečo napečene ? Zaujíma ma čo sa varí a pečie v iných kútoch Slovenska 🙂

Strana
z4
anonym_c3ab83
3. apr 2026
@anonym_0641b9

@maca1984 jaj ale volno mat z roboty to uz ano čo?

@anonym_0641b9 neučia vás v kostole rešpektovať druhých?Nie všetci sú veriaci veriaci človek môže ísť cez sviatky do práce?fuj, ale si hnusná.

sisaka
3. apr 2026
@anonym_0641b9

@sisaka otras

@anonym_0641b9 otras čo? Že ľudia si nevyberajú štátne sviatky v krajine? Otras, že štát nediskriminuje, kto štátny sviatok môže osláviť a akým spôsobom ? Otras, že ľudia sa tolerujú? Nechápem.

sisaka
3. apr 2026
@tenerifka

@sisaka jeeee, ty mas vnucku? Ja ta mam stale zaskatulkovanu ako holku z Kanady s este skolopovinnymi detmi,teraz mozno na strednej.

@tenerifka mám. Syn konči strednú a dcéra je od neho o 10 rokov staršia.

leidin
3. apr 2026

No nic, velkonocne jedlo mi nechuti, nakupila som same zdrave veci pre zmenu a dokopavam sa k tomu strcit do rury baklazan a cuketu :D osupat este dalsiu cerstvu zeleninu :/ bola som len chvilu von, ale ked som este nemala rodinu, lietala som cely den niekde a sla na vylet, tak som si uzivala tu sviatocnu atmosferu.

margotka17
3. apr 2026

@anonym_autor seklo má v krížoch, beriem injekcie, nepeciem nič, syrcek urobím večer aj uvarím zemiaky na troška šalátu. Sestra upiekla koláčik, tak donesie, vajíčka zopár uvarím na obloženú misu s klobásou, šunkou, cviklou, syrcekom 😉.

anonym_d27c62
3. apr 2026

Dnes som bola u zubára, jedlo sme mali z donášky ( sushi) . Zajtra ideme k svokre ,na záhrade budú decká hľadať sladkosti a vajíčka, bude obed ( z každého troška, komu čo chutí) zajtra aj v pondelok pracujem. Syn pôjde k bio otcovi v pondelok im bude spoločne šibať, poschodia najbližšiu rodinu. My to máme také pozliepané každý rok.

anonym_0641b9
3. apr 2026
@mmooly

Hneď zajtra ráno odchádzame na výlet, prídeme v pondelok poobede, teším sa ako sa vyhnem všetkým nechceným návštevám

@mmooly no to už je len Veľká noc

anonym_726397
Včera o 06:48
@anonym_0641b9

@mmooly no to už je len Veľká noc

@anonym_0641b9 Na Veľkú noc su nejake vseobecne pokyny, alebo manual ako sa maju travit? My mame obycajny predlzeny vikend, tak ako velmi vela ludi. Ideme na vylet, do aquaparku, na farmu, alebo lezime len tak pri telke. A vy bigotni, netolerantni, neznasanlivi akoze "veriaci" mozete suchat kolena v kostole a tvarit sa, ze ste dobri ludia. Co dobri...este lepsi ako ostani. Najlepsi.😂 Ved ste predsa katolici. Do ostatnych vas je velke hov.no.

Strana
z4