icon

Najčarovnejšie miesta na Vianoce podľa vás?

16. sep 2026

Rozmýšľame nad nejakým čarovným miestom na Vianoce. Kde ste sa cítili najviac vianočne? Taku pravú atmosféru? Nemyslím len trhy….nieco na prespatie, mesto, konkrétne miesto, udalosť, a podobne…Ďakujem
Áno pýtam sa takto skoro nech viem niečo zajednať.

Strana
z2
tilly
16. sep 2026
@anonym_autor

@tilly skúsim to kuknúť.

@anonym_autor odporúčam hotel bruckenwirt v altenmarkt im pongau, alebo pri moritzi hotel schweizerhof v sils maria.

natalka13
16. sep 2026
@anonym_189c89

@natalka13 Rovaniemi v podstate posledné tri roky na Vianoce nemalo žiadny sneh. Ledva poprášok aj to nie celé vianočné sviatky...

@anonym_189c89 2023 v novembri sneh bol. Ale asi sa teda do vianoc roztopil, kazdopadne romatikus to je aj bez snehu

anonym_189c89
16. sep 2026
@natalka13

@anonym_189c89 2023 v novembri sneh bol. Ale asi sa teda do vianoc roztopil, kazdopadne romatikus to je aj bez snehu

@natalka13 Rovaniemi v novembri alebo v decembri bez snehu je instantná depresia a to hovorím aj napriek tomu, že tam mám nehnuteľnosť

aurora33
16. sep 2026
@anonym_f94c7e

@aurora33 Ale nebolo by to fajn, keby bolo niekde také čosi?

@anonym_f94c7e jasne. Úplne si mi to napísala z duše. Preto som chcela vedieť že kde je taká chalupka 😀😀🥰

anonym_f94c7e
16. sep 2026
@aurora33

@anonym_f94c7e jasne. Úplne si mi to napísala z duše. Preto som chcela vedieť že kde je taká chalupka 😀😀🥰

@aurora33 👍

anonym_b0b423
16. sep 2026
@tilly

@anonym_b0b423 nemusíš lyžovať. Moja mamina nelyžuje a vždy si to tam užila. Tie mestečká tam sú krásne, sú tam obchodíky, kaviarne. Pod svahmi vždy niečo je. V meste curling, klzisko, v hoteli wellness s bazénom, blízko aquapark so spa... v poliach urobené chodníky na zimnú turistiku, kopec bežkárskych tratí. Vláčikom sa dá ísť aj do Salzburgu. Plus sú tam zaujímavé sankarske dráhy. Tam je čo robiť. To isté v moritzi, tam je toho ešte viac. Klziská, jazerá, mestečká, rôzne stupne bežkárskych tratí, rôzne trate na zimný hiking, plaváreň so spa, spa a bazén v hoteli. Nuda fakt nehrozí.
Okrem toho sa dá vyviesť lanovkou hore do reštaurácie a tam sa opaľovať. Tam je snehu vždy veľa.

My teraz posledné 4 roky chodíme na vianoce do španielska, tam sa dá tiež urobiť si bohatý program.

@tilly mne to nepis, ja lyzujem, poznam to velmi dobre. Autorke napis🙂

bloger
17. sep 2026

@anonym_autor nejaká chata v Tatrách

anonym_bc6f2b
17. sep 2026
@anonym_088631

@anonym_autor niekde v teple pri mori 🙂

@anonym_088631 podľa teba to je čarovné vianočné miesto? Nemyslím

anonym_088631
17. sep 2026
@anonym_bc6f2b

@anonym_088631 podľa teba to je čarovné vianočné miesto? Nemyslím

@anonym_bc6f2b ano... kazdy si asi moze predstavit Vianoce ako chce, nie? To je len lokalna predstava snehu a stromu ci kapra (netusim)... pre mna je to volno v teple pri mori... Nejaky katolicky nestastnik na Kube tiez nemoze za to, ze nebude mat 2m snehu 🙂

Strana
z2