Najčarovnejšie miesta na Vianoce podľa vás?
Rozmýšľame nad nejakým čarovným miestom na Vianoce. Kde ste sa cítili najviac vianočne? Taku pravú atmosféru? Nemyslím len trhy….nieco na prespatie, mesto, konkrétne miesto, udalosť, a podobne…Ďakujem
Áno pýtam sa takto skoro nech viem niečo zajednať.
@anonym_189c89 2023 v novembri sneh bol. Ale asi sa teda do vianoc roztopil, kazdopadne romatikus to je aj bez snehu
@natalka13 Rovaniemi v novembri alebo v decembri bez snehu je instantná depresia a to hovorím aj napriek tomu, že tam mám nehnuteľnosť
@anonym_f94c7e jasne. Úplne si mi to napísala z duše. Preto som chcela vedieť že kde je taká chalupka 😀😀🥰
@aurora33 👍
@anonym_b0b423 nemusíš lyžovať. Moja mamina nelyžuje a vždy si to tam užila. Tie mestečká tam sú krásne, sú tam obchodíky, kaviarne. Pod svahmi vždy niečo je. V meste curling, klzisko, v hoteli wellness s bazénom, blízko aquapark so spa... v poliach urobené chodníky na zimnú turistiku, kopec bežkárskych tratí. Vláčikom sa dá ísť aj do Salzburgu. Plus sú tam zaujímavé sankarske dráhy. Tam je čo robiť. To isté v moritzi, tam je toho ešte viac. Klziská, jazerá, mestečká, rôzne stupne bežkárskych tratí, rôzne trate na zimný hiking, plaváreň so spa, spa a bazén v hoteli. Nuda fakt nehrozí.
Okrem toho sa dá vyviesť lanovkou hore do reštaurácie a tam sa opaľovať. Tam je snehu vždy veľa.
My teraz posledné 4 roky chodíme na vianoce do španielska, tam sa dá tiež urobiť si bohatý program.
@tilly mne to nepis, ja lyzujem, poznam to velmi dobre. Autorke napis🙂
@anonym_autor niekde v teple pri mori 🙂
@anonym_088631 podľa teba to je čarovné vianočné miesto? Nemyslím
@anonym_088631 podľa teba to je čarovné vianočné miesto? Nemyslím
@anonym_bc6f2b ano... kazdy si asi moze predstavit Vianoce ako chce, nie? To je len lokalna predstava snehu a stromu ci kapra (netusim)... pre mna je to volno v teple pri mori... Nejaky katolicky nestastnik na Kube tiez nemoze za to, ze nebude mat 2m snehu 🙂

@tilly skúsim to kuknúť.
@anonym_autor odporúčam hotel bruckenwirt v altenmarkt im pongau, alebo pri moritzi hotel schweizerhof v sils maria.