Ako sa žije v Trenčíne?
Ahojte, vraciame sa s manzelom zo zahranicia a rozmyslame, v ktorom meste sa usadime. Manzel je od Trencina, preto padla volba na Trencin. Chcela by som sa preto spytat, ako sa vam tam zije - obcianska vybavenosti, skolky, skoly, kultura, sporty. Dakujem za kazdy nazor
Bývali sme pri Trenčíne 10 rokov, dedinka super,všetko tam bolo,netrebalo ani do mesta chodiť,len keď sme išli cez TN stále zápchy pri Obchodných centrách aj pod mostom. Krásne centrum,ale pre turistov,na prechádzku,banky aj operátori odišli. Presne som to tu čítala. Teraz sme sa presťahovali pri Nové Mesto a aj tu sme spokojný, aj mesto celkom fajn,manžel dochádza denne do Trenčína po diaľnici, do 30 minút už sedí v kancelárii 🙂
@spadnutaslivka to isté aj ja...milujem Trenčín...
dakujem vsetkym za prispevky 🙂

Som rodená Trenčanka a nechcela by som bývať nikde inde, je to moje milované mesto ♥️ Je tu všetko, čo človek k životu potrebuje. Občianska vybavenosť na 💯 kultúra, parky, lesy, hory, kúpalisko, rieka, krásny hrad...keď chceš kľud, môžeš vybehnúť do lesa alebo na Ostrov k Váhu, keď chceš ruch mesta, kultúrne akcie, koncerty, divadlo, festival Pohoda... máš aj to. Za mňa je doprava riešená super, ak ti aj práve nejde spoj, ideš na iný a kdekoľvek prestúpiš. Ja už to mám všetko zmapované, takže dá sa existovať aj bez auta. Pracovných príležitostí si myslím že je tu tiež dosť, nakoľko je tu priemyselný park a veľa firiem. My bývame na Juhu (zatiaľ) a je tu všetko.