Bere trenčianska pôrodnica do úvahy psychiatrickú indikáciu na cisársky rez?
Ahkhte beru do uvahy neviete ? Mala osm velmi tazky prvy prirodzeny porod viem ze cs je operacis poucenie sem nechcem cisto chcem ci bere porozmdnica posudok psychiatrs do uvahy
Dakujem
@tatiana234 pre milosť, nauč sa písať
@anonym_0cfb78 a teraz podľa nových pravidiel treba blokovať. Veď tu by bolo treba zablokovať autora
Dakujem za odpovede nic som sa nedozvedela
@tatiana234 zial, ani my :(
Dakujem za odpovede nic som sa nedozvedela
@tatiana234 tak zalezi aku diagnozu. Aj so strachom z porodu sa da pracovat. Treba navstevovat psychiatra. A akukolvek indikaciu moze porodnik odmietnut. Je to len odporucanie.
@tatiana234 tak zalezi aku diagnozu. Aj so strachom z porodu sa da pracovat. Treba navstevovat psychiatra. A akukolvek indikaciu moze porodnik odmietnut. Je to len odporucanie.
@anonym_b8145f Na Slovensku bohužiaľ áno, štandardne vo vyspelom pôrodníctve by sa to nestalo. A celkovo tieto hluposti, že musíš rodiť tak alebo onak. Drvivá väčšina žien chce rodiť prirodzene a nevidim dôvod prečo tie, ktoré nechcú, by mali byť nútene do niekoho preferencie či štatistík. Toľké úpravy ľudského tela sa dejú prakticky na požiadanie, ale s pôrodom je problém .
Autorka, je veľká šanca, že posudok psychiatra nebudú v TN akceptovať. Za bývalého primára 100%, teraz je to možno trošku schodnejšie, išla by som na prehliadku nemocnice a komunikovala otvorene. Ak nie, šla by som sme ČR.
Osobne som tiež diagnostikovaný tokofobik. Toľko nervov s stresov, čo som si ja kvôli slovenskému systému užila … Odišla som rodiť do Havířova. Dokonca som personálu a zariadeniu tak verila, že som sa (na moje obrovské prekvapenie) rozhodla pre prirodzený pôrod a so svojim rozhodnutím som dodnes maximálne spokojná. Pôrod bol pre mna krásny, ale len pre to, aké mi vytvorili podmienky, ako sa ku mne správali a s akym rešpektom pristupovali l mojim obávam.
Držím ti palce ♥️ nech už sa rozhodneš akokolvek, nech je to tak ako si praješ a potrebuješ

kedze uz ma TN noveho primara, myslim, ze je to schodnejsie...