icon

Čo si myslíte o základnej škole v Mestečku?

nikolaalokin
18. máj 2026

Ahojte, nie sme z TN a otázka ZŠ sa nás bude tykat až budúci rok ale už teraz premýšľame, kam syna dať. Čo hovoríte na ZS v Mestečku? Mame to najbližšie k bydlisku, z hľadiska polohy je to pre nás najlepšia voľba ale samozrejme, syna odvezieme hocikam.
Ďakujem za rady.

anonym_d4bbb7
Včera o 10:54

V ktorom mestečku?

drusila1407
Včera o 13:53

Syn chodil do MŠ Na dolinách, teraz chodí na ZŠ Na dolinách (Detské mestečko). Škola je podľa mňa na veľmi dobrej úrovni, má sympatickú riaditeľku, ktorá má záujem riešiť problémy a nie ich len zametať pod koberec, s učiteľmi sme tiež spokojní...ja by som školu nemenila, má krásne okolie, dobrú dostupnosť MHD aj na pešo, dobre tu varia, v ponuke sú rôzne krúžky po škole, školský klub detí.... Na mňa ako na rodiča to tam pôsobí "priateľsky".
Inak každý rok mávajú v marci deň otvorených dverí - určite odporúčam, aby ste si vedeli utvoriť obraz o škole 😉

nikolaalokin
autor
Dnes o 05:17
@anonym_d4bbb7

V ktorom mestečku?

@anonym_d4bbb7 myslela som detske mestečko, mala som dojem, že Trenčania to poznajú aj ako len mestečko 🙂

nikolaalokin
autor
Dnes o 05:17
@drusila1407

Syn chodil do MŠ Na dolinách, teraz chodí na ZŠ Na dolinách (Detské mestečko). Škola je podľa mňa na veľmi dobrej úrovni, má sympatickú riaditeľku, ktorá má záujem riešiť problémy a nie ich len zametať pod koberec, s učiteľmi sme tiež spokojní...ja by som školu nemenila, má krásne okolie, dobrú dostupnosť MHD aj na pešo, dobre tu varia, v ponuke sú rôzne krúžky po škole, školský klub detí.... Na mňa ako na rodiča to tam pôsobí "priateľsky".
Inak každý rok mávajú v marci deň otvorených dverí - určite odporúčam, aby ste si vedeli utvoriť obraz o škole 😉

@drusila1407 veľmi pekne ďakujem za recenziu, ja som počula zatiaľ len jednu ale presný opak toho, čo pisete, že kuchyňa otrasná