Gynekológ alebo gynekologička v Trenčíne: odporúčania
Ahojte,
Sťahujem sa do TN a hľadám nových doktorov pre seba a pre dieta(o tom dám zvlášť post ale môžete kludne aj teraz poradiť pediatra)
Hľadám respektujuceho gynekológa/gynekologicku ktorý/á nie je názormi sto rokov za opicami, ale naopak má aktuálne vedomosti, ktorý/á má aj dobré vybavenie je priateľská/ý a jednoducho niekoho kto je podľa vás naozaj skvelý doktor/doktorka.
Ideálne aj na čas tehotenstva, kde budú rešpektovať že si neprajem rutinné kontroly “zospodu”, kde na mna nebudú pozerať ako na debila keď poviem že chcem ísť rodit do ČR.
Ďakujem 🙏
Ja odporúčam MUDr.gyn.Jána Chlapečku, zachránil mi život keď som mala MMT,,,nikto z troch dr.mi nevedeli povedať kde sa to uložilo ten zárodok..a on vedel hneď a rychlo ma poslal do nemocnice... vďaka nemu žijem....,a aj keď som bola tehotná tak všetko precízne mi robil...Zamna top 👌🏻.,,,
Pediatra môžem odporučiť doktorka Ľubka Blahová ordináciu má oproti nemocnici ako je lekáreň dr. Max tak hore.
@aksas1 dobrý deň, chodíte k dr. Blahovej? Momentálne som tehotná a tiež si hľadám pediatria. Bývam pri nemocnici cize to by mi vyhovovalo. Je pani doktorka priateľská?
@nayeli11 Gynekológ Gynisis Zacikova, tiež zachránila známym plod, nasadila účinnú liečbu,
Obvodný l. Dr. Dostalova

Pediatra môžem odporučiť doktorka Ľubka Blahová ordináciu má oproti nemocnici ako je lekáreň dr. Max tak hore.