icon

Gynekológ alebo gynekologička v Trenčíne: odporúčania

nayeli11
7. apr 2026

Ahojte,
Sťahujem sa do TN a hľadám nových doktorov pre seba a pre dieta(o tom dám zvlášť post ale môžete kludne aj teraz poradiť pediatra)
Hľadám respektujuceho gynekológa/gynekologicku ktorý/á nie je názormi sto rokov za opicami, ale naopak má aktuálne vedomosti, ktorý/á má aj dobré vybavenie je priateľská/ý a jednoducho niekoho kto je podľa vás naozaj skvelý doktor/doktorka.
Ideálne aj na čas tehotenstva, kde budú rešpektovať že si neprajem rutinné kontroly “zospodu”, kde na mna nebudú pozerať ako na debila keď poviem že chcem ísť rodit do ČR.
Ďakujem 🙏

aksas1
7. apr 2026

Pediatra môžem odporučiť doktorka Ľubka Blahová ordináciu má oproti nemocnici ako je lekáreň dr. Max tak hore.

inka1901
7. apr 2026

Ja odporúčam MUDr.gyn.Jána Chlapečku, zachránil mi život keď som mala MMT,,,nikto z troch dr.mi nevedeli povedať kde sa to uložilo ten zárodok..a on vedel hneď a rychlo ma poslal do nemocnice... vďaka nemu žijem....,a aj keď som bola tehotná tak všetko precízne mi robil...Zamna top 👌🏻.,,,

lenna255
7. apr 2026
@aksas1

Pediatra môžem odporučiť doktorka Ľubka Blahová ordináciu má oproti nemocnici ako je lekáreň dr. Max tak hore.

@aksas1 dobrý deň, chodíte k dr. Blahovej? Momentálne som tehotná a tiež si hľadám pediatria. Bývam pri nemocnici cize to by mi vyhovovalo. Je pani doktorka priateľská?

1europa23
7. apr 2026

@nayeli11 co sa tyka vybavenia ja odporucam dr banyacsky ma teraz novu ordinaciu ale co sa tyka postupov pocas tehotwnstva neviem ako vysetruje to by trebalo s bim prwkonzultovat ale z mojho pohladu je ustretovy nemal by bT problem

1europa23
7. apr 2026

@nayeli11 a detsky pediater tiez novyy v tn je lubipedia myslim ze ak hladate moderny pristup je fajn kuknut tie novootvorenw ambulancie ☺️ my mame p hradocku v stankovciach toez by som odporucila ale ona je skor stara skola nam zatial vyhovuje

anonym_d770ee
8. apr 2026

@nayeli11 Gynekológ Gynisis Zacikova, tiež zachránila známym plod, nasadila účinnú liečbu,
Obvodný l. Dr. Dostalova

aksas1
10. apr 2026
@lenna255

@aksas1 dobrý deň, chodíte k dr. Blahovej? Momentálne som tehotná a tiež si hľadám pediatria. Bývam pri nemocnici cize to by mi vyhovovalo. Je pani doktorka priateľská?

@lenna255 áno veľmi milá ochotná už ju tu odporúčalo viacej mamičiek, ona sama má 4 deti .