Hľadám skúseného gynekológa v okolí Trenčína
Ahojte, naozaj neviem kde mam hladat. Bola som v cegys aj u dalsieho dr na folikulometrii ale nenasla som stale nikoho s empatiou a chticom pomoct.
kde v okoli trencina by sa nasiel nejaky schopny gynekológ, ktory sa na veci pozera objektivne, robi folikulometrie nie jedenkrat v cykle ale dovtedy dokedy nevidi ze vajicko rastie, a ze aj realne prasklo? Pripadne aj skontroluje progesteron ci ovulacia naozaj prebehla?moja doktora urobi jeden uzv v cykle a finito.
Vsetko si zaplatim, chcem chodit ako neregistrovana pacientka.
Velmi dakujem za kazdu radu
Dr. Kotlebova
Ahojte no skusim sa ich spytat..neviem ci nema jankovsky toho vela..ci by mal cas na to.
Kotlebovu nepoznam
Dakujem Vam
Ahojte no skusim sa ich spytat..neviem ci nema jankovsky toho vela..ci by mal cas na to.
Kotlebovu nepoznam
Dakujem Vam
@anonym_autor nemyslim, ze Jankovsky je ten pravy, pokial ide o toto. On ma bud dovolenku, alebo je tam milion zien. Oslovila by som Dr. Meciarovu s tym, ze by som jej najskor vysvetlila situaciu a spytala sa, ci je toto u nej mozne a podla toho sa rozhodla. Ma najmodernejsie sono s AI a vysokou citlivostou a ona je podla mojich skusenosti velka odbornicka.
Odporúčam Mudr. Mečiarovu, of Jankovnskeho som odišla. Tam už nie je odbornosť, iba tlačiareň na peniaze.
Veľmi pekne Vam dakujem skusim Mečiarovu oslovit

Jankovsky?