icon

Hľadáte firmu na dezinfekciu bytu po zosnulom?

jajo1
7. feb 2025

Prosím vás, pozná niekto v Trenčíne alebo v okolí upratovaciu firmu, ktorá vykonáva dezinfekciu a upratovanie bytu po zosnulom? Vďaka za tipy

markusrasford
•
7. feb 2025

@jajo1 zavolaj si upratovaciu firmu ktorá komplet vyupratuje byt.

jajo1
autor
•
7. feb 2025

len práve mne ide aj dezinfekciu po zosnulom dlhší čas, kde býval sám, do takéhoto bytu po zosnulom nemám odvahu zavolať upratovaciu službu, ktorá s tým nemá skúsenosti

markusrasford
•
7. feb 2025

@jajo1 a keď príde firma keď vôbec je taká tak to vydezifenkuju a aj tak bude treba zavolať firmu co bude upratovať.

markusrasford
•
7. feb 2025

@jajo1 a ved zavolaj firmu ktorá ma stým skúsenosti. Volala si aspoň jednu a informovala? Alebo sa spoliehas na svoje domnienky?

euka210
•
7. feb 2025

@jajo1 akoze bol dlhsie mrtvy v tom byte? Lebo inak neviem coho sa obavat.

anjelicek26
•
7. feb 2025

Treba ss opýtať pohrebnej služby, oni budu mat kontakt.

petulda333
•
7. feb 2025

@markusrasford existuje taka,zial si nespomeniem na nazov. A oni vsetko vydezinfikuju a vyupratuju. Netreba uz nikoho dalsieho

maranco
•
7. feb 2025
ayato
•
7. feb 2025

V Trenčíne netuším, ale nám bola firma až z Bratislavy ( na stredné Slovensko). Fullprofi ak náhodou nezoženiete.Samozrejme účtujú si aj za cestu.

jajo1
autor
•
7. feb 2025

dievčatá, ďakujem za vaše odpovede, nenapadlo mi v tej rýchlosti a strese opýtať sa pohrebnej služby a tadiaľ viedla cesta - volala som teda s pohrebnou službou a dali mi kontakt na firmu, ktorá vykonáva takéto špecializované čistenie a následné upratovane po celom Slovensku. Nikdy som netušila, že môže aj niečo takéto existovať, kým som sa nedostala do tejto situácie. Ešte raz vďaka všetkým za podnety

ahhola
•
8. feb 2025

Len zo zvedavosti, co bol zosnuly zac, lebo ked si predstavim nasho deda, po nom sa dalo hned spinkat v prevlecenej posteli, hned ako ho odviezli, ci nosit jeho veci, aj bolo onho postarane, aj bol cistotny chlap.

ayato
•
8. feb 2025

@ahhola predpokladám, že v tej posteli mŕtvy neležal týždeň. Väčšinou sa dezinfekcia robí, keď telo v byte leží dlhšie.

banalu
•
8. feb 2025

@ahhola moju tetu sme nasli po tyzdni...

ahhola
•
8. feb 2025

@ayato v takom pripade vyhodit obsah izby, bytu.... Snad. 🤔

ayato
•
8. feb 2025

@ahhola áno, toto všetko má v náplni práce firma, ktorá ten byt príde dezinfikovať. V niektorých prípadoch sa škrabú steny, trhajú a vyhadzujú parkety, nábytok. Záleží v akom stave bol nebohý nájdený. Manipulovať s vecami nasiaknutými telesnými tekutinami zosnulého svojpomocne nie je ani príjemné ani rozumné.

igrici
•
7. júl 2025
@ayato

V Trenčíne netuším, ale nám bola firma až z Bratislavy ( na stredné Slovensko). Fullprofi ak náhodou nezoženiete.Samozrejme účtujú si aj za cestu.

@ayato ahoj, ak sa môžem spýtať, koľko vás to u nich vyšlo spolu? Túto firmu som našla tiež pri vyhľadávaní. Boli ste s nimi spokojní?

balerina2025
•
7. júl 2025
@jajo1

dievčatá, ďakujem za vaše odpovede, nenapadlo mi v tej rýchlosti a strese opýtať sa pohrebnej služby a tadiaľ viedla cesta - volala som teda s pohrebnou službou a dali mi kontakt na firmu, ktorá vykonáva takéto špecializované čistenie a následné upratovane po celom Slovensku. Nikdy som netušila, že môže aj niečo takéto existovať, kým som sa nedostala do tejto situácie. Ešte raz vďaka všetkým za podnety

@jajo1 ako ste poriesili, vypratali vam cely byt?

jajo1
autor
•
7. júl 2025
@balerina2025

@jajo1 ako ste poriesili, vypratali vam cely byt?

@balerina2025 áno, nakoniec sme to riešili cez firmu, ktorá sa tým zaoberá na odporučenie pohrebnej služby - firma spravila úplne všetko, dala nám byt do stavu takmer holobytu - zostali len tapety, ktoré sme nakoniec tak či tak postrhávali sami. Byt naozaj vypratali na kompletku, aj nábytok, kuchynskú linku, vstavané skrine .... + vykonali chemickú dezinfekciu bytu aj spoločných priestorov na poschodí. Cena cca 3 000 eur.

balerina2025
•
7. júl 2025
@jajo1

@balerina2025 áno, nakoniec sme to riešili cez firmu, ktorá sa tým zaoberá na odporučenie pohrebnej služby - firma spravila úplne všetko, dala nám byt do stavu takmer holobytu - zostali len tapety, ktoré sme nakoniec tak či tak postrhávali sami. Byt naozaj vypratali na kompletku, aj nábytok, kuchynskú linku, vstavané skrine .... + vykonali chemickú dezinfekciu bytu aj spoločných priestorov na poschodí. Cena cca 3 000 eur.

@jajo1 cena za vsetko a kolko to robili ako dlho , to je firma odkial

ayato
•
7. júl 2025
@igrici

@ayato ahoj, ak sa môžem spýtať, koľko vás to u nich vyšlo spolu? Túto firmu som našla tiež pri vyhľadávaní. Boli ste s nimi spokojní?

@igrici ahoj, veľa takmer 3000€ , ale lacnejšie to asi nebude nikde.

igrici
•
7. júl 2025
@ayato

@ayato tak to je riadna pálka!

balerina2025
•
7. júl 2025
@ayato

@ayato lacnejsie pochybujem my ideme za cistenie balkonovo 2ks dat 1500 euro so sietami