icon

Kam vziať deti na veľkonočný pondelok v Trenčianskom kraji?

15. apr 2025

Ahojte prosím poraďte kam vziať chlapcov 5 a 6 rokov na veľkonočný pondelok? Kde bude otvorené? Sme z trenčianskeho kraja a rozmýšľala som nad zoo lešna ale už sme tam boli s neviem zas nechcem pol dňa sedieť v aute niečo tak Max hodina od puchova. Neviete niečo zaujímavé proaift 🤔

Strana
z2
lasona
15. apr 2025

Mrkni ci zoo nebude zavretá kvôli krivacke a slintacke.

ivanka349
15. apr 2025

ved babky treba ist vysibat 😉

kikuska63
15. apr 2025

Vyhliadková veža Bojnice, je tam aj šmýkalka podobná tobogánu na jazdu dolu. Ale neviem či už je otvorená, v zime býva zavretá.

veverkaa2
15. apr 2025

To vážne na Veľkonočný pondelok chcete ísť niekam? Prepáčte no vtedy máte byť doma. Máte synov, nepôjdu šibat svoje spolužiačky, kamarátky, po rodine či babky? Takisto Veľký piatok a Veľkonočná nedeľa , to by mali byť ľudia doma nie cestovať kade tade po výletoch či Aqua parkoch.

diannas
15. apr 2025

@veverkaa2 my stale cestujeme cez sviatky, polievať syn vobec nechodí. Uz to nie je take ako dakedy.

veverkaa2
15. apr 2025

Je to najväčší kresťanský sviatok, zmŕtvychvstanie po smrti na kríži? To vážne niekto uvažuje o výletoch? Vtedy sa má byť doma. Viem, že sú ponúkané rôzne veľkonočné pobyty no ľudia majú byť vtedy doma. Skutočne sa to nepatrí chodiť cez tieto sviatky po výletoch. Keď si ľudia chodia ich vec no nepatrí sa to

veverkaa2
15. apr 2025

@diannas netvrdím, že polievať, ani môj syn nepolieva no šibat chodí, babku, starku, tety... vždy dostane nejakú čokoládu aj si pár eur a to sme z mesta. Skutočne som názoru, že sa to nepatrí cestovať cez tieto sviatky

larapb
15. apr 2025

Ak máš k dispozícii auto, skús sem: https://www.muzeumtatra.cz/

Že sedieť doma 🫣 Stredovek ešte neskončil 😵??

autor
15. apr 2025

@veverkaa2 haha no ďakujem za info 😂 to ako by som ja niekomu napísala že na Vianoce a Silvestra len doma 😂 deti majú mali rokov rodinu obleku v nedeľu ale dik 😂

autor
15. apr 2025

@lasona no na sk viem že sú ale v Česku myslím že otvorené by malo byt

veverkaa2
15. apr 2025

@larapb to nie je o Stredoveku ale o tom ,že sa to proste nepatrí, je to nevhodné. Kto chce nech ci cestuje no sú to najväčšie sviatky ukrižovania Krista a zmŕtvychvstanie. Čo je na tom stredoveké?

autor
15. apr 2025

@ivanka349 babky budú vyšívané aj keď niekam pôjdeme ale dik 😂

autor
15. apr 2025

@veverkaa2 čo sa akože nepatrí na Tom prežiť deň ako rodina a urobiť deťom radost? To sa v biblii píše že obliecajte sa a seďte doma?

veverkaa2
15. apr 2025

Na Vianoce tiež doma, to sa tiež nepatrí nikam chodiť, ľudia by mali byť doma. Nový rok / Silvestra nech si každý oslavuje ako chce, keď si to môže dovoliť nech len ide kde chce, aj do kúpeľov.

zuzubb007
15. apr 2025

@veverkaa2 doma ako taká kvočka??? Samozrejme, že treba ísť na výlety, a pôjdeme aj my, nie doma kysnúť pri jedle 🤣, na Vianoce na štedrý deň ideme vždy na sankovacku, a nonstop každý deň dakde, doma musí byť strašne nudný zivot

autor
15. apr 2025

@veverkaa2 no asi je zbytočne sa s tebou o Tom baviť máj svoj názor uži si sviatky doma a keď mi nemáš čo poradiť tak si otvor inú diskusiu 😊

tetapetra
15. apr 2025

@veverkaa2 prosím ťa aké nepatrí sa? Kde je napísané čo sa patrí a čo nie?

januska12323
15. apr 2025

@veverkaa2 nie každý je kresťan alebo dodržiavatel pohanských zvykov. Nepatrí sa aj kritizovať a vidíš robíš to.
Všetky zoo sú zavreté.

veverkaa2
15. apr 2025

Netvrdím, že to je písané v Biblii. Nas ku tomu od malička viedli rodičia aj starý rodičia. Áno, doba sa mení a ľudia asi nevedia byť doma aby trávili čas s rodinou v domácom prostredí. Spolu napríklad piecť ( s deťmi), spolu robiť zemiakový šalát, upiecť bábovku. Zvyky, ku ktorým som bola od malička vedená.

beata_k
15. apr 2025

@veverkaa2 Ty si, ale stale neuvedomujes, ze nie kazdy je ktestan. Ze nie kazdy pecie a pripravuje velkonocne jedlo. Ty to stale beries zo svojho uhla pohladu, ale ten nie je jediny.

veverkaa2
15. apr 2025

@januska12323 nechcela som kritizovať, iba vyjadriť svoj názor. A nie nie som za zarytý katolík ani stará babka. Bola som takto vychovana a vedená ku tomu.

veverkaa2
15. apr 2025

@beata_k s tým súhlasím. 100 ľudí 100 názorov. Veci sa menia, doba sa mení. Čo je pre niekoho úplne bežné pre druhého to môže byť zvláštne

luccija
15. apr 2025

@veverkaa2 trocha sa ukľudni.Co, ak nie sú kresťania?Okrem toho piecť a zdobiť vajíčka môžu aj v sobotu.Co, ak nemajú rodinu babky nepretlacaj svoj názor ako jediný správny.Ty sa zblaznis, keď tvoje deti vyrastú a náhodou si spravia na sviatky svoj program.

luccija
15. apr 2025

@veverkaa2 práveže kritizujes a sudis.

veverkaa2
15. apr 2025

@luccija lebo sa mi to nepáči, bola som vedená od malička ku tomu ako tráviť veľkonočné sviatky. No ale OK, je rok 2025, doma sa mení

autor
15. apr 2025

@veverkaa2 tak majú chodiť oblievať či piecť so mnou doma už som z toho zmätená 🤔 mám dvoch chalanov čiže by som veľkonočný pondelok trávila sama doma pre mňa je lepšia alternatíva ísť spolu niekam a užiť si deň 😊

januska12323
15. apr 2025

@veverkaa2 vyjadriť názor sa dá aj inak. Ty si bola tak vychovaná tak sedíš doma. Niekto iný nebol tak doma nesedí.

mimuska328
15. apr 2025

Ideálne aby boli otvorené nákupné centrá a obchody že?

veverkaa2
15. apr 2025

Napríklad my pečieme 2-3 dni pred veľkonočnou nedeľou. V nedeľu robíme spolu šalát a v pondelok chodieva syn spolu s dedom šibat po rodine. Spolu obedujeme, poobede pozeráme filmy ak syn chce. Trávime čas doma, nikdy nám to nevadilo, keď tak sa prejdeme po vonku.

veverkaa2
15. apr 2025

@mimuska328 predavačky majú právo na voľno. Určite nechodíme po obchodoch či nákupných centrách cez tieto sviatky

Strana
z2