Kam vziať deti na veľkonočný pondelok v Trenčianskom kraji?
Ahojte prosím poraďte kam vziať chlapcov 5 a 6 rokov na veľkonočný pondelok? Kde bude otvorené? Sme z trenčianskeho kraja a rozmýšľala som nad zoo lešna ale už sme tam boli s neviem zas nechcem pol dňa sedieť v aute niečo tak Max hodina od puchova. Neviete niečo zaujímavé proaift 🤔
ved babky treba ist vysibat 😉
Vyhliadková veža Bojnice, je tam aj šmýkalka podobná tobogánu na jazdu dolu. Ale neviem či už je otvorená, v zime býva zavretá.
To vážne na Veľkonočný pondelok chcete ísť niekam? Prepáčte no vtedy máte byť doma. Máte synov, nepôjdu šibat svoje spolužiačky, kamarátky, po rodine či babky? Takisto Veľký piatok a Veľkonočná nedeľa , to by mali byť ľudia doma nie cestovať kade tade po výletoch či Aqua parkoch.
Je to najväčší kresťanský sviatok, zmŕtvychvstanie po smrti na kríži? To vážne niekto uvažuje o výletoch? Vtedy sa má byť doma. Viem, že sú ponúkané rôzne veľkonočné pobyty no ľudia majú byť vtedy doma. Skutočne sa to nepatrí chodiť cez tieto sviatky po výletoch. Keď si ľudia chodia ich vec no nepatrí sa to
Ak máš k dispozícii auto, skús sem: https://www.muzeumtatra.cz/
Že sedieť doma 🫣 Stredovek ešte neskončil 😵??
@veverkaa2 haha no ďakujem za info 😂 to ako by som ja niekomu napísala že na Vianoce a Silvestra len doma 😂 deti majú mali rokov rodinu obleku v nedeľu ale dik 😂
@lasona no na sk viem že sú ale v Česku myslím že otvorené by malo byt
@ivanka349 babky budú vyšívané aj keď niekam pôjdeme ale dik 😂
@veverkaa2 čo sa akože nepatrí na Tom prežiť deň ako rodina a urobiť deťom radost? To sa v biblii píše že obliecajte sa a seďte doma?
Na Vianoce tiež doma, to sa tiež nepatrí nikam chodiť, ľudia by mali byť doma. Nový rok / Silvestra nech si každý oslavuje ako chce, keď si to môže dovoliť nech len ide kde chce, aj do kúpeľov.
@veverkaa2 no asi je zbytočne sa s tebou o Tom baviť máj svoj názor uži si sviatky doma a keď mi nemáš čo poradiť tak si otvor inú diskusiu 😊
@veverkaa2 nie každý je kresťan alebo dodržiavatel pohanských zvykov. Nepatrí sa aj kritizovať a vidíš robíš to.
Všetky zoo sú zavreté.
Netvrdím, že to je písané v Biblii. Nas ku tomu od malička viedli rodičia aj starý rodičia. Áno, doba sa mení a ľudia asi nevedia byť doma aby trávili čas s rodinou v domácom prostredí. Spolu napríklad piecť ( s deťmi), spolu robiť zemiakový šalát, upiecť bábovku. Zvyky, ku ktorým som bola od malička vedená.
@januska12323 nechcela som kritizovať, iba vyjadriť svoj názor. A nie nie som za zarytý katolík ani stará babka. Bola som takto vychovana a vedená ku tomu.
@veverkaa2 tak majú chodiť oblievať či piecť so mnou doma už som z toho zmätená 🤔 mám dvoch chalanov čiže by som veľkonočný pondelok trávila sama doma pre mňa je lepšia alternatíva ísť spolu niekam a užiť si deň 😊
@veverkaa2 vyjadriť názor sa dá aj inak. Ty si bola tak vychovaná tak sedíš doma. Niekto iný nebol tak doma nesedí.
Ideálne aby boli otvorené nákupné centrá a obchody že?
Napríklad my pečieme 2-3 dni pred veľkonočnou nedeľou. V nedeľu robíme spolu šalát a v pondelok chodieva syn spolu s dedom šibat po rodine. Spolu obedujeme, poobede pozeráme filmy ak syn chce. Trávime čas doma, nikdy nám to nevadilo, keď tak sa prejdeme po vonku.
@mimuska328 predavačky majú právo na voľno. Určite nechodíme po obchodoch či nákupných centrách cez tieto sviatky

Mrkni ci zoo nebude zavretá kvôli krivacke a slintacke.