Kam vziať deti na veľkonočný pondelok v Trenčianskom kraji?
Ahojte prosím poraďte kam vziať chlapcov 5 a 6 rokov na veľkonočný pondelok? Kde bude otvorené? Sme z trenčianskeho kraja a rozmýšľala som nad zoo lešna ale už sme tam boli s neviem zas nechcem pol dňa sedieť v aute niečo tak Max hodina od puchova. Neviete niečo zaujímavé proaift 🤔
My chodíme do Rakúska k švagrinej hľadať veľkonočné vajcia 😅 . Deti to majú radi a mne je jedno kde sme čo sme. Minulý rok sme boli tu na sk na masarykovom dvore mali takúto akciu , myslím že je aj tento rok.
Prave cez veľkonočný pondelok sa má ísť na výlet , keďže veľa ľudí nemusí ísť do prace , keď je sviatok . A konečne môžu byt ako rodina spolu na nejakom peknom mieste .
@kleopatra114 tak tak ako píšeš
@veverkaa2 my pečieme na konci ramadánu. Cez veľkonočný pondelok kľudne vysávam, pracem a robím si doma, čo treba alebo sa idem prejsť s deťmi kde chcem 😅 tak ako ty cez naše sviatky..
@veverkaa2 vidis, a ja som od detstva bola vedena k tomu, ze cez velkonocne volno sme chodili na vylety, turistiky prve a tak. Nikto z nas nie je veriaci, nejeme nic specialne a nepride mi cudne ak niekto ano. Kazdy ma pravo vybrat si ako bude vnimat a travit tie dni, nie iba tvoj nazor je spravny.
@veverkaa2 nehnevaj sa máš strašne predpotopné názory...keby si mala 90 rokov ešte čert to ber... ľudia sa naháňajú v práci celý rok a keď je konečne pár dní voľna,tak mu niekto napíše, že sa nepatrí ísť vtedy do prírody...v sobotu robím...v takom hotelierstve robia aj v piatok a v pondelok...treba asi vedeniu podať sťažnosť , že to sa nepatrí.??...že treba byť doma??..doma a v kostole ruky spínať a pri najbližšej vŕbe šušušu...som katolík,hoci do kostola nechodím ,lebo sa mi bridia takí ľudia, ktorým chýba už len svatoziara...a som možno lepší človek,ako tí čo vysedávajú v kostole.
Amen🥴
@veverkaa2 ja len toľko, že my sme s rodičmi ešte začiatkom 90tych rokov chodili na veľkú noc do ROH hotelov. Dokonca bol veľký problém sa tam dostať.
@mimuska328 o centrách tu asi nikto nepíše
@veverkaa2 ty veris tomu, ze cez Velkonocne sviatky je polovica Europy na dovolenkach pri mori? Nepecu baranceka (asi ani netusia, co to je) , nemaluju vajicka a nedrzia post.... Normalne sa cez deñ vyvaluju na plazi, kupu sa v mori a vecer jedia steaky s flasou vina, a je jedno ci stvrtok, piatok ci pondelok....stale.
Ono svet je nieco ine ako stredoveke pravidla jednej rodiny v slovenskej dedine...
Prosím Vás ti čo ste z TN neviete či v Laugaricio je otvorený dnes Starbucks???Laugaricio je zavreté ale či kaviarne vnútri sú otvorené.Dakujem
@martinkamm ukazuje otvorené
Panorama Nezbudska Lucka, je tam vela atrakcii pre deti... 👍

🤣