icon

Kde kúpiť oblek pre maturanta v Trenčíne?

21. sep 2026

Dievčatá, kde ste kupovali oblek pre maturanta?
Dnes som bola v nemenovanej outletovej predajni a skoro ma vykotilo...
Nohavice, sako, košeľa cca 500€ a to ešte nemá topánky.
Kde to mám hľadať? Ma 190 CM, je chudý, takže predpokladám, že bude musieť mať minimálne rukávy predĺžene...
Fakt neplánujem v obchode nechať obličku...
Nepotrebujem, aby to bola značka, len nech to nejak slušne vyzerá.
Z bazosa ani zo žiadneho internetového bazára kupovať neplánujem, nakoľko on je asymetrická postava.
A oblek využije minimálne na tri-štyri udalosti v priebehu 2rokov, takže nie je to len jednorazová záležitosť.
Alebo ste požičiavali v požičovni? Koľko to tam stojí, ak máte skúsenosť?
Trenčín a okolie.
Ďakujem pekne 🥰

anonym_c74995
21. sep 2026

Kupte nieco kvalitne a modne. Oblek pre beznych ludi je na 10-20 rokov (ak nepriberu). Vyhodis 200 eur za sunt, ktory neskor uz v zivote neoblecie, lebo sa bude hanbit za taku handru. Chodte niekam do outletu, pohladaj zlavu na znackovy pekny oblek. Alebo pozicovna teda ...

mimachicha
21. sep 2026

pozri na H&M stranke. Maju tam nohavice od 29 do 49 EUR, ale aj saka. Tie su od 59 do 89 EUR. Idealne nejake sako co vie potom vynosit aj k rifliam a tricku.

anonym_883c18
21. sep 2026

Tiez tak ratam,ide na stuzkovu kamoske,stuzkovu ma buduci rok,takze vyuzitie na viac krat a ked bude super,moze pouzit na svadbu aj svoju.

janinah
21. sep 2026

Mozem ti ponuknut kvalitny slov.vyroba z Pavanna predlzene M cierny za 100

anesim
21. sep 2026

Ak ma isic, tak chod pozriet do Ozety, na isic ma 20 % zlavu teraz. Ja som ju min rok pozicala sesternici, kt sa vydavala a jej muz si tam kupil vsetko na svadbu a usetril teda dost

anonym_2c49a6
21. sep 2026

Odema alebo SP móda v Púchove, mávajú zľavy, dá sa vybrať.

biba_18
21. sep 2026

syn má tiež taký drahší - a ho už párkrát mal na sebe ... takže ja som ten drahší kúpila veru ... 😒

crazy_cat_lady
21. sep 2026

V C&A sa daju kupit obleky uplne lacno, okolo 100 - 150 eur

anonym_19aa93
21. sep 2026

@anonym_autor U nás je obchod, kde predávajú obleky, košele a doplnky.Vraj je to dovážané z Poľska, ale mne to bolo srdečne jedno, lebo synovi oblek sadol/minimálnu úpravu chceli nohavice, trošku som ich zúžila/Pred 4 rokmi oblek+košeľa stáli niečo málo vyše 250€,kravatu a ponožky dostal grátis.

ibrunova
21. sep 2026

Konik v Poľsku. Žiadna Ozeta alebo niečo podobné, v Poľsku to bolo fakt za polovicu, syn je vysoký a na SK také ani nemali.

autor
21. sep 2026

@anonym_autor a v novom targu niekto kupoval? Kedysi som tak kúpila mužovi, krásny, prepracovaný, ale cca 5 rokov dozadu to stalo cca 200€. Tak netuším, ako je to teraz. Nemám problém vycestovať😉

anonym_19aa93
21. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a v novom targu niekto kupoval? Kedysi som tak kúpila mužovi, krásny, prepracovaný, ale cca 5 rokov dozadu to stalo cca 200€. Tak netuším, ako je to teraz. Nemám problém vycestovať😉

@anonym_autor Neviem, že ako to je teraz, niekoľko rokov som tam nebola,ale sa treba pýtať, prípadne si urobiť výlet so synom, rátajúc aj s tým , že možno nekúpite okrem Krowiek nič

anonym_5a365b
21. sep 2026

u Číňana v KE na Hlavnej sme kúpili okolo 120 Eur to bolo (sako, nohavice, vesta), mal na stužkovej, na maturitách a bude mať aj na skúškach na VŠ

janinah
21. sep 2026
@anonym_5a365b

u Číňana v KE na Hlavnej sme kúpili okolo 120 Eur to bolo (sako, nohavice, vesta), mal na stužkovej, na maturitách a bude mať aj na skúškach na VŠ

@anonym_5a365b to som si tiež myslela😃syn v 1.na vs tak zmužnel,ze sa doň nevojde...

ibrunova
21. sep 2026
@anonym_19aa93

@anonym_autor Neviem, že ako to je teraz, niekoľko rokov som tam nebola,ale sa treba pýtať, prípadne si urobiť výlet so synom, rátajúc aj s tým , že možno nekúpite okrem Krowiek nič

kúpia určite

frflos_nespokojny
21. sep 2026

Môžem ti doporučiť ankar nizne lapse. Netreba sa ti trepať do nového targu. Telefonicky sa dá dohodnúť aj mimo otváracích hodín. Oblek ti upravia na mieru na počkanie v cene. Kúpiš tam vsetko

anonym_bd3c8c
21. sep 2026

Nemate tam Bandi? Teraz tak maju zlavy.
https://www.bandi.sk/dokonaly-oblek-na-stuzkovu...

2691
Včera o 20:04

@anonym_autor vidíš a ja som darovala krásny oblek pre vysokého chalana , predĺžený.
Ešte aj mama obdarovaného povedala, že tento si nechá. Bol z nedávnych promócii.