icon

Kde nájsť neurológa dostupného v Trenčíne?

21. júl 2026

Ahojte prosím Vás mám ísť na neurológiu.Neviete či v Tn niekto berie?V Tepliciach termín o rok🙈,Adamovičovej nepôjdem tá ma nezoberie z osobných dôvodov.To je strašné to naše zdravotníctvo

anonym_362b54
21. júl 2026

Rozumiem, že to nevyrieši Vás problém, ale akurát pozerám že v Tepliciach majú termíny na november

anonym_e3a688
21. júl 2026

@anonym_autor skús pozrieť Mudr. Bojda Trenčín. Ale ak si už niekde chodila nevezme ťa. To sú móresy a dôležitosť doktorov v tejto💩republike

autor
21. júl 2026
@anonym_e3a688

@anonym_autor skús pozrieť Mudr. Bojda Trenčín. Ale ak si už niekde chodila nevezme ťa. To sú móresy a dôležitosť doktorov v tejto💩republike

@anonym_362b54 dnes tam volala známa a povedali jej november budúci rok,že by prepočula?
@anonym_e3a688 no to je otrasné.Hlavne že je slobodná voľba lekára.Na ortopédii chodím do polokliniky Bočkayovi,mal dovolenku a mala som bolesti.Klikla som oproti nemocnici je Masaryk uvoľnilo sa mu na druhý deň,tak som sa tam pichla.Nepovedal nič,ešte som mala z polikliniky papier na vrchu

anonym_e3a688
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_362b54 dnes tam volala známa a povedali jej november budúci rok,že by prepočula?
@anonym_e3a688 no to je otrasné.Hlavne že je slobodná voľba lekára.Na ortopédii chodím do polokliniky Bočkayovi,mal dovolenku a mala som bolesti.Klikla som oproti nemocnici je Masaryk uvoľnilo sa mu na druhý deň,tak som sa tam pichla.Nepovedal nič,ešte som mala z polikliniky papier na vrchu

@anonym_autor myslím, že november budúci rok ešte nemajú ani predschválené platby a bodovanie zo zdravotnej poisťovne. Skús zavolať, napísať alebo prvovyšetrenie zaplať a potom klasika kontrola. Skús
https://www.neurotn.sk/

anonym_d0e66f
Autor odpoveď zmazal
anonym_3f3272
22. júl 2026
@anonym_e3a688

@anonym_e3a688 presne tak, aj mne Bojda napísal, že si medzi sebou nepreberajú pacientov 🙃

anonym_e3a688
22. júl 2026
@anonym_3f3272

@anonym_e3a688 presne tak, aj mne Bojda napísal, že si medzi sebou nepreberajú pacientov 🙃

@anonym_3f3272 trápne. Hlavne, že slobodná voľba lekára. Ak nie si spokojná a pôvodný lekár ťa ešte d..drbe, vlastne nemáš na výber na lepšie vyhliadky

anonym_3f3272
22. júl 2026
@anonym_e3a688

@anonym_3f3272 trápne. Hlavne, že slobodná voľba lekára. Ak nie si spokojná a pôvodný lekár ťa ešte d..drbe, vlastne nemáš na výber na lepšie vyhliadky

@anonym_e3a688 áno a tak som znova skončila u Adamovičovej 😞