Kde pracujú mamičky s malými deťmi?
Ahojte . Moja otázka je mierená pre mamičky ktoré maju male deti . Prosim vás, kde ste sa zamestnali ? Mám pocit že je tu strašne málo miest kde sa pracuje od 7dmej . Nakoľko budem musieť nosiť deti do škôlky. Som zo Srnia .A rada by som prácu niekde tu blízko.
jedáleň mš
ja som pracovala tam kde predtým, chodila som o šiestej z domu, do škôlky dieťa nosil muž
Áno,je veľmi málo miest.Niektore škôlky však vedia otvárať aj skôr.Otazka je,aké máš vzdelanie a čo vieš robiť.My sme sa s mužom striedali.Jeden zaviazal,druhý vyberal.Aj babky boli zapojené.
@timulicek ja pracujem ako rozvod jedla v rámci obedov z jednej reštaurácie pracujem od 9.30 do 14.00 potom idem pre dcéru do dss je autistka tak dlhšie robiť nemôžem , kolu nej
@timulicek ja pracujem ako rozvod jedla v rámci obedov z jednej reštaurácie pracujem od 9.30 do 14.00 potom idem pre dcéru do dss je autistka tak dlhšie robiť nemôžem , kolu nej
@anonym_d34983
@ewwe
@anonym_fbcc9c
@biba_18
@jankadr
@andrejka1974
Ja sa pre to pýtam,lebo som sa sem presťahovala.160km takže tam kde som robila už nemôžem. Pracovala som s autistickými detičkami. Tými najmenšími .
Ten stacionar sa mi celkom pozdáva, ale tam asi potrebujem na to vzdelanie?
ja som mala zamestnanie pre jeden eshop online, keď bol naše dieťa menšie
Nepíšeš, aké máš vzdelanie, ale keďže si pracovala s autistickými deťmi, predpokladám, že pedagogické. V tom prípade by nemal byť žiadny problém zamestnať sa v školstve. Z HS máš 10 min autom do DCA, NDCA, 20 min TN. Možností kopec, len sa treba trochu rozhliadnuť po okolí a cielene osloviť zariadenia, v ktorých by si sa chcela zamestnať. A čo sa týka vozenia detí do školy / škôlky, hádam sa to dá nejako zladiť spolu s partnerom. Hlavu hore, držím palce. V tejto lokalite skutočne nie je núdza o prácu, nerobia iba tí, ktorí nechcú. Viem, o čom hovorím, žijem tu 🙂
po materskej som sa vracala do pôvodnej práce. Keď chceli, aby som sa vrátila, museli mi upraviť pracovnú dobu. Ale ja som bola doma len krátko - 8 mesiacov. Keď chceli aby som sa vrátila tak museli na to prístúpiť.
Ja klasická kancelárska práca od 8mej, do koľkej radšej ani nejdem písať lebo nahnevám mamičky 😜
Pri najmladsej (mala 1 rok) som sa vratila naspat do predchadzajucej prace-recepcia hotela, to sme mali 3 deti - 12 rokov, 3 roky a 1 rok, nabmladsia nechodila do jasli, vzdy sme sa pri detocha v domacnosti prestriedali, obaja sme pracovali v rovnakom hoteli 5 minut od domu a manzel si mohol vzdy upravit pracovnu dobu podla mojej, takze sme robili bud od 8 do 16, alebo od 16 do polnoci. Bolo to len na urcity cas, nie navzdy, a ubehlo to rychlo.... Vdaka tomu som ja nezakrnela doma pri domacich pracach, uzila si aj deti aj kolektiv v praci, a mali sme 2 prijmy, co nam dalo financnu slobodu.....
At , socialna oblast , pracujem medzi 9-14
pracujem od 07 do 15.00 najprv to bolo do 15,30 ale časovo som nedavala kruzky...takze som si upravila pracovnú dobu...robím administrativu....čo to pred tehotenstvom v inom meste..velmi som sa bala ze si nenajdem pracu......ale uz som chcela ist robit aj upratovačku bolo mi jedno išlo mi iba o pracovny čas...
Ja pracujem už 22 rokov v nemocnici ....a tiež pri troch malých deťoch....za každým som šla veľmi skoro do práce -od 9-tich mesiacov, 10-tich mesiacov a teraz naposledy od 11 a pól mesiaca....robím 12-tky.. denné a nočné....ale mne už aj staršie deti postrážia najmladšiu....a staršie strážil kto mohol 😄
Ja nechapem ake zamestnania tie mamicky maju ked vacsina z nich na 8mu vodia deti do skolky a vacsina ich aj prevezme o 15 tej.
Ja nechapem ake zamestnania tie mamicky maju ked vacsina z nich na 8mu vodia deti do skolky a vacsina ich aj prevezme o 15 tej.
@123lucinda možno majú ešte jedno malé dieťa doma.Alebo dobre zarábajúceho muža a môžu byť doma.Niektore odbehnú z HO,ale ver mi,že mnoho z nás pracuje.My to striedame s mužom,jeden dava,druhý vyberá.V reťazcoch sa dajú robiť kratšie úväzky,mnohé ženy v niečom podnikajú.
U nas take mamicky pracuju ako upratovacky,v kuchyni v skolke,v skole.Mnohe pracuju u nas vo vyrobe ako upratovacky.Kamoska je spokojna aj ked ma 600eur ale ma len ranne.
My sa s muzom striedame na smeny,takze bud ide jeden do skolky,druhy vyberie alebo ideme obaja spolu alebo ho vyberu aj starsie deti ale tam ozaj vynimocne ho vyberaju.To vtedy ked sme skor niekde mimo.
Vzdy sa da,ked su na to viaceri nielen zena sama.Alebo len taketo prace.Alebo na ho do kanclu,ak je prax,jazyky,vzdelanie
@timulicek vrátila som sa naspäť do práce. Začínala som o 6:00, dieťa som ešte aj v noci dojčila. Manžel vozil dieťa do jasiel, nakoľko pracoval od 7:30. Takto to bolo aj keď dieťa išlo do škôlky a aj do školy
Učím v škôlke pre deti s autizmom a ráno vodí naše deti do škôlky a do školy manžel, keďže sa aj naša škôlka otvára podobne ako ostatné škôlky. Poobede ich vyzdvihujem ja. Ak idem na poobednú, máme to naopak. Manžel má pohyblivý pracovný čas, čo je veľké plus.
@timulicek mám pohyblivý pracovný čas, do práce musím prísť medzi 6.00 a 8.00. Ukončila som RD, striedame sa doma s manželom. Vraciam sa ale do mojej pôvodnej práce, kde som robila aj pred MD. Dieťa mám ešte maličké ale takto to vyšlo. Pri staršom dieťati sme logistiku škôlka, škola riešili tak, že ráno bral manžel, poobede som vyzdvihla ja. Pracujem v štátnej správe.

@timulicek ja som pracovala u nás v dedine , tiež som mala problém si nájsť takú prácu co mi vyhovuje s dcérkou, škôlka atď.. , ale dohodla som sa so šéfom na hodinách od kedy do kedy takže to bolo na tom super ze sa sním dalo.