icon

Máte skúsenosti s doktorkou Mečiarovou v Trenčíne?

5. aug 2025

Chcem sa spýtať ci niektoré z vás chodia k pani Dr..

simah5690
5. aug 2025

@anonym_autor ja nechodim ale keby nemam dobru dr tak idem rozhodne k nej.mala som ju pri porode a som za nu vdacna.velmi mila doktorka

autor
5. aug 2025
@simah5690

@anonym_autor ja nechodim ale keby nemam dobru dr tak idem rozhodne k nej.mala som ju pri porode a som za nu vdacna.velmi mila doktorka

@simah5690 ďakujem..ja rozmýšľam ci sa k nej prihlásiť..tak som rada za tvoju skúsenosť

anonym_684955
5. aug 2025

@anonym_autor ja som pri nej tiež rodila a bola úžasná, skvelá! Už dlhšie som nebola spokojná s prístupom svojho gynekológa, takže hneď ako som sa dopočula, že si otvorila svoju prax, neváhala som ani minútu. A dobre som urobila! Vôbec neľutujem.

zojazoja
5. aug 2025

velmi velmi dobrá kamoška k nej začala chodiť a nevie si ju vynachváliť.

autor
5. aug 2025
@anonym_684955

@anonym_autor ja som pri nej tiež rodila a bola úžasná, skvelá! Už dlhšie som nebola spokojná s prístupom svojho gynekológa, takže hneď ako som sa dopočula, že si otvorila svoju prax, neváhala som ani minútu. A dobre som urobila! Vôbec neľutujem.

@anonym_684955 cakava sa u nej dlho?

baskustek
5. aug 2025
@anonym_684955

@anonym_684955 má moderné vybavenie a dobrý ultrazvuk? Ona má ambulanciu po dr Orlovskom?

autor
5. aug 2025
@baskustek

@anonym_684955 má moderné vybavenie a dobrý ultrazvuk? Ona má ambulanciu po dr Orlovskom?

@baskustek rozmýšľaš tiež že sa prihlásiš

baskustek
5. aug 2025
@anonym_autor

@baskustek rozmýšľaš tiež že sa prihlásiš

@anonym_autor ja chodím ku dr Kočkovskému, ale vraj sa už chystá na dôchodok, tak sa rozhliadam, aké sú možnosti. On má taký starší uzv, ktorý nezachytil niektoré veci, tak by som rada k niekomu s modernejším vybavením. Rozmýšľam ešte nad Cegysom, ale tam je umenie sa dovolať.

autor
5. aug 2025
@baskustek

@anonym_autor ja chodím ku dr Kočkovskému, ale vraj sa už chystá na dôchodok, tak sa rozhliadam, aké sú možnosti. On má taký starší uzv, ktorý nezachytil niektoré veci, tak by som rada k niekomu s modernejším vybavením. Rozmýšľam ešte nad Cegysom, ale tam je umenie sa dovolať.

@baskustek ja som tiež rozmýšľala nad kockovskym..patrím k nemu podľa rajonu.. ale tiež ma odrádza že ide do dôchodku..

anonym_684955
5. aug 2025
@baskustek

@baskustek podľa mňa má nové vybavenie - ale mne pripadá všade všetko nové, nakoľko môj bývalý gyn mal evidentne všetko už strašne predpotopné. Preto nemám ani jeden pekný snímok mojich detí, len také machule. Ale nakoľko už nie som tehotná a ani už neplánujem byť, tak neviem povedať ako kvalitné snímky robí pani doktorka. Ale má určite z tých novších prístrojov. ...a áno, on prebrala prax od dr. Orlovského.

autor
6. aug 2025
@anonym_684955

@baskustek podľa mňa má nové vybavenie - ale mne pripadá všade všetko nové, nakoľko môj bývalý gyn mal evidentne všetko už strašne predpotopné. Preto nemám ani jeden pekný snímok mojich detí, len také machule. Ale nakoľko už nie som tehotná a ani už neplánujem byť, tak neviem povedať ako kvalitné snímky robí pani doktorka. Ale má určite z tých novších prístrojov. ...a áno, on prebrala prax od dr. Orlovského.

@anonym_684955 a berie na čas?..lebo u mojej dr sedíme čakám strašne dlho..

pivonecka
7. aug 2025
@anonym_autor

@simah5690 ďakujem..ja rozmýšľam ci sa k nej prihlásiť..tak som rada za tvoju skúsenosť

@anonym_autor bola som s dcerkou a keby nemam moju super Dr, tak idem k nej. So sesteickou su perfektne obidve, velka odbornicka a dcerka sa vobec nebala. Ma najmodernejsie pristroje, ultrazvuk s AI, ktory zachyti uplne do najmensich detailov. Vzala nas asi s 10 min meskanim, nic tragicke. Pani Dr odporucam vsetkymi 20timi

autor
7. aug 2025
@pivonecka

@anonym_autor bola som s dcerkou a keby nemam moju super Dr, tak idem k nej. So sesteickou su perfektne obidve, velka odbornicka a dcerka sa vobec nebala. Ma najmodernejsie pristroje, ultrazvuk s AI, ktory zachyti uplne do najmensich detailov. Vzala nas asi s 10 min meskanim, nic tragicke. Pani Dr odporucam vsetkymi 20timi

@pivonecka jaj ďakujem..tak k nej určite pôjdem.

ivi85
29. aug 2025

Ja sa podelim aj s negatívnou skúsenosťou. Dr Meciarova ma mala na koze 2 x za jeden deň ako rizikovo tehotnú, ešte keď robila v nemocnici, zakaždým ma poslala domov že som ok, pritom som nonstop krvácala. Ošetrovala ma chorá, napriek tomu že vedela že som na rizikovom s veľkým rizikom potratu. Rukavice po vyšetrení si dávala z rúk s pokecom sestričke, že jej už prestáva účinkovať coldrex a asi si predsa len tie antibiotiká dá, lebo ma horúčku....keď som sa jej spýtala že či je chorá a či má nemôže iný lekár v nemocnici vyšetriť lebo sa bojím, odvrkla že to je iba nachladnutie. Poslala ma domov a o ďalšiu hodinu ma s pokračujúcim krvácaním brala sanitka do nemocnice, na oddelení len krútili hlavami, že prečo som neprišla hneď ...O dva dni som skončila s respiračnou infekciou, vysokými teplotami a crp cez 160, vďaka tomu mi odtiekla o tri týždne voda, bola som v 6 mesiaci.... Keby môžem, naplujem tej ,,skvelej lekárke,, do očí.