Montessori škola a škola v Trenčíne
Ahojte maminky, prosím o skúsenosti s montessori jaslami, školkou, základnou školou v Trenčíne.
Ako ste spokojné vy a, samozrejme, aj vaše deti. Aká je strava, školné - cennik zakladnej školy a tak… ďakujem🤗
@martina_h87 ahoj, ja mám zatial skusenosti len so skolkami
@martina_h87 Dobry den, zo skoly sme odisli-nenaplnila nase ocakavania-okrem prveho trojrocia bol vo zvysku skoly ako aj organizacii uplny chaos. Prve trojrocie viedli pani ucitelky velmi prijemne a respektujuco ale po prechode na klasicku zakladnu skolu vnimam ze vela veci zanedbali-napriklad pisanie. A tak u inak pomerne nadaneho a samostatneho dietata stale este dobiehame pisanie pisanie pisanie-preklapa sa to aj do gramatiky ktora ked ju nevie dieta pouzit v pisomnej podobe nie je velmi uzitocna ani do hlbky pochopena…starsi bude este dlhsie dobiehat-vnimam ze im na skole velmi chybaju skusenosti s pracou s detmi s touto metodou.
Z vlastnej skúsenosti Rodinnú školu neodporúčam! Po zmene vedenia školy táto škola úplne stratila status rodinnej školy. Pani riaditelka ide hlava nehlava za svojou víziou vyradiť všetky “problémové” deti, že mám strach či budú mať za 2 roky koho učiť. A možno tým problémom nie sú práve tieto deti…
Za tie peniaze zvoľte radšej Futurum, kde oceníte ľudsky pristup riaditeľky.
@rodic12309 dobry vecer, mozem potvrdit, ked som s nou telefonovala, tak mi nenapadnym sposobom naznacila ze ak by dieta malo nejaky problem- nazvala to dys-deti, tak ze tie by tam velmi nechceli- cize to vo mne velku doveru nevzbudilo- ako ja mam teraz vediet, ci moje dieta nebude mat o rok dva nejaky problem?? ak by malo tak co- mam hladat inu skolu? velmi som to nepochopila

Dobrý deň, pripájam sa do skupiny, má niekto aj po roku nový názor na túto školu? Ďakujem pekne