Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka
Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM
ponukat sluzby, tak Tvoje meno s fotkou visi na dverach s napisom ZAKAZ VSTUPU
ponukat sluzby, tak Tvoje meno s fotkou visi na dverach s napisom ZAKAZ VSTUPU
@anonym_17af34 vidis to by mohlo byt na vela ludi a potom b ste nemali z coho zit podaktori
@1europa23 keď si to kaderníčke vysvetlila tak, ako píšeš tu, tak sa nečudujem výsledku. Nedokážeš normálne napísať 1 vetu. Kto ti má rozumieť? Miesto socialnym sieťam sa viac venuj deťom a tomu, čo robia. Buď rada, že si len odstrihla ofinu a nevypichla oko. Rada do budúcna: odlož nožnice mimo dosahu detí.
Na fotkách nevidím žiadny karfiol.
A zabudla som : dieťa beriem ku kaderníčke s rozpustenými vlasmi ( nečakám, že jej bude rozpúšťať cop alebo vyberať sponky) a menšie dieťa mám v kočíku , teda sama si dám dieťa do kresla, alebo ho nechám s otcom, babkovcami, sestrou atď. Kaderníčku počas práce sledujem a stopnem na dĺžke, ktorú chcem. Nečumim do mobilu, ale pozerám, co robí. Z vlastnej skúsenosti, keď sa moja mama bavila s kamoškou a ja som skončila, ako Majka z Gurunu.
A zabudla som : dieťa beriem ku kaderníčke s rozpustenými vlasmi ( nečakám, že jej bude rozpúšťať cop alebo vyberať sponky) a menšie dieťa mám v kočíku , teda sama si dám dieťa do kresla, alebo ho nechám s otcom, babkovcami, sestrou atď. Kaderníčku počas práce sledujem a stopnem na dĺžke, ktorú chcem. Nečumim do mobilu, ale pozerám, co robí. Z vlastnej skúsenosti, keď sa moja mama bavila s kamoškou a ja som skončila, ako Majka z Gurunu.
@anonym_4c2228 nebila som na mobile pozerala som sa takze tak ale ja nebudem strihat miesto kadernicky za to si ju olatim aby ju dobre ostrihala to ci ma dieta na rukach alebo ma vlasy v cioe jenuolne jedno ked idem ku kadernicke a mam coo tiez mi da dole gumicku ona napr ked mi ide rovit s vlasmi
😂
Zozadu este ako tak to vyzera celkom ok ale boky ma hrozne
@anonym_b399ab Ten bok si odstrihla nožnicami sama, to nebola kaderníčka.
Uz minule ste ju hejtovali za tortu, ved ked nie je spokojna tak sa aspon ozve, ved sluzby su drahe nech su aj kvalitne vsak za to plati
@anonym_25c064 fotka neni potrebna kedze som tam prisla kvoli uorave schodu obeovskeho na boku a a ta nenastala je viditelna na foto tam rozdiel absolutne ziadny nenastal kazdopadne pani majitelka sa ohanala niakou reklamaciou ktora sa uz zrazu ani neriesi nakolko ani jedna z3 kadernicok nebola taka ochotna aby vobec na moju dceru pozrela ked prisla alebo ked teda nasral problem a myslim si ze to hovori vsetko o profesionalite tychto pani “kadernicok@
Taujimave ze na facebooku je milion mamiciek ktore to hodnotia ako hrozne tak doevcata dajte sa tak osteihat a zite s tymto karfiolovym ucesom vy
@1europa23 citala som to vcera na fb ,a uz mi to vyskocilo aj tu.
Podla mna je uces normalny..nazivo to je mozno ine.
Jedna vec je ista-vadia ti vlasy,ktore dorastu,
ale ze matka 2 deti neovlada gramatiku a pise ako hotentot,
ti nevadi...
Prepac,ale aj styl pisania hovori vela o cloveku...
Prosim vas date mi link na diskusiu kde sa pani stazovala na tortu dakujem
Ja lutujem jej deti. Ocividne nie je pani uplne v poriadku.
Už len dočítať do konca tento Tvoj nezmyselný výlev bol pre mňa boj. Nabudúce si daj pozor na svoje dieťa v kombinácii s nožičkami a predídete tomuto všetkému ....
Už len dočítať do konca tento Tvoj nezmyselný výlev bol pre mňa boj. Nabudúce si daj pozor na svoje dieťa v kombinácii s nožičkami a predídete tomuto všetkému ....
@lenka7477 Mozno keby nevypisovala siahodlhe recenzie na vsetko, co sa mihne okolo, mala by viac casu na dceru a incident s noznickami byvsa nestal
@anonym_25c064 aj som si myslela ze to nejak tak bolo😉
@lenka7477 Mozno keby nevypisovala siahodlhe recenzie na vsetko, co sa mihne okolo, mala by viac casu na dceru a incident s noznickami byvsa nestal
@luccys suhlasim so vsetkym co sa tu pise,autorka ma asi nejaky probpem sama so sebou...lenze...aj moja dcera si odstrihla ofinu ,ale teda aspon pekne 😁 a to som vsetky noznice poskryvala,akurat na jedne som zabudla,synove v skolskej taske,v peracniku. 🫣 To bola fakt chvilka
Prosim vas date mi link na diskusiu kde sa pani stazovala na tortu dakujem
@osky ano. Taka mi tu uz pisala a vysvitlo ze si nevazi ani len darcek ktori dostane od svojho muza len pokracujte moj partner je rovnako narocny ako ja a je este horsi pekny den 🤭
@1europa23 netrep,uz v predoslej teme ti pisali,ze to nie je o tom,ze si darcek navazi. Aspon pekne sa ukaxujes ako prekrucas. Cize tym tvojim recenziam neverim
Ale mile damy napisem Vam to hned ako minule tym ze to viac a viac kkmentujete davate tomu vyznam hovori sa tomu algorytmus. A stane sa presne to oco mi ide ze sa to dostane k takemu velkemu mnozstvu ludi k akemu potrebujem 😍😉
@anonym_5d59c8
@petulda333 dakujem, mam co citat na beziacom páse 😀
Milujem 😀😀
@osky ano. Taka mi tu uz pisala a vysvitlo ze si nevazi ani len darcek ktori dostane od svojho muza len pokracujte moj partner je rovnako narocny ako ja a je este horsi pekny den 🤭
@1europa23 No to ste sa nasli. Ale je jasne, ze iny by to s tebou nezvladol. Btw, je vobec nejaky obchod/sluzba v TN, kde si nenapisala 3km negativnu recenziu? 😄
Ale mile damy napisem Vam to hned ako minule tym ze to viac a viac kkmentujete davate tomu vyznam hovori sa tomu algorytmus. A stane sa presne to oco mi ide ze sa to dostane k takemu velkemu mnozstvu ludi k akemu potrebujem 😍😉
@1europa23 to je sice pravda,ale ti co to citaju si uvedomia akurat to,ze chyba je v tebe a nie v kadernictve ci cukrarke

Normálne ti musím napísať že som z TN, mám firmu kde by som na teba a na nejakú objednávku od teba mohla naraziť, a idem si tá bloknut všade kde sa dá a na nástenku vylepím tvoje meno, že od teba objednávky neprijímame. Podľa mňa sa potrebuješ porozprávať s nejakým odborníkom.
@anonym_ebedc7 hm tak skusit to mozes