icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
18. feb 2026

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

226lenka
Včera o 13:47
@anonym_c3b2aa

pan manzel bude asi z rovnakeho cesta

@anonym_c3b2aa pane bože, a tí dvaja vychovávajú dve deti

zara1357
Včera o 13:53

@1europa23 síce som nepochopila či si dcérka ostrihla z ofinky, alebo boku vlasov.. Ale účes na fotke je strašný. Daj jej to celé skrátiť na 1 dĺžku, takto to vyzerá hrôzostrašne. Aj mňa by to dopálilo a riadne.

ketrin1984
Včera o 13:55

Má to škaredé to je fakt a mňa by to ako matku tiež riadne naštvalo.Ale píšeš že mala vlasy dlhé do pol pása a na fotke čo si pridala 1.2. teda nevidno vlasy do pol pása.Nezdá sa že by jej z dĺžky toľko ubudlo....O to skôr dorastie.

anonym_63c23c
Včera o 14:09
@1europa23

Ale mile damy napisem Vam to hned ako minule tym ze to viac a viac kkmentujete davate tomu vyznam hovori sa tomu algorytmus. A stane sa presne to oco mi ide ze sa to dostane k takemu velkemu mnozstvu ludi k akemu potrebujem 😍😉

@1europa23 toto môžeš použiť na FB a IG,ale nie na koňovi

sima2111
Včera o 14:25
@ketrin1984

Má to škaredé to je fakt a mňa by to ako matku tiež riadne naštvalo.Ale píšeš že mala vlasy dlhé do pol pása a na fotke čo si pridala 1.2. teda nevidno vlasy do pol pása.Nezdá sa že by jej z dĺžky toľko ubudlo....O to skôr dorastie.

@ketrin1984 ma to škaredé, lebo malú vytrhla kaderníčke spod rúk, hodila peniaze na pokladňu a išla preč 😂

123andy123
Včera o 14:30

Skus brat život viac s rezervou. Vlasy jej dorastu. To si doma takto ostrihla? Myslím tu druhu fotku?

lenka7477
Včera o 14:30
@lizatko1009

@sima2111 ja sa tak rehlim 😂 😂 😂 fornetky😂 😂 😂, ale co recenzia, to perla, ja si ich znova idem 😂 😂 😂

@lizatko1009 uf .... sila - manželstvo z lásky to asi nebude 😀 , skôr sa len našli dvaja chorobní sťažovatelia a zakladajú klan ...ktorý bude chodiť s kočíkom do bazéna , kaderníčky budú učiť remeslu a pekárky budú obyčajné neschopáčky pri nich .....😀

rozculena
Včera o 14:31

vyjadrenie kaderníctva s videom
https://www.facebook.com/AHAir.Juzanka.Noviny/

sima2111
Včera o 14:35

Baby už je aj video z kamery z kaderníctva 😂 slečna je podľa mňa na piku alebo niečo podobnom 😂

anonym_6ff8d1
Včera o 14:39
@rozculena

https://www.facebook.com/AHAir.Juzanka.Noviny/

@rozculena už sa im tam aj vyhráža ...

lenka7477
Včera o 14:40

No hrdinka .... doteraz si kydala Ty na nich - teraz sa oni bránia - slušne . Asi by len tak bez dovolenia vedenia nepridali záznam z kamery . Vlasy po pás hej ??? Mne keby takto niekto behal okolo rite ako si tam behala ty , tak ťa zaženiem sama .

123andy123
Včera o 14:46

To ak si malá takto odstrihla sama ten schod ako to mala kaderníčka opraviť?

simona082
Včera o 15:10

Kriste zas táto🤦 ja keby ťa zbadám vstupovať do mojej prevádzky letíš von už vo dverách. Myslím, že si tu robíš dobré meno a nie je od toho ďaleko, že sa ti to aj stane🤣

luccys
Včera o 15:13
@simona082

Kriste zas táto🤦 ja keby ťa zbadám vstupovať do mojej prevádzky letíš von už vo dverách. Myslím, že si tu robíš dobré meno a nie je od toho ďaleko, že sa ti to aj stane🤣

@simona082 To musi byt strasny zivot na tomto nehodnom svete, kde je vsetko, ale uplne vsetko zle a vsetci su debili, len ja som lietadlo🤣

hopatko
Včera o 15:19

Mila autorka, draha Nikola,
mas uverejnene fotky celej tvojej rodiny, tvojich krasnych deti. Vsetky tieto tvoje hystericke recenzie a negramotne pisomne prejavy su navzdy specatene digitalnou stopou. Raz sa k nim dostanu aj tvoje deticky a budu sa za teba hanbit. Zamysli sa nad tym, ak nabuduce budes zverejnovat dalsie fotky nevinnych deti, ktore isto nechcu byt sucastou tychto tvojich psycho hier. Ber ohlad aspon na ne, ked uz svojou obmedzenostou a aroganciou otravujes zvysok spolocnosti a slusne pracujucich ludi.
Drzim ti silno palce.
@1europa23

petulda333
Včera o 15:19

Ta zena je fakt chora,uz ani ten jej s nou nezije. A tych xy negativnych recenzii hovori za vsetko. Ju by som do prevadzky ani nepustila. Otras

simona082
Včera o 15:23
@petulda333

Ta zena je fakt chora,uz ani ten jej s nou nezije. A tych xy negativnych recenzii hovori za vsetko. Ju by som do prevadzky ani nepustila. Otras

@petulda333 akože ten čo ma s nim ešte na profile fotky?😀

simona082
Včera o 15:24
@luccys

@simona082 To musi byt strasny zivot na tomto nehodnom svete, kde je vsetko, ale uplne vsetko zle a vsetci su debili, len ja som lietadlo🤣

@luccys že ale úplne🤣 úplne si predstavujem ako ide z prevádzky domov a rozmýšľa, čo bolo zle aby to tu mohla napísať 🤣🤣🤣

anonym_c822fa
Včera o 15:25

@1europa23 prepac ale si strasna truba, ja ta vidiet ist ku mne do prevadzky a slusne ti oznamim, aby si rovno odisla a mozes popisat recenziu...nie si chora? Mala , by si navstivit psycho odbornika 😉

petulda333
Včera o 15:26
@simona082

@petulda333 akože ten čo ma s nim ešte na profile fotky?😀

@simona082 asi,v komentaroch pisala,ze to nie je jej priatel a nema s nim nic. Je to len otec deti ci co 😁

anonym_4c273a
Včera o 15:26

Autorka, mám pre teba návrh. Nechcela by si skúsiť nám dať recenziu na nejakého psychiatra v Trenčíne? Vieš, nejakého by si si vybrala, išla na vyšetrenie, nechala sa zdiagnostikovať, užívala by si lieky do najbližšej kontroly a potom by si nám napísala, ako si spokojná s ním a ak by si nebola, hľadala a recenzovala by si ďalšieho, ďalšieho a ďalšieho, čo povieš?

simona082
Včera o 15:31
@petulda333

@simona082 asi,v komentaroch pisala,ze to nie je jej priatel a nema s nim nic. Je to len otec deti ci co 😁

@petulda333 asi si prečítal recenziu na tortu a utekal kade ľahšie 🤣🤣🤣

petulda333
Včera o 15:32
@simona082

@petulda333 asi si prečítal recenziu na tortu a utekal kade ľahšie 🤣🤣🤣

@simona082 oni vraj obaja pisu podobne recenzie 🫣

anonym_6ff8d1
Včera o 15:33
@petulda333

@petulda333 bodaj by žil, keď ho vraj balila majiteľka v nejakom Šinterlande ....

luccys
Včera o 15:37
@anonym_4c273a

Autorka, mám pre teba návrh. Nechcela by si skúsiť nám dať recenziu na nejakého psychiatra v Trenčíne? Vieš, nejakého by si si vybrala, išla na vyšetrenie, nechala sa zdiagnostikovať, užívala by si lieky do najbližšej kontroly a potom by si nám napísala, ako si spokojná s ním a ak by si nebola, hľadala a recenzovala by si ďalšieho, ďalšieho a ďalšieho, čo povieš?

@anonym_4c273a 👏👏👏

petulda333
Včera o 15:38
@anonym_6ff8d1

@petulda333 bodaj by žil, keď ho vraj balila majiteľka v nejakom Šinterlande ....

@anonym_6ff8d1 ze 🤣🤣

momalu
Včera o 15:56

Normálne nechápem a rozmýšlam”neplatia ju za tie zlé recenzie?”veď dobre,chápem že nie zo všetkým musí byť človek spokojný,ale toto?Veď to musí byť strašne nešťastná osoba toto.A takto si honí ego?Tie deti budú poznačené na celý život.Nehovorím o gramatike veď to stačí prvá veta,hneď viem kto píše

simona082
Včera o 16:13
@petulda333

@simona082 oni vraj obaja pisu podobne recenzie 🫣

@petulda333 aha tak u nich platí hľadaj si partnera s rovnakými záľubami🤣

rebellefleur
Včera o 16:20

@1europa23 toto tu je aka diagnoza? 😁🙈

anonym_a638dd
Včera o 16:41
@rozculena