icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
18. feb 2026

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

rozculena
Včera o 16:44
@anonym_a638dd

To video je už zmazané??? Či len ja niečo nesprávne otváram? 😒

@anonym_a638dd je to tam stále,prvý príspevok na stránke

anonym_6ff8d1
Včera o 16:44
@anonym_a638dd

To video je už zmazané??? Či len ja niečo nesprávne otváram? 😒

@anonym_a638dd https://www.facebook.com/share/1TRws8LvxY/ ide to, ak nie treba pozrieť profil Ahair Kadernícky salón

petulda333
Včera o 16:45
@rozculena

@anonym_a638dd je to tam stále,prvý príspevok na stránke

@rozculena mne nechce tiez ukazat video,len fotky

rozculena
Včera o 16:46
@petulda333

@rozculena mne nechce tiez ukazat video,len fotky

@petulda333 video asi stiahli,aj fotky upravili,aby nebolo poznať tváre

luccys
Včera o 16:49

My si tu robime srandu, ale ona fakt nema vsetkych 5 pohromade...chudence deti, ked toto budu o par rokov citat, alebo to najdu ich spoluziaci a daju im to "vyzrat".

anonym_17af34
Včera o 17:23
@luccys

My si tu robime srandu, ale ona fakt nema vsetkych 5 pohromade...chudence deti, ked toto budu o par rokov citat, alebo to najdu ich spoluziaci a daju im to "vyzrat".

@luccys ak tie deti *vychovavaju" dvaja zli, zahorkli a agresivni ludia, ktori maju cas na vsetko, len nie na svoje deti a ak im idu takto prikladom, obavam sa, ze z nich zial nic lepsie nebude, ako ich vlastne kopie.

sense
Včera o 17:35
@anonym_6ff8d1

@anonym_a638dd https://www.facebook.com/share/1TRws8LvxY/ ide to, ak nie treba pozrieť profil Ahair Kadernícky salón

@anonym_6ff8d1 akurát mi to vyskočilo na FB ani neviem prečo keďže na SVK ani nežijem....ale túto @1europa23 sa môže hanbiť. A ešte sa aj vyhráža právnikom a soi, len aby to kaderníctvo nepoužilo proti nej za poškodenie dobrého mena, lebo to by si zaslúžila ako výstrahu

anonym_a61a58
Včera o 17:55

Mamička to zle poňala tie hodnotenia, myslela si, že robí službu verejnosti, keď potrebovala vypichnúť každú pitchovinu.
Bohužiaľ jej nedošlo, že za každou službou je človek, ktorý má rodinu, práca ho živý a trvá roky a úsilie si budovať dobré meno..
Dcérine prvé vlásky som oplakala tiež, keď ex svokra sa rozhodla, že krátke vlasy sa češú ľahšie, jediné šťastie mala, že som nebola doma.. ale áno, dorástli veľmi rýchlo..

adka89bb
Autor odpoveď zmazal
anonym_ca9bea
Včera o 18:28

@1europa23 ja súhlasím. účes je teda katastrofa a viem sa vcítiť-chcela som mať stále
dlhé vlasy a raz mi kadernícka mala vziat cca 5cm a zostrihala ma na krátko-neznášam krátke vlasy (nedal sa mi urobiť ani cop). tiež som si poplakala. a ešte dieťa to môže prežívať viac a z toho dôvodu aj mama. takže ja plne chapem

petulda333
@anonym_ca9bea

@1europa23 ja súhlasím. účes je teda katastrofa a viem sa vcítiť-chcela som mať stále
dlhé vlasy a raz mi kadernícka mala vziat cca 5cm a zostrihala ma na krátko-neznášam krátke vlasy (nedal sa mi urobiť ani cop). tiež som si poplakala. a ešte dieťa to môže prežívať viac a z toho dôvodu aj mama. takže ja plne chapem

@anonym_ca9bea precitaj si diskusiu.

anickaaa6aaa
@anonym_ca9bea

@anonym_ca9bea prečítaj si celú diskusiu a pochopíš o akú osobu ide

enmery
Včera o 18:30
@anonym_ca9bea

@anonym_ca9bea Tie vlasy si tak odfačila jej dcéra a nie kaderníčka.

anonym_2a119d
Včera o 18:34
@anonym_ca9bea

@anonym_ca9bea co chápeš? Skôr nechápeš.. Ved ta kaderníčka jej z dĺžky nič nezobrala len sa to snažila do postupna upraviť aby to ladilo s tou ofinou a bokom co si decko doma odstrihlo.

simona082
Včera o 18:36

Baby je v restike v Perle v Prejtej cakajme recenziu🤣🤣🤣🤣🤣

sense
Včera o 18:44
@simona082

@simona082 to ešte existuje? Tam sme sa pred 20r chodili baviť 😂

simona082
Včera o 18:48
@sense

@simona082 to ešte existuje? Tam sme sa pred 20r chodili baviť 😂

@sense netusim ale asi áno, ja som tam v živote nebola🤣 asi to nejak obnovili alebo čo lebo tam bývajú aj svadby a tak.

petulda333
Včera o 18:53
@simona082

@simona082 ako vies? 🤣

anonym_6ff8d1
Včera o 18:54

Inak baby, chúďa meňovkyňa, čo má v TN realitnú

simona082
Včera o 18:57
@petulda333

@simona082 ako vies? 🤣

@petulda333 kukala som ju na FB🤣🤣 v príbehu má 🤣

petulda333
Včera o 19:04
@anonym_6ff8d1

Inak baby, chúďa meňovkyňa, čo má v TN realitnú

@anonym_6ff8d1 presne,ked som ju hladala som sa zlakla,ze ci to ona

anonym_6ff8d1
Včera o 19:07
@petulda333

@anonym_6ff8d1 presne,ked som ju hladala som sa zlakla,ze ci to ona

@petulda333 ja som sa popýtala aj AI a dospeli sme k spoločnému názoru, že nie.😂

mira0611
Včera o 20:09

@1europa23 autorka pises, ze si pani jasne vysvetlila, ze ju chces ostrihat do postupna, dcera ma aj takto pekne dlhe vlasy a mne sa postupkou rozumie to, co ma tvoja dcera. Ma to pekne, svedci jej to.
Radsej nabuduce vyhladaj fotku toho, co chces a to jej ukaz. Ja si myslim, ze ste sa nepochopili.

mollys95
Autor odpoveď zmazal
anonym_0db8b3
Včera o 23:14

Necitala som komentare ale aj podla mna to ma dost zle ostrihane 🙈 ved to vyzera ako leby ju strihala so zatvorenymi ocami. Smyk sem, smyk tam 🙈

anonym_4c2228
Včera o 23:28

@1europa23 vyjadruješ sa ako socka, správaš sa ako socka. Hlavne,.že všade zdielaš svoje upravené fotky a na zázname kamery bolo vidno staré známe realita verzus internet. Tvoje deti sa raz za teba budú hanbiť. Si myslíš, že keď popíšeš negatívne recenzie, tak ti budu majitelia prevádzok posielat peniaze alebo davat služby zadarmo? Veď na tebe sa smeje cele Slovensko. Ty negramotný blud. Všetky prevádzky by sa mali spojiť a podať na teba hromadné trestné oznamenie. Že sa nehanbíš zneuživat aj vlastne deti. Posielam podanie na socialku. Tie deti sú pri tebe chúďatá.

anonym_4c2228
Včera o 23:35

@1europa23 vlasy po pás? Chorá mater píše xy negatívnych recenzií na nete a decko sa zatial ošudí nožnicami, hurá, aspoň bude ďalšia recenzia... Keby si decko vypichlo oko, tak by bol na vine chirurg a urgent, nie neschopna mater. Nech si na teba posvieti kuratela , keď nemáš hanbu zneužívat deti. Ktovie, či si to tej malej neodstrihla ty, aby si mohla napisat ďalšiu nezmyselnu recenziu. Miesto internetu si kup Pravidlá Slovenskeho pravopisu.

anonym_bb10cf
Včera o 23:39
@anonym_4c2228

@1europa23 vyjadruješ sa ako socka, správaš sa ako socka. Hlavne,.že všade zdielaš svoje upravené fotky a na zázname kamery bolo vidno staré známe realita verzus internet. Tvoje deti sa raz za teba budú hanbiť. Si myslíš, že keď popíšeš negatívne recenzie, tak ti budu majitelia prevádzok posielat peniaze alebo davat služby zadarmo? Veď na tebe sa smeje cele Slovensko. Ty negramotný blud. Všetky prevádzky by sa mali spojiť a podať na teba hromadné trestné oznamenie. Že sa nehanbíš zneuživat aj vlastne deti. Posielam podanie na socialku. Tie deti sú pri tebe chúďatá.

@anonym_4c2228 Ako pridala na instagrame aspoň že je PEKNÁ keď je tupá 🤣 sebavedomie level nekonečno 🤣

anonym_1edeb6
Včera o 23:52
@anonym_bb10cf

@anonym_4c2228 Ako pridala na instagrame aspoň že je PEKNÁ keď je tupá 🤣 sebavedomie level nekonečno 🤣

@anonym_bb10cf jasne ked si fotky poupravuje a prezenie x filtrami 🙂 kto by nebol

osky
Včera o 23:56
@sima2111

@mandarinka1984 Top recenzia bola, že jej muž chcel 60 kusov fornetiek a oni mali len 37 😂😂😂

@sima2111 to ste sa docitali kde???