icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
18. feb 2026

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

1europa23
autor
20. feb 2026
@simona082

@petulda333 je to z júla a z novembra 25😀ja som ju teda naživo nevidela ale ľudia čo áno povedali že taká je.

@simona082 byvala som po porode 😉

anonym_c81675
20. feb 2026

Pocuj autorka mala by si sa prihlasit do nejakej reality show. Si uplne vhodna kandidatka. Co slovo to perla. Vsetci sa na tebe zabavia. A ty budes s tvojim IQ mysliet, ze ta vsetci obdivuju. Pritom si len smiesna.

simona082
20. feb 2026
@1europa23

@anonym_c81675 jedna foto je cez ai inak som za pol roka schudla 35kg ale nevadii. 😂

@1europa23 za pol roka? Šak v tom červenom tričku je z novembra a vyzerá horšie ako v tých kraťasoch z júla ale nevadí 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

nominativ
20. feb 2026
@anonym_bb10cf

@anonym_bb10cf kks, hygiena by tu škôlku zavrela. Nebalené pečivo pre deti do škôlky. 😄 A ja, že pani je vždy tip top, to je na veľmi zlú recenziu toto.

simona082
20. feb 2026
@nominativ

@anonym_bb10cf kks, hygiena by tu škôlku zavrela. Nebalené pečivo pre deti do škôlky. 😄 A ja, že pani je vždy tip top, to je na veľmi zlú recenziu toto.

@nominativ keby to bolo naopak, že nejaká iná mamička donesie a v kolektíve je jej dcéra isto by bola recenzia ako si to môže dovoliť 🤣 ale táto naša vševedka môže všetko 🤣

anonym_c81675
20. feb 2026
@simona082

@nominativ keby to bolo naopak, že nejaká iná mamička donesie a v kolektíve je jej dcéra isto by bola recenzia ako si to môže dovoliť 🤣 ale táto naša vševedka môže všetko 🤣

@simona082 Pre deti na jedenie chcela tortu s kavovou prichutou. Jej su deti ukradnute.

1europa23
autor
20. feb 2026
@anonym_c81675

Pocuj autorka mala by si sa prihlasit do nejakej reality show. Si uplne vhodna kandidatka. Co slovo to perla. Vsetci sa na tebe zabavia. A ty budes s tvojim IQ mysliet, ze ta vsetci obdivuju. Pritom si len smiesna.

@nominativ vidite nase ucitelky su vdacne lebo vedia ze na nas s partnerom sa mozu spolahnut 😉
@anonym_c81675 aj to bude nebojte potom budete nakupovat cez moje zlavove kody popici veci. 😉

1europa23
autor
20. feb 2026
@simona082

@simona082 pani vy mate niaky problem tiez ocividne za to ze vy spoluziakom svojich deti posielate ledva lizatka na narodeniny ak vobec za to ja nemozem my s partnerom mame velmi radi deti a nielen nase ale aj cudzie a podla toho sa aj soravamev nasej skolke je rodinna atmosfera a je to velmi dobra skolka kazdemu ju vzdy odporucam nemozem povedat ani jedno slovo krive na zaidnu ucitelku ani z druhych tried dokonca. Takze asi niesom az taka strasna ako sa tu vsetky tvarite

1europa23
autor
20. feb 2026
@anonym_c81675

@simona082 Pre deti na jedenie chcela tortu s kavovou prichutou. Jej su deti ukradnute.

@anonym_c81675 pani ja davam mojim detim jest co chcem ja moje deti piju bezkofeinovu kavu v 4 rokoch piju colu jedia mcdonald kazdy treti den a podobne a co jako su to moje deti a moje pravidla ne vase

anonym_16695c
20. feb 2026

Tvoju fotku by mali mat v kazdom podniku na stene, hned vedla vchodovych dveri… radsej by ta tam ani pustit nemali 😮‍💨 uz sa prosim ta ukludni…

simona082
20. feb 2026
@1europa23

@simona082 pani vy mate niaky problem tiez ocividne za to ze vy spoluziakom svojich deti posielate ledva lizatka na narodeniny ak vobec za to ja nemozem my s partnerom mame velmi radi deti a nielen nase ale aj cudzie a podla toho sa aj soravamev nasej skolke je rodinna atmosfera a je to velmi dobra skolka kazdemu ju vzdy odporucam nemozem povedat ani jedno slovo krive na zaidnu ucitelku ani z druhych tried dokonca. Takze asi niesom az taka strasna ako sa tu vsetky tvarite

@1europa23 ide o to, že je to tak zákonom dané, takže vaša škôlka porušuje zákon. Nebudem vám radšej vysvetľovať aké mám povolanie 🤣

bielasovicka
20. feb 2026
@1europa23

@anonym_c81675 jedna foto je cez ai inak som za pol roka schudla 35kg ale nevadii. 😂

1europa23
autor
20. feb 2026
@bielasovicka

@bielasovicka prosim Vas za to ze vy to nedokazete neznamena ze to je nemozne 🙂

1europa23
autor
20. feb 2026
@simona082

@1europa23 ide o to, že je to tak zákonom dané, takže vaša škôlka porušuje zákon. Nebudem vám radšej vysvetľovať aké mám povolanie 🤣

@simona082 poslite mi prosim Vas link kde je tak zakon napisan rada sa priucim nieco nove

1europa23
autor
20. feb 2026
@anonym_16695c

Tvoju fotku by mali mat v kazdom podniku na stene, hned vedla vchodovych dveri… radsej by ta tam ani pustit nemali 😮‍💨 uz sa prosim ta ukludni…

@anonym_16695c prosim Vas idu tazke casy kazdy bude rad ked niekam pridem a necham tam niake chechtaky neviem co tu traposite uz

anonym_25c064
20. feb 2026

Nepísala si náhodou, že máš manžela a nie priateľa? 😀

luccys
20. feb 2026
@1europa23

@anonym_16695c prosim Vas idu tazke casy kazdy bude rad ked niekam pridem a necham tam niake chechtaky neviem co tu traposite uz

@1europa23 Si myslim, ze kazdy radsej tie chechtaky od teba ozelie, len aby mal pokoj a nechodila si mu do prevadzky.

anonym_16695c
20. feb 2026
@1europa23

@1europa23 moja pekna… chchtaky nechaj v knihkupectve a kup si slabikar… a traposis tu jedine ty
Najkrajsia, najmudrejsia a najviac “za vodou”
Si smiesna…

1europa23
autor
20. feb 2026
@luccys

@1europa23 Si myslim, ze kazdy radsej tie chechtaky od teba ozelie, len aby mal pokoj a nechodila si mu do prevadzky.

@luccys vidis a stale su prevadzky kde kozeme a v niektorych nas obsluhuju este aj s radostou

simona082
20. feb 2026
@1europa23

@simona082 poslite mi prosim Vas link kde je tak zakon napisan rada sa priucim nieco nove

@1europa23 nech sa páči..Školský zákon – č. 245/2008 Z. z. a Vyhláška č. 330/2009 Z. z. o zariadení školského stravovania

anonym_687634
20. feb 2026

Neviem si vybrať medzi tvojou recenziou, kedy si mala po dvoch rokoch za potrebu potopiť kamošku/známu (podľa jej komentu si tykate) za nejaké fotenie a tou, kde si bola ešte TY pobúrená, že nemôžeš dotrepať špinavy kočík k bazénom/resp. že ti tie kolieska neumyli či nedali na ne nejaké návleky či čo.

Si na úrovni.

Ešte drobná otázka: už vieme, že ľudia v tvojom okolí, najmä v službach robia chyby, ktoré máš samozrejme právo okomentovať (aby si raz na to nedoplatila). Teraz sa pochváľ, čomu sa venuješ TY. V akej oblasti pracuješ?

anonym_ebedc7
20. feb 2026
@1europa23

@luccys vidis a stale su prevadzky kde kozeme a v niektorych nas obsluhuju este aj s radostou

@1europa23 radšej zavriem celú firmu ako by som od teba zobrala čo i len jeden cent.
Ja by som chcela vidieť aké služby by si ty ponúkala. To by sme sa ešte čudovali 😃

dilia19
20. feb 2026
@1europa23

@anonym_c81675 pani ja davam mojim detim jest co chcem ja moje deti piju bezkofeinovu kavu v 4 rokoch piju colu jedia mcdonald kazdy treti den a podobne a co jako su to moje deti a moje pravidla ne vase

Skuste si nastudovat nieco o zdravej vyzive pre deti, lebo toto je dost smutne co pisete a robite tym detom, co mate tak velmi rada...a citanie knih tiez pomoze Vasej gramatike a vyjadrovaniu, snad...

anonym_dfb36b
20. feb 2026
@dilia19

Skuste si nastudovat nieco o zdravej vyzive pre deti, lebo toto je dost smutne co pisete a robite tym detom, co mate tak velmi rada...a citanie knih tiez pomoze Vasej gramatike a vyjadrovaniu, snad...

@dilia19 z jej detí vyrastú rovnakí neandertálci, tá napíše ešte aj na šlabikár recenziu, že mu nechápu ani dospelí a je nevhodný pre deti :D

mollys95
20. feb 2026
@dilia19

@dilia19 Takým štýlom budú jej deti vyzerať ako ona 🙂

anonym_bb10cf
20. feb 2026
@anonym_687634

Neviem si vybrať medzi tvojou recenziou, kedy si mala po dvoch rokoch za potrebu potopiť kamošku/známu (podľa jej komentu si tykate) za nejaké fotenie a tou, kde si bola ešte TY pobúrená, že nemôžeš dotrepať špinavy kočík k bazénom/resp. že ti tie kolieska neumyli či nedali na ne nejaké návleky či čo.

Si na úrovni.

Ešte drobná otázka: už vieme, že ľudia v tvojom okolí, najmä v službach robia chyby, ktoré máš samozrejme právo okomentovať (aby si raz na to nedoplatila). Teraz sa pochváľ, čomu sa venuješ TY. V akej oblasti pracuješ?

@anonym_687634 sexshop predavacka 🤣

dilia19
20. feb 2026
@anonym_dfb36b

@dilia19 z jej detí vyrastú rovnakí neandertálci, tá napíše ešte aj na šlabikár recenziu, že mu nechápu ani dospelí a je nevhodný pre deti :D

@anonym_dfb36b moze byt, ale tak aspon by im nemusela nicit zdravie odmala

1europa23
autor
20. feb 2026
@dilia19

@dilia19 ja citam az az nebojte sa len v 4 tom rocniku na zakladnej skole som precitala okolo 22knih za rok takze je toho dost co mam nacitane

1europa23
autor
20. feb 2026
@dilia19

@dilia19 😂

1europa23
autor
20. feb 2026
@mollys95

@dilia19 Takým štýlom budú jej deti vyzerať ako ona 🙂

@mollys95 slecna pani ja by som si velmi rada pozrela ako vyzerate vy 🤭😉