icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
18. feb 2026

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

anonym_c3b2aa
20. feb 2026
@1europa23

@dilia19 ja citam az az nebojte sa len v 4 tom rocniku na zakladnej skole som precitala okolo 22knih za rok takze je toho dost co mam nacitane

@1europa23 a poradíš NIAKE z tých kníh, čo si prečítala?

sticker
laurakal
20. feb 2026
@anonym_c81675

@simona082 To schudli filtrami 😃. Ved jej muz je pupkac. Teda ako sa da filtrami carovat.

@anonym_c81675 AI spravý všetko🤣🤣🤣

mollys95
20. feb 2026
@1europa23

@mollys95 slecna pani ja by som si velmi rada pozrela ako vyzerate vy 🤭😉

@1europa23 @1europa23 a čo by ste rada vidieť ? Postavu ? Pretože o tej tu hovorím ja na základe toho čo tlačíte do svojich detí - viď váš komentár vyššie . Keď im dávate MC každý tretí deň tak potom čo čakáte ?
Absolútne nehovorím aby ste ich kŕmila len zeleninou ale každý tretí deň to vám príde normálne ?

anonym_7e3c03
20. feb 2026
@1europa23

@simona082 pani vy mate niaky problem tiez ocividne za to ze vy spoluziakom svojich deti posielate ledva lizatka na narodeniny ak vobec za to ja nemozem my s partnerom mame velmi radi deti a nielen nase ale aj cudzie a podla toho sa aj soravamev nasej skolke je rodinna atmosfera a je to velmi dobra skolka kazdemu ju vzdy odporucam nemozem povedat ani jedno slovo krive na zaidnu ucitelku ani z druhych tried dokonca. Takze asi niesom az taka strasna ako sa tu vsetky tvarite

@1europa23 ty nalpa 😂. Ty si sa stále nenaučila aspoň slovo "niake"?

dilia19
20. feb 2026
@1europa23

@dilia19 ja citam az az nebojte sa len v 4 tom rocniku na zakladnej skole som precitala okolo 22knih za rok takze je toho dost co mam nacitane

@1europa23 ok, tak potom beriem spat, lebo teda gramatike a vyjadrovaniu to vobec nepomaha. ale teda skuste fakt aj nieco o strave deti, lebo mekac a cola teda nic moc (eufemizmus) pre rocne dieta

1europa23
autor
20. feb 2026
@dilia19

@1europa23 ok, tak potom beriem spat, lebo teda gramatike a vyjadrovaniu to vobec nepomaha. ale teda skuste fakt aj nieco o strave deti, lebo mekac a cola teda nic moc (eufemizmus) pre rocne dieta

@dilia19 jaaj a ro neviete este ze maly papa cinu od pol roka 😉

1europa23
autor
20. feb 2026
@1europa23

@dilia19 jaaj a ro neviete este ze maly papa cinu od pol roka 😉

@1europa23 a viete jak oerfektne z toho kaka ? Lepsie jak z prikrmov 😂

dilia19
20. feb 2026
@1europa23

@1europa23 maso, zelenina, ryza...ved to je aj v prikrmoch, ked kvalitne spravene, jasne ze dobre kaka🙂
A snad nekvalitnu cinu by ste uz ocenili nejakou dalsou vasnivou recenziou (ak teda nerobite doma tu cinu)

ivik4
20. feb 2026

Autorka ja chapem, Vasa domacnost, Vase deti a pravidla.. len prosim nedopust aby tvoje deti dopadli váhovo ako Vy 🥺

anonym_1d285f
20. feb 2026
@anonym_86462b

Zena, pises ako z osobitnej skoly, prskas tu arogantne odpovede a zverejnis si svoje fotky aj svojich deti, ze ti nie je hanba.

@anonym_86462b Hlavne, že má papuľu namachlenú, ale nepozná interpunkčné znamienka🙈

liusa82
20. feb 2026
@anonym_1d285f

@anonym_86462b Hlavne, že má papuľu namachlenú, ale nepozná interpunkčné znamienka🙈

@anonym_1d285f tak to by ani nevadilo že má ústa namachlene to je normálka ale čo z nich chrli je už o dosť horšie😐

dilia19
20. feb 2026
@1europa23

@simona082 pani vy mate niaky problem tiez ocividne za to ze vy spoluziakom svojich deti posielate ledva lizatka na narodeniny ak vobec za to ja nemozem my s partnerom mame velmi radi deti a nielen nase ale aj cudzie a podla toho sa aj soravamev nasej skolke je rodinna atmosfera a je to velmi dobra skolka kazdemu ju vzdy odporucam nemozem povedat ani jedno slovo krive na zaidnu ucitelku ani z druhych tried dokonca. Takze asi niesom az taka strasna ako sa tu vsetky tvarite

@1europa23 este by ste mohli napisat, ktora je to skolka. mozno sa mi stane, ze sa prestahujeme do TN, aby som jej mohla vyhnut, ked ucitelky a vedenie nedodrziava zakony a hygienu. Ale tak snad je to len vymyslene a nie su tam padnuti na hlavu.

anonym_bb10cf
20. feb 2026
@1europa23

@1europa23 aj ty pekne kakáš z toho čo všetko si pár dni dozadu pozrala a ešte si to zverejnila na internete ? 🤣

1europa23
autor
20. feb 2026
@ivik4

Autorka ja chapem, Vasa domacnost, Vase deti a pravidla.. len prosim nedopust aby tvoje deti dopadli váhovo ako Vy 🥺

@ivik4 vahovo ako ja ? Takze takto slecna pani mam 69kil niesom ziadna obezna ani nic podobne mam uplne zdrave bmi takze neviem o clm tu tocite

anonym_158b77
20. feb 2026
@1europa23

@ivik4 vahovo ako ja ? Takze takto slecna pani mam 69kil niesom ziadna obezna ani nic podobne mam uplne zdrave bmi takze neviem o clm tu tocite

@1europa23 možno o tých sto kilovych fotkách v profile na FB😁

1europa23
autor
20. feb 2026
@anonym_158b77

@1europa23 možno o tých sto kilovych fotkách v profile na FB😁

@anonym_158b77 ja som bols po porode pred porodom som mala 75kil pocas tehitenstva slm oribrala. Bohuzial sa to stava no. Teraz. Mam 69 🤭😉

luccys
20. feb 2026

Myslim, ze vaha bude jej najmensi problem...

1europa23
autor
20. feb 2026
@simona082

@1europa23 nech sa páči..Školský zákon – č. 245/2008 Z. z. a Vyhláška č. 330/2009 Z. z. o zariadení školského stravovania

@simona082 tak toto je oekne odveci co ste ki poslala nic take tam neni takze len tlischate dve na tri

anonym_bb10cf
20. feb 2026
@1europa23

@anonym_158b77 ja som bols po porode pred porodom som mala 75kil pocas tehitenstva slm oribrala. Bohuzial sa to stava no. Teraz. Mam 69 🤭😉

@1europa23 CM máte koľko ?

1europa23
autor
20. feb 2026
@anonym_bb10cf

@1europa23 CM máte koľko ?

@anonym_bb10cf 168

anonym_bb10cf
20. feb 2026
@1europa23

@anonym_bb10cf 168

@1europa23 tak ono tým pádom máte síce podľa bmi zdravú váhu ale na hranici s ľahkou nadváhou to ste celkom zabudli poznamenať . A je iné keď ma 69kg vysoká osoba ako keď ma 69kg nižšia žena s vašimi centimetrami . Prepáčte ale za mňa sa cítite ako modelka a to ani zďaleka nieste . A tak sa aj prezentujete ako krásna , dokonalá , najmudrejsia a neviem čo všetko . Len toľko k tomu keď sa tu oháňate tou vašou dokonalou váhou .

luccys
20. feb 2026
@mollys95

@1europa23 @1europa23 a čo by ste rada vidieť ? Postavu ? Pretože o tej tu hovorím ja na základe toho čo tlačíte do svojich detí - viď váš komentár vyššie . Keď im dávate MC každý tretí deň tak potom čo čakáte ?
Absolútne nehovorím aby ste ich kŕmila len zeleninou ale každý tretí deň to vám príde normálne ?

@mollys95 V oboch TN Mekacoch si mozu vydychnut, ze im tato osoba nebude zneprijemnovat zivot. Kedze je tam pravidelnou zakaznickou😏

abbey1
20. feb 2026
@1europa23

Taujimave ze na facebooku je milion mamiciek ktore to hodnotia ako hrozne tak doevcata dajte sa tak osteihat a zite s tymto karfiolovym ucesom vy

@1europa23 Ty máš riadny dosah. Milión mamičiek!

1europa23
autor
21. feb 2026
@anonym_bb10cf

@1europa23 tak ono tým pádom máte síce podľa bmi zdravú váhu ale na hranici s ľahkou nadváhou to ste celkom zabudli poznamenať . A je iné keď ma 69kg vysoká osoba ako keď ma 69kg nižšia žena s vašimi centimetrami . Prepáčte ale za mňa sa cítite ako modelka a to ani zďaleka nieste . A tak sa aj prezentujete ako krásna , dokonalá , najmudrejsia a neviem čo všetko . Len toľko k tomu keď sa tu oháňate tou vašou dokonalou váhou .

@anonym_bb10cf ja som spokojna so svojim telom aj vzhladom nepotrebujem bodyshamovat niekoho za nieco ale tak to su prioritky vidite ja kritizujem to za co platim a vy ostatni len tak random ludi to by som ai ja zas nedovolila kazdy to ma inak

1europa23
autor
21. feb 2026
@anonym_bb10cf

@anonym_bb10cf neviema aj keby som sa citila ako “modelka” tak je to moja vec ale tak vam poviem sebavedomie mi nechyba ale vam ocividne ano takmer kazdej jednej z vas ked sa hanbite si dat ci uz len foto alebo pisete anonymne

anonym_dfb36b
21. feb 2026
@1europa23

@anonym_bb10cf neviema aj keby som sa citila ako “modelka” tak je to moja vec ale tak vam poviem sebavedomie mi nechyba ale vam ocividne ano takmer kazdej jednej z vas ked sa hanbite si dat ci uz len foto alebo pisete anonymne

@1europa23 alebo chránia svoje súkromie a hlavne nevycapujú deti verejne na siete

amarilka26
21. feb 2026

Teda mali by ste sa zamysliet niektore nad sebou. Musite mat velmi zly zivot a neskutocne komplexy, lebo takto normalna zena nemoze komentovat zene. Je mi luto vasich deti, lebo budu take iste ako Vy.

luccys
21. feb 2026

Prispevky o 2:29 a 6:56. Mozno keby sa pani normalne vyspala, nebola by taka nervna a neterorizovala vsetkych okolo seba.

amarilka26
21. feb 2026
@luccys

Prispevky o 2:29 a 6:56. Mozno keby sa pani normalne vyspala, nebola by taka nervna a neterorizovala vsetkych okolo seba.

@luccys ako Vas terorizuje ?

luccys
21. feb 2026
@amarilka26

@luccys ako Vas terorizuje ?

@amarilka26 Precitaj si tychto 8 stran. Odporucam aj prilozene linky v niektorych komentoch.