icon

Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne

1europa23
31. jan 2026

Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM

anonym_14b8e0
Autor odpoveď zmazal
anonym_f582e0
Včera o 20:35
@anonym_709e73

No tato slečna kafre do každého remesla a očividne nevie ani jedno poriadne… vidím jej inzeráty na Facebooku často.

@anonym_709e73 myslis tu Rechtorikovu?

anonym_9ede7a
Včera o 20:37
@1europa23

@anonym_9ede7a aj vy aj vy

@1europa23
aha takze ked sa stebou jedna "rečou tvojho kmeňa" uz to nie je ok 😁, take ako ty poznam osobne. Jedna baseň. Hraju sa na dámy, no kto ich spozna lepsie, vie svoje.
Ved pisem ze si mohla reahovat inaksie. Kludne aj byt vytocena, ze kazda z vas ms a inu predstavu o torte, ale zvrtpa si to uplnecna iny level. Kludne si mohla uznat svoju chybu, ze si ocakavala prilis, vzhladom na styl pani cukrarky. Ale ty si ides svoje ako furia. A skoda veru. Patris zrovna k tym zenam, kde si chlap, aj zeny povedia - oha veru krasna je - pokial usta neotvori. Priznat si chybu neboli, vies? Robi to cloveka simpatickym 🙂

anonym_709e73
Včera o 20:48
@anonym_f582e0

@anonym_709e73 myslis tu Rechtorikovu?

@anonym_f582e0 áno

princezna_bosorka
Včera o 20:51

@1europa23 skus to reklamovat, si predsa spotrebitel. uuuups, pani to robi nacierno a teda nic nevyreklamujes. Tak smola, hladaj nabuduce profi cukrarku. Plnenie torty v piatok mi nepride divne, ale samozrejme mohla byt skazena. Ked to zenska pytlikuje doma v kuchyni, mohla mat stare suroviny, nevhodne to skladovat (napr pri surovom mase, to by bola mnamka). Tak snad ste sa z toho nepos*ali.....

anonym_709e73
Včera o 20:52

Nechápem, že sa tu navažate do autorky. Keď pani “cukrárka” nevie piecť tortu ako si autorka objednavala tak jej to mala rovno povedať, nie doniesť henten zlepenec čo okolo inspiracnej fotky ani len nešlo. Ešte aj dokafraný marcipan tam nechala 🙈 zľavu si môže nechať. Človek chce to čo si objednal nie hentakú atrapu.

anonym_48dd9e
Včera o 20:55
@anonym_709e73

Nechápem, že sa tu navažate do autorky. Keď pani “cukrárka” nevie piecť tortu ako si autorka objednavala tak jej to mala rovno povedať, nie doniesť henten zlepenec čo okolo inspiracnej fotky ani len nešlo. Ešte aj dokafraný marcipan tam nechala 🙈 zľavu si môže nechať. Človek chce to čo si objednal nie hentakú atrapu.

@anonym_709e73 tak si má objednať od niekoho, kto to robí normálne oficiálne a venuje sa tomu a nie od niekoho, kto raz šije veci pre deti, potom robí torty… jaaaaj, ale tam by bola cena za tortu niekde inde, tak tu bude hejtovať sama svoju sprostosť

anonym_709e73
Včera o 20:56
@anonym_48dd9e

@anonym_709e73 tak si má objednať od niekoho, kto to robí normálne oficiálne a venuje sa tomu a nie od niekoho, kto raz šije veci pre deti, potom robí torty… jaaaaj, ale tam by bola cena za tortu niekde inde, tak tu bude hejtovať sama svoju sprostosť

@anonym_48dd9e však si objednavala lebo už raz bola spokojná. Čo ona môže za to, že to na druhýkrát odflákla? 65€ za tortu mi nepríde málo..

anonym_2abf2a
Včera o 21:00
@petracandle

@1europa23 mňa na tomto tvojom výleve najviac zaujala tá extrémne dlhá veta. Ľudia, naučte sa preboha písať! Možno máš aj pravdu, ale nebola som schopná to dočítať! Existujú čiarky aj bodky, a k tomu "niaké" sa radšej ani nevyjadrujem....

@petracandle Aj Tebe chýbajú čiarky. 🤦

anonym_48dd9e
Včera o 21:02
@anonym_709e73

@anonym_48dd9e však si objednavala lebo už raz bola spokojná. Čo ona môže za to, že to na druhýkrát odflákla? 65€ za tortu mi nepríde málo..

@anonym_709e73 a čo čaká, že vyrieši v diskusii na modrom koňovi ? Vždy budú dva tábory ľudí a hlavne protistrana určite tiež má čo k tomu povedať. Takto si tu jedna cez druhú domýšľajú príbeh o torte a v podstate je to každému aj tak úplne jedno

1europa23
autor
Včera o 21:08
@anonym_9ede7a

@1europa23
aha takze ked sa stebou jedna "rečou tvojho kmeňa" uz to nie je ok 😁, take ako ty poznam osobne. Jedna baseň. Hraju sa na dámy, no kto ich spozna lepsie, vie svoje.
Ved pisem ze si mohla reahovat inaksie. Kludne aj byt vytocena, ze kazda z vas ms a inu predstavu o torte, ale zvrtpa si to uplnecna iny level. Kludne si mohla uznat svoju chybu, ze si ocakavala prilis, vzhladom na styl pani cukrarky. Ale ty si ides svoje ako furia. A skoda veru. Patris zrovna k tym zenam, kde si chlap, aj zeny povedia - oha veru krasna je - pokial usta neotvori. Priznat si chybu neboli, vies? Robi to cloveka simpatickym 🙂

@anonym_9ede7a chybu by si tu msl priznavat niekto iny nie ja ako platiaci zakaznik haha nevadi a furia som asi preto ze som si dovolila napisat referenciu ktora sa cam prave nepaci no wow

1europa23
autor
Včera o 21:14
@anonym_48dd9e

@anonym_48dd9e nasla som ju na fb v skupine ani neviem ze robi pri tom aj nieco ine aj tuto referenxiu pisem preto ze vsetci ju velmi odporucali ale podla mna to nieje ah taka slava s nou

anonym_5cdf27
Včera o 21:50

Prečo útočíte na autorku? Torta není škaredá aj som sa čudovala že čo sa jej nepáči ale keď som zbadala obrázok torty akú chcela tak je to rozdiel. Peniaze tiež nehrali rolu tak nechápem prečo takú neupiekla,veď to je úplne iná torta. K naplni sa vyjadriť neviem lebo sa do toho nevyznám. Keď si cukrárka na takú netrúfla alebo nemala čas tak to mohla odmietnuť alebo prekonzultovať .vy keby ste si niečo objednali,zaplatili a nebolo to podľa vašich predstáv tiež by ste neboli spokojne. V deň oslavy sa už ťažko robí náprava a keď ani neposlala výslednú fotku aj keď toho vymodelovaneho macka by asi ani nestihla spraviť keď za dva týždne toho nebola schopná.

anonym_f582e0
Včera o 21:57
@anonym_5cdf27

Prečo útočíte na autorku? Torta není škaredá aj som sa čudovala že čo sa jej nepáči ale keď som zbadala obrázok torty akú chcela tak je to rozdiel. Peniaze tiež nehrali rolu tak nechápem prečo takú neupiekla,veď to je úplne iná torta. K naplni sa vyjadriť neviem lebo sa do toho nevyznám. Keď si cukrárka na takú netrúfla alebo nemala čas tak to mohla odmietnuť alebo prekonzultovať .vy keby ste si niečo objednali,zaplatili a nebolo to podľa vašich predstáv tiež by ste neboli spokojne. V deň oslavy sa už ťažko robí náprava a keď ani neposlala výslednú fotku aj keď toho vymodelovaneho macka by asi ani nestihla spraviť keď za dva týždne toho nebola schopná.

@anonym_5cdf27 všetko by bolo ok a dala by som za pravdu (aj som najskôr), keby sa autorka nevyjadrí: 1) zámerne som vybrala podobnú, ktorú už cukrarka robila - fakt? No nie, nerobila. Ta torta okolo návrhu ani nechodila. 2) A bola veľmi pekná. - fakt? Tak prečo nie je spokojná s touto? lebo úroveň zdobenia je tam rovnaká.

gab1sol
Dnes o 05:15
@anonym_5cdf27

@anonym_5cdf27 a teraz porovnávaš ktoré torty? Lebo ja teda ako predlohu, resp. predstavu autorky o výsledku vidím dve diametrálne odlišné torty.

markaterka
Dnes o 07:01

Nechce sa mi to čítať celé, ale vyjadrila sa autorka k tomu, že fotka torty, je taká istá ako dávala spomínaná cukrárka na svoj FB profil ešte v marci 2025? Lebo úplne identickú tortu dvakrát neupečieš, tak niekto tu klame.
Autorka daj skutočnú fotku torty, ktorú ste mali na oslave.

anonym_94b77d
Dnes o 07:16

@1europa23 jedna vec je nespokojnost - tortu ste nemala prebrat a riesit to s dotycnou cukrárkou a nie ju ohovarat a osocovat na nejakom fore...ked citam vase texty - otras, z mojho pohladu tiez nie ste " najostrejsia ceruzka v peracniku" a pravda o torte bude niekde uprostred a nie tak ako to tu vykreslujete

1europa23
autor
Dnes o 07:48
@gab1sol

@1europa23 ako vytrhnuté z kontextu? Nespochybňovala si postup cukrarky s tým, že ohrozovala vaše zdravie, keď tortu plnila v piatok?

@gab1sol spochybnovala ale to co som tam napisala som napidala preto ze sa mi tu ide niekto anonymne vyhrazat ze co by on spravil na mieste dotycnej a ze ako by to mohlo dopadnut takze mohlo by to dopadnut vseliako

1europa23
autor
Autor odpoveď zmazal
minutka
Dnes o 07:58

Pani postup plnenia je uplne ok. Vyzor je v poriadku. Torta je pekna. Neviem co riesite. Este aby vas neudala za krive obvinenie na internete

alica110
Dnes o 08:02
@anonym_5cdf27

@anonym_5cdf27 Tu strúhajú frajerky, torty sú diametrálne odlišné, to píšem aj ja. Už ich vidím, ako nadšene by za tento výtvor platili 🤣 Teraz si ale našli gramatiku, tak sa môžu odbavovať na autorkinej gramatike.

sisa_s
Dnes o 08:15
@markaterka

Nechce sa mi to čítať celé, ale vyjadrila sa autorka k tomu, že fotka torty, je taká istá ako dávala spomínaná cukrárka na svoj FB profil ešte v marci 2025? Lebo úplne identickú tortu dvakrát neupečieš, tak niekto tu klame.
Autorka daj skutočnú fotku torty, ktorú ste mali na oslave.

@markaterka posun v prispevku fotky doprava

1europa23
autor
Dnes o 08:17
@minutka

Pani postup plnenia je uplne ok. Vyzor je v poriadku. Torta je pekna. Neviem co riesite. Este aby vas neudala za krive obvinenie na internete

@minutka 😂 dalsia taka 😂

loliki
Dnes o 08:34
@1europa23

@minutka 😂 dalsia taka 😂

@1europa23 Prečo si ju chcela poliať kávou, keď to je pre malé deti??? Možno si mala inú predstavu, ale musíš rátať s tým, že keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Torta nie je taká ako na fotke, ale cukrárka má svoj vlastný štýl.

rivini
Dnes o 08:39

@1europa23 na kucharku by si posiela hygienu, ale poliat kavou tortu pre dvojrocne dieta by ti nevadilo🤷🏻‍♀️🤦🏼‍♀️. Radost mat takych zakaznikov…a ano, mascarpone so slahackou, kedze su tepelne upravene, a cukrom konzervovane, vydrzia v pohode aj 4-5 dni. Predpokladam, ze ak ju naplnila ganache (cokolada, mascarpone, slahacka), VARILA ju. Cize ano, to s CUKROM vydrzi dlhsie ako 24 hodin. A toto ta stve, no kofein by si detom dopriala..ved co, hlavne, ze ich pofotis…

simca06022011
Dnes o 08:45

@1europa23 radsej si tuto recenziu premyslite, a vymazte, lebo sa strapnite, idem robit dcere tortu na sobotu, zacinam v stvrtok rano... vecer bude naplnena v chladnicke, v piatok budem robit dokoncovacky z vonku, v sobotu je oslava o 14tej, ozdoby neodolne pojdu na tortu pred oslavov...
to co si sem nalepila je vyslahana slahacka, plnka do torty NIE JE VYSLAHANA SLAHACKA.
Proste fakt sa nestrapnuj.
Co sa tyka zdobenia, ja obdivujem zeny co sa na torty daju, pretoze ak nie je presna instrukcia, opis, fotka, tazko sa niekomu do vkusu trafit. A potom treba ja zohnat potrebne ozdoby, vyroba doma figuriek, ozdob to je neskutocne vela castu este pred robenimm torty. Torta synova je na taky retro styl podla mna, ja neviem ako ste boli dohodnute, ale vobec nie je "skareda", je to proste asi nieco ine co si ty cakala, a teda nechce sa mi citat cela diskusia, ci sa docitam co si ocakavala.

simca06022011
Dnes o 08:49
@princezna_bosorka

@1europa23 skus to reklamovat, si predsa spotrebitel. uuuups, pani to robi nacierno a teda nic nevyreklamujes. Tak smola, hladaj nabuduce profi cukrarku. Plnenie torty v piatok mi nepride divne, ale samozrejme mohla byt skazena. Ked to zenska pytlikuje doma v kuchyni, mohla mat stare suroviny, nevhodne to skladovat (napr pri surovom mase, to by bola mnamka). Tak snad ste sa z toho nepos*ali.....

@princezna_bosorka nevyreklamovala by ani keby to islo oficialne, mala som takto tortu a muffiny RAZ z riadnej vychytenej u nas vyrobne/cukrarne ci co to bolo a neporiesila som nic. Torta bola hnusna, presne taka aku robia tieto cukrarne ked maju par objednavok.. zaradom robia nacapaju uhladia chut ziadna, nejedla, v muffinoch malycm detom na party napichane droty :DDD skoro som odpadla... nastastie som riesila iba tie muffiny, potoim som totiz zistila, ze kedze sme nauceni na nase domace, od ziadnej cukrarky nam torty nikdy nechutili. Ja som za 15rokov jednu dobru tortu mimo dom nejedla, zakusky uz len zo zvedavosti si dame, co vzdy potom lutujem tych 5-7eur za kus niecoho.. hnusneho :D Je to velmi subjektivna vec a na tom, nie je co reklamovat.. ak autorka nema navrh, objednavku toho co chcela a neprislo jej nieco ine... tak nie je co reklamovat

anonym_f582e0
Dnes o 08:50
@alica110

@anonym_5cdf27 Tu strúhajú frajerky, torty sú diametrálne odlišné, to píšem aj ja. Už ich vidím, ako nadšene by za tento výtvor platili 🤣 Teraz si ale našli gramatiku, tak sa môžu odbavovať na autorkinej gramatike.

@anonym_5cdf27
@alica110
Nová funkcionalita - v úvodnom prispevku je viac fotiek, bodky na fotke dole ukazujú koľko, posuňte fotku prštekom doľava… a pochopíte cele.
Foto jedna s “2” je torta, ktorú cukrarka robila a ma byt podobna s tou, ktoru autorka chcela (obrazok od AI v komentoch),
Foto dva a tri, s “1” dostali na synovu oslavu, predmet diskusie
Foto 4 je dcerina, ktoru cukrarka robila pre nich skor

anonym_f582e0
Dnes o 08:52
@loliki

@1europa23 Prečo si ju chcela poliať kávou, keď to je pre malé deti??? Možno si mala inú predstavu, ale musíš rátať s tým, že keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Torta nie je taká ako na fotke, ale cukrárka má svoj vlastný štýl.

@rivini
@loliki existuje aj bezkofeinova kava, ste vedeli?

anonym_9ede7a
Dnes o 09:07
@1europa23

@anonym_9ede7a chybu by si tu msl priznavat niekto iny nie ja ako platiaci zakaznik haha nevadi a furia som asi preto ze som si dovolila napisat referenciu ktora sa cam prave nepaci no wow

@1europa23
nechapes. Vy ste nemali dibru komunikaciu. Ty si chcela nueco pidobne a ocakavala si to. Ona ti podla svojej predstavy nieco podobne urobila. Ceke ma prd. Ved ti pisem, jasne si sa mala opytat - viete urobit takuto? No ale ona take nerobi. Takze uz tu zlyhala komunikacia. A ano, bola to aj tvija chyba a nie je na tom nic tragicelke. Vies koklo chy tiez narobym takymto - ja som mala ake inu oredstavu? Ved druhy mi do hkavy nevidi.
O to tu tiez ide. Ked sa prestanes jedovat a tamyslus sa nad tym, zistis sama, ze to tak je.
Ale ty z toho spravis tragediu a z cukrarky hotovu obludu.
Vela krat pimoze pri hociakej nasratosti sa vypisat - a potom to vymazat a vyspat sa na to. Ziskas odstup trosku a budes reagovat miernejsie.
Hovorim ti sama za seba, funguhe ti. Ken priznat tu chybu si malokto vie, chce.