Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne
Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM
@anonym_d0a684 za to ze vy nikam nechodite a sedite doma vsetky ked nemate k comu pridat recenziu to neni moj problem ale vas preto ked si bbiekto dovoli povedat svoj ibjektivny nazor je zly ano su aj zle ale napisala som milion eobrych recenzii a tych je teda viac ako tych zlych ked si neschopny zamestnanec alebo podnikatel vo sa bevie soravat pozom mozes len revat
@1europa23 nemôžeš písať svoj objektívny názor... Ak je to len tvoj názor, tak je to subjektívny názor.
@1europa23 nemôžeš písať svoj objektívny názor... Ak je to len tvoj názor, tak je to subjektívny názor.
@ruzoveokuliare to i mna pobavilo… objektívny názor korigovaný subjektívnou optikou 🤣
@anonym_e54e8a Toto nieeee. Niake recenzie prečítam, ale niake už sú príliš. 🙂
jedna lepšia ako druhá
@anonym_e54e8a polož 💩 na policu, myslí si že je 🎂
Picha ma v oku z toho, ako sa to neda citat… 😪a pani ma ocividne problem so vsetkym a s kazdym🥴🥴🥴😪
Picha ma v oku z toho, ako sa to neda citat… 😪a pani ma ocividne problem so vsetkym a s kazdym🥴🥴🥴😪
@anonym_6f0a72 všade bola, všetko vie, až na slovenčinu :D
@anonym_6f0a72 všade bola, všetko vie, až na slovenčinu :D
@anonym_48dd9e clovek by ciastocne zatvoril oci aj nad slovencinou, tiez niesme vsetky bez chyb (NIAKE 😪😅chyby robime …) 😀 ale to, ze ma problem vsade a so vsetkym je naozaj podozrive😪🥴nevyhovies jej nikdy🥴 ani ked sa po💩
Práve si čítam tie jej recenzie na googli, tá musí na niečom fičať 😂
Práve si čítam tie jej recenzie na googli, tá musí na niečom fičať 😂
@anonym_48dd9e Už si sa dostala k aqua parku, kde navrhla, aby jej upratovačka umyla kolieska na kočíku?
@anonym_48dd9e Už si sa dostala k aqua parku, kde navrhla, aby jej upratovačka umyla kolieska na kočíku?
@abbey1 boze zeny pridajte sem ze co mam do google napisat ja som strasne zvedava 🤣
@abbey1 moje oblubene😅
@abbey1 boze zeny pridajte sem ze co mam do google napisat ja som strasne zvedava 🤣
@anonym_42a50d https://www.google.com/search?client=ms-android...
Hladaj recenziu od N.B.
Ty kks este aby mi druhy ludia umyvali zadrbane kolesa od kocara, ja odpadnem
@anonym_14b8e0
Myslim si ze len toto hovori same za seba bez toho aby sme pouzili vobec len niake logicke myslenie
@1europa23 ty zjavne "niako" myslíš...
ja som to prave docitala a popravde mam dost. Toto je co za človeka? Chorá osoba... a toto ma deti... fakt ľutujem jej deti budúce ucitelky a jej muz? aky isiel, tsku našiel... lebo s nou by normalny clovek nevydrzal. Mekac, odmietlinjej urobit ine v case menu, predavacka si dovolila mat obedňajšiu a ona aj tak stlacila klucku, umyt kolesa na kocary, deti narobili s jedlom bordel a obsuha to nepozametala, kaderníčka si dovolila opytat, ci jej moze prehodit termin, kuchar neovlada spravny postup cibulacky, ktoru museli vratit, priprava poke teva 20 min a ona chudatko cakala dlhsie, nenapecene 60ks fornetov, ale iba 37 a ona ich chcela so školky atd atd.
Moja zlata, daj sa liečiť, lebo od teba budú ludia bocit na kilometre. Ty hladas problem vsade, ty vsetko ovladas, recepty, postupy atď. Ty nemas paru ani ako sa robia pecene stehna s ryzou nie este karamelový krem. Lebo toto co som prečítala je hodne debila. Som úprimná. A kasli na tvoje rodicovske a zacni nieco uzitocne robit ako obtazovat ludi tvojim spravanim na burgroch a kavickach.
Kurnik baby vy ste iné detektívky. To ste ako našli tie jej recenzie. Normálne nenormálne. 😂
ja som to prave docitala a popravde mam dost. Toto je co za človeka? Chorá osoba... a toto ma deti... fakt ľutujem jej deti budúce ucitelky a jej muz? aky isiel, tsku našiel... lebo s nou by normalny clovek nevydrzal. Mekac, odmietlinjej urobit ine v case menu, predavacka si dovolila mat obedňajšiu a ona aj tak stlacila klucku, umyt kolesa na kocary, deti narobili s jedlom bordel a obsuha to nepozametala, kaderníčka si dovolila opytat, ci jej moze prehodit termin, kuchar neovlada spravny postup cibulacky, ktoru museli vratit, priprava poke teva 20 min a ona chudatko cakala dlhsie, nenapecene 60ks fornetov, ale iba 37 a ona ich chcela so školky atd atd.
Moja zlata, daj sa liečiť, lebo od teba budú ludia bocit na kilometre. Ty hladas problem vsade, ty vsetko ovladas, recepty, postupy atď. Ty nemas paru ani ako sa robia pecene stehna s ryzou nie este karamelový krem. Lebo toto co som prečítala je hodne debila. Som úprimná. A kasli na tvoje rodicovske a zacni nieco uzitocne robit ako obtazovat ludi tvojim spravanim na burgroch a kavickach.
@lizatko1009 A poke jej prišlo bez edame. Nuž, posúďte sami. Bolo či nebolo edame.
@lizatko1009 A poke jej prišlo bez edame. Nuž, posúďte sami. Bolo či nebolo edame.
@abbey1 nepomylila si to ona s eidamom? :p
Presne som to tu chcela včera napísať, že si pamätám ako písala negatívnu recenziu na baby plávanie 😅😅😅 poznala som podľa fotky, mena a v neposlednom rade gramatiky😅😅😅😅 toto musí byť aký nudný život stále vypisovať a hanba na 100 rokov😅😅
Autorka, kde pracuješ prosím ťa? V akom odvetví, v akej oblasti?
@lizatko1009 😂😂😂 za to ze vy nikam nechldite za to ja ozaj nemozem
@1europa23 z toho sa uz nevykesas. Chodime, ale s normalnym rozumom a ver, ze ja osobne si nepamatam aby som mala niekde problem a ani u lekara a vies preco? mam narozdiel od teba rozum a spravanie k ľuďom +empatiu, ktorá tebe veľmi chýba, ty nemas hanbu a len ja, ja a ja a primitivne požiadavky.
@1europa23 no jasné, ty chodíš všade ale my všetky sedíme doma na riti. 🤣😄😭
No daj ešte jednu báchorku
@1europa23 no jasné, ty chodíš všade ale my všetky sedíme doma na riti. 🤣😄😭
No daj ešte jednu báchorku
@anonym_16c7bf tak vyzera to tak leno uz ste tu ostali asi iba 4 individualky ale sak akoze ked Vas to bavii mozno dostanem tento rok aj financne ohodnotenie za najuspesnejsie forum na koniku 😂

@aurora33
@aurora33 Možno ja pisem iba recenzie na sluzby ktore si platim nezhadzujrm zamerne inteligenciu ludi ktorych ani nepoznam nikoho som nikde neurazila pokial on niako neurazil mna takzr tak
@1europa23 niako 😳🙄