Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne
Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM
@anonym_16c7bf tak vyzera to tak leno uz ste tu ostali asi iba 4 individualky ale sak akoze ked Vas to bavii mozno dostanem tento rok aj financne ohodnotenie za najuspesnejsie forum na koniku 😂
@1europa23 oceňujem tvoj nápad na súkromnú školu, možno aj teba doucia gramatiku 🤣🤣🤣
@lizatko1009 😂😂😂 za to ze vy nikam nechldite za to ja ozaj nemozem
@1europa23 fakt si chorá. Daj sa liečiť.
@lizatko1009 😂😂😂 za to ze vy nikam nechldite za to ja ozaj nemozem
@1europa23 ah moja pekna… boli sme na viac miestach, ako ty prstom na mape… ale nehladame vsade iba negativa. Vela veci sa da povedat aj slusne a nie hned pretriasat na internete. A ano, ohodnotenie by si si zasluzila a vsak nie financne, ale titul, ktory by sa ti veru nepacil 🐮…
@lizatko1009👍👏
@anonym_16c7bf tak vyzera to tak leno uz ste tu ostali asi iba 4 individualky ale sak akoze ked Vas to bavii mozno dostanem tento rok aj financne ohodnotenie za najuspesnejsie forum na koniku 😂
@1europa23 a kde pracujeme ? Jaaaj nikde, len rozťahuje nohy, aby poberala dávky a každé dieťa s iným
@1europa23 a kde pracujeme ? Jaaaj nikde, len rozťahuje nohy, aby poberala dávky a každé dieťa s iným
@anonym_48dd9e a odkial mame taketo info 😂😂😂 ale viete čo furt lepšie keď to nefunguje s jednym mat dieta s inym ako podaktore ktore koketuju s mužmi priamo pred očami ich partneriek takym sa hovori roztahovacky noh 😂😂
@1europa23 nefandi si, nemaš na to
😂🤦♀️ Mať takýchto zákazníkov je naozaj sen každého 😂
Pani cukrárke prajem všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov 🙂
No dámy, precitala som na googl zopar jej recenzii a niet co dodat. Sloboda slova je vec krasna, no ked si kazdy ..... mysli, ze musi širit verejne kazdy prd, ktory ma v hlave, malo by to byt uz trestne 😏. To cele nie je o recenziach ale o nej samej. Dokonca ma za svojim menom v zatvorke napisane narciis. Malo to byt nsopak - narcis na orve miesto a jej meno do tej zatvorky. Ta dg v tomto pripade hovori za vsetko a vnasa svetlo do situacie. Najsmutnrjsie je, ze tito ludia (ako ona( budu vzdy presvedceni o tom, ze vsetci su debili, len ona je lietadlo. Ju asi v Tn maju vsetky podniky na foto a ked pride ako zakaznik, tak ju radsej nechaju cakat aby uz nikdy neprisla radsej.
Jeden velmi dobre zabezpeceny pan, majitel 2 hoteliv v Kitzbuehli mi presne takto opisal prolétov. Ona je ucebnicovy príklad 🙂.
@anonym_16c7bf aby si nebola prekvapena raz este 😂😂😂😂
@1europa23
z coho prekvapena? Ze ti pridelia pokoru, uctu a v neposlenom rade aj rozum, ktory zacnes pouzivať? To by ma veruze milo prekvapilo 😉 ale som realista, to sa nestane.
@1europa23
ja nechapem! Vzhladom na to co robis teda asi nlba nebudes. Ale pre Kristove rany, preco sa v tymi recenziami prezentujes ako uplne hlupa?? Rovnako aj v tejto diskusii?
Uz aj viem, preco ma tak neskutocne vytacas. Mame blizku rodinu - vekmi chytra zena, sikovna, zvladne pracu v kancelarii (tiez poobne zamestnsnie) aj manualnu. Ale mnohe ine veci - sa nrstscime viaceri cudovat. Ako je mozne, ze na jednej strane ste uspesne a na tych inych vam tolko chyba? A to teraz ani nemyslim posmesne. Vy mate problem s chspanim urcitych veci a preto aj tie negativne postoje/recenzie. Naozaj neboli uznat si chybu, ale to ani za svet.
@1europa23
ja nechapem! Vzhladom na to co robis teda asi nlba nebudes. Ale pre Kristove rany, preco sa v tymi recenziami prezentujes ako uplne hlupa?? Rovnako aj v tejto diskusii?
Uz aj viem, preco ma tak neskutocne vytacas. Mame blizku rodinu - vekmi chytra zena, sikovna, zvladne pracu v kancelarii (tiez poobne zamestnsnie) aj manualnu. Ale mnohe ine veci - sa nrstscime viaceri cudovat. Ako je mozne, ze na jednej strane ste uspesne a na tych inych vam tolko chyba? A to teraz ani nemyslim posmesne. Vy mate problem s chspanim urcitych veci a preto aj tie negativne postoje/recenzie. Naozaj neboli uznat si chybu, ale to ani za svet.
@anonym_9ede7a ?? Mozno keby nepises po anonymom tak vieme 😂
@abbey1 dobre som sa vydala 😉
@1europa23 tak len aby si o neho neprisla. Ak ma ten chlap aspon trochu rozum, urcite nebude chciet a znasat hentaku negativnu zensku, ktora mu robi len hanbu. By ma zaujimalo, ci ty ked si pracovala v tom sexshope si bola tip top profesionalna a vzdy neomylna. ;) asi nie, ze ?
@1europa23 tak len aby si o neho neprisla. Ak ma ten chlap aspon trochu rozum, urcite nebude chciet a znasat hentaku negativnu zensku, ktora mu robi len hanbu. By ma zaujimalo, ci ty ked si pracovala v tom sexshope si bola tip top profesionalna a vzdy neomylna. ;) asi nie, ze ?
@anonym_dd5e79
https://www.youtube.com/watch?v=-WWCF37hSQ8Tu píšeš ako je vydatá a pritom nieje ani vydatá iba sa hra na to aby bola zaujímavá, veľmi smiešne čo tu dokazuje, celý Trenčín ju ohovára aká je Chuderka, pritom iba rozťahuje nohy lebo sa jej nechce do roboty.
Myslím si že by sa mal asi každý starať sám o seba a nie vypisovať také nezmyli, nemyslím si že ste hodné všetky tychtsprav čo tu píšete a len poukazujete na svoju inteligenciu. A pritom sa autorka na vašich sprav len dobre smeje.
Baby to fakt?
16 strán?
Ale no tak.
Múdrejší ustúpi , či koľko máte v pláne ešte strán?
Asi by bolo vhodne uzavrieť tento nezmysel a každý aby sa staral sám o seba a neriešil druhých životy. Téma bola o torte ktorá bola nevydarená a každý si už povedal svoje a môže sa to uzatvoriť a neriešiť štyri dni hovadiny.
Asi by bolo vhodne uzavrieť tento nezmysel a každý aby sa staral sám o seba a neriešil druhých životy. Téma bola o torte ktorá bola nevydarená a každý si už povedal svoje a môže sa to uzatvoriť a neriešiť štyri dni hovadiny.
@sofia02 zaujímavé že ty napíšeš po 4 dňoch a rovno 3 príspevky. Tak prečo živíš túto diskusiu ?
Tu píšeš ako je vydatá a pritom nieje ani vydatá iba sa hra na to aby bola zaujímavá, veľmi smiešne čo tu dokazuje, celý Trenčín ju ohovára aká je Chuderka, pritom iba rozťahuje nohy lebo sa jej nechce do roboty.
@anonym_c1d478 takže ona je len rozhoďnôžka? Čiže obyčajná štetka? Haha. Tak to už chápem tu jej frustráciu.
@aurora33 vyzera to že tu je frustrovany niekto iny
Vydatá, ale na fotkách prstene ani ona, ani on 😄

toto bude na Pátroviča 🤣,nie na honorár
@1europa23