icon

Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne

1europa23
31. jan 2026

Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM

Strana
z17
anonym_b6e7c1
5. feb 2026
@anonym_48dd9e

Vydatá, ale na fotkách prstene ani ona, ani on 😄

@anonym_48dd9e 🤦‍♀️🤦‍♀️
Vydatá som pomaly 30 rokov,ani neviem kde mám obrúčky 😂😂 takže nie som vydatá.aha,to je logika
Už to fakt prehaňate

anonym_9ede7a
5. feb 2026
@sofia02

Myslím si že by sa mal asi každý starať sám o seba a nie vypisovať také nezmyli, nemyslím si že ste hodné všetky tychtsprav čo tu píšete a len poukazujete na svoju inteligenciu. A pritom sa autorka na vašich sprav len dobre smeje.

@sofia02
ste kamošky ked ta to trapi a rozdavas rozumy o inteligencii?

anonym_9ede7a
5. feb 2026
@anonym_c1d478

Tu píšeš ako je vydatá a pritom nieje ani vydatá iba sa hra na to aby bola zaujímavá, veľmi smiešne čo tu dokazuje, celý Trenčín ju ohovára aká je Chuderka, pritom iba rozťahuje nohy lebo sa jej nechce do roboty.

@anonym_dd5e79
@anonym_c1d478
vy ju poznate? Vázne robila v sexsope a teraz ma RK? Podla tu popisaneho to vyzera ze sa asi naozaj "dobre vydala" a vdaka muzov8 tu RK má. Pokojne ma opravte.

lizatko1009
5. feb 2026
@anonym_9ede7a

@anonym_dd5e79
@anonym_c1d478
vy ju poznate? Vázne robila v sexsope a teraz ma RK? Podla tu popisaneho to vyzera ze sa asi naozaj "dobre vydala" a vdaka muzov8 tu RK má. Pokojne ma opravte.

@anonym_9ede7a alu RK nemyl si menovca

anonym_9698ce
5. feb 2026
@anonym_9ede7a

@anonym_dd5e79
@anonym_c1d478

@anonym_9ede7a realiťáčka nie je ona, táto je roky na rodičáku a obieha mesto, aby sa realizovala v recenziách

anonym_9ede7a
5. feb 2026
@lizatko1009

@anonym_9ede7a alu RK nemyl si menovca

@lizatko1009
aha takze pani, ktora má rk sa len rovnako vola a autorka pracovala v tom sexsope, tak? V tom pripade je uz mnohe jasnejsie, dakujem.

anonym_9ede7a
5. feb 2026
@anonym_9698ce

@anonym_9ede7a realiťáčka nie je ona, táto je roky na rodičáku a obieha mesto, aby sa realizovala v recenziách

@anonym_9698ce
no tak tu ani psycholog clovek nemusi byt aby ju vedel prrcitať aj cely jej zivot...

lizatko1009
5. feb 2026
@anonym_9ede7a

@lizatko1009
aha takze pani, ktora má rk sa len rovnako vola a autorka pracovala v tom sexsope, tak? V tom pripade je uz mnohe jasnejsie, dakujem.

@anonym_9ede7a ano

1europa23
autor
5. feb 2026
@lizatko1009

@anonym_9ede7a ano

@lizatko1009 akoze pani nehnevajte sa na mna ale vy ma tu idete dusivat ze co mne vsetko vadi a vy si neviete vazit ani darček od svojho muža 😂 myslim si te to o vas hovori asi ze vsetko vidite mne no mne vadia chyby v sluzbach a vam darceky od partnera ja som za tie od mojho muza neskutočne vďačna a v zivote by ma nenapadlo niaky darcek od neho predsvat to ho musite milovat ozaj 😂

anonym_9698ce
5. feb 2026
@1europa23

@lizatko1009 akoze pani nehnevajte sa na mna ale vy ma tu idete dusivat ze co mne vsetko vadi a vy si neviete vazit ani darček od svojho muža 😂 myslim si te to o vas hovori asi ze vsetko vidite mne no mne vadia chyby v sluzbach a vam darceky od partnera ja som za tie od mojho muza neskutočne vďačna a v zivote by ma nenapadlo niaky darcek od neho predsvat to ho musite milovat ozaj 😂

@1europa23 paneboze, NEJAKY!!!!!!!!

gab1sol
5. feb 2026
@1europa23

@1europa23 prepáč, zaujal ma tento komentár. Myslíš ten darček - žehlička na vlasy? Akože @lizatko1009 napísala, že jej nevyhovuje, to neznamená, že si ten darček neváži. Aj ja som si už kúpila veci, ktoré som sama až užívaním zhodnotila ako také, že mi nevyhovejú. Fakt na teba sedí “všetci sú blbci, len ty lietadielko”.

aurora33
5. feb 2026
@1europa23

@1europa23 ja nechapem žena, 17 strán a stále píšeš niaky. Tak to slovo nepoužívaj keď si taká hlúpa a nevieš sa to naučiť. Neskutočné tupelo.

lizatko1009
5. feb 2026
@1europa23

@1europa23 ty si fakt jelito 😂 ale je to na plač. Nevies rozoznať xy vecí, ale budiš, aj takí niako musia byt😂, nezhovaduj sa este viac a prosím už nikoho nikdy svojou prítomnosťou neobtazuj. V Trenčíne uz ťa majú dosť, ja by som sa na tvojom mieste hanbila, si žena, máš aj deti a take niečo porušené narcisticke... choré...

1europa23
autor
5. feb 2026
@lizatko1009

@1europa23 ty si fakt jelito 😂 ale je to na plač. Nevies rozoznať xy vecí, ale budiš, aj takí niako musia byt😂, nezhovaduj sa este viac a prosím už nikoho nikdy svojou prítomnosťou neobtazuj. V Trenčíne uz ťa majú dosť, ja by som sa na tvojom mieste hanbila, si žena, máš aj deti a take niečo porušené narcisticke... choré...

@lizatko1009 neviem na co to riesis ked si neni z trencina 😂😉

lizatko1009
5. feb 2026
@1europa23

@lizatko1009 neviem na co to riesis ked si neni z trencina 😂😉

@1europa23 ja neriesim nic. Ja chápem aj to, ze ak niekto povie blaznovi, ze je blazon, tak aj tak to nevie pochopit. Daj si do google tvoje recenzie, skus ich po sebe ešte raz precitat a co si o tom myslis? Vsetko v poradecku, ze? ale vsetci okolo si myslia nieco ine, comu tvoja hlava pochopiť nevie, chapem to. Lutujem ludi a dokonca aj tu su dokonca ludia, ktorí mali s tebou nieco docinenia vo svojej praci a mali ta dost. Tak kde je vada? Vsetci naokolo a ty si lietadlo? Zamysli sa nad sebou abeste aj v recenziách nonstop pisat niaky🫣...

anonym_de06bb
5. feb 2026
@lizatko1009

@1europa23 ja neriesim nic. Ja chápem aj to, ze ak niekto povie blaznovi, ze je blazon, tak aj tak to nevie pochopit. Daj si do google tvoje recenzie, skus ich po sebe ešte raz precitat a co si o tom myslis? Vsetko v poradecku, ze? ale vsetci okolo si myslia nieco ine, comu tvoja hlava pochopiť nevie, chapem to. Lutujem ludi a dokonca aj tu su dokonca ludia, ktorí mali s tebou nieco docinenia vo svojej praci a mali ta dost. Tak kde je vada? Vsetci naokolo a ty si lietadlo? Zamysli sa nad sebou abeste aj v recenziách nonstop pisat niaky🫣...

@lizatko1009 sú to jej recenzie a jej vizitka. To ako ju šikanujete je vaša vizitka.

lizatko1009
5. feb 2026
@anonym_de06bb

@lizatko1009 sú to jej recenzie a jej vizitka. To ako ju šikanujete je vaša vizitka.

@anonym_de06bb niekto to berie ako šikanu a niekto ako pravdu. To, ze ona sikanuje ludi okolo seba od cukraky az po... je ok.

1europa23
autor
5. feb 2026
@lizatko1009

@lizatko1009 no ocividne riesis 😂

Strana
z17