icon

Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne

1europa23
31. jan 2026

Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM

1europa23
autor
Včera o 07:24
@3petka

@1europa23 ja nepotrebujem byt pekná pred ostatnými. Torty si peciem sama. Nemam potrebu vystavovať foto všade aby sa nad ňou rozplývali. Nám ide o chuť a chápu to deti a chápu to aj dospeli čo ich jedia.

@3petka tak to je Vaša vec ja mam rada aj pekne torty vzhladovo aj chuťovo aby ked si pri torte deticky odfotim maly peknu spomienku do dospelosti takze tak daju sa najst cukrarky ktore zvladnu splnit tieto dva faktory dokopy a potom su tu take ktore to robia len aby boloa aby cosi zarobili

1europa23
autor
Včera o 07:26
@anonym_14b8e0

Keby som na mieste danej cukrarky, podam na teba trestne oznamenie za ohovaranie. Jednak siris lzi ohladom chybneho postupu torty a tym vraj ohrozenia zdravia a druhak jej tym mozes riadne uskodit. Dufam, ze sa to k nej dostane.

@anonym_14b8e0 drzim jej palce a aby ona neskoncila na hygiene a na soike potom este boh vie ci to robi legalne vobec

tykat
Včera o 07:28
@1europa23

@tykat je to v prispevku ta dcerina torta

@1europa23 aha nevidela som ju, len synovu. Tak to verim ze si bola sklamana. Ano, co sa tyka zdobenia aj ja by som ocakavala viac.

anonym_e57075
Včera o 07:29
@1europa23

@anonym_14b8e0 drzim jej palce a aby ona neskoncila na hygiene a na soike potom este boh vie ci to robi legalne vobec

@1europa23 a synova je ktora? Lebo su tam dve.
Co sa tyka postupu, ano je to v pohode. Ak je to torta ulozena v chlade, nic jej nebude…
Mne sa pacia tie torty, to ze jej trosku praskol fondan, z toho by som tragediu nerobila… a ten obrazok,co si poslala je AI, cize trosku mimo reality…
K poliatiu kavou sa vyjadrovat ani nejde 🤷‍♀️

1europa23
autor
Včera o 07:32
@anonym_14b8e0

Keby som na mieste danej cukrarky, podam na teba trestne oznamenie za ohovaranie. Jednak siris lzi ohladom chybneho postupu torty a tym vraj ohrozenia zdravia a druhak jej tym mozes riadne uskodit. Dufam, ze sa to k nej dostane.

@anonym_14b8e0 tak ako vacsina cukrariek na slovensku a roznych inych fotografov takychto vyhrazok som uz zazila ja mam pravo vyjadrot svoj nazor nieje to ziadne ohovaranie je to realna skusenost vyrokladovana nielen fotkami ale da sa podlozit aj screenshotmi komunikacie keby k tomu uz doslo v ktorych som jej napriklad jasne napisala aj to ze slm nebola spokojna s tortou takze ona o tom bie ze som nebola spokojna je to recenzia ako ked napisete recenziu na google hold pravda niekedy boli a je smutne ako si ludia v dnesnej dobe kedy he vsetko drahe este budu zastavat cloveka ktori nedobre odvadza svoju pracu

1europa23
autor
Včera o 07:34
@tykat

@1europa23 aha nevidela som ju, len synovu. Tak to verim ze si bola sklamana. Ano, co sa tyka zdobenia aj ja by som ocakavala viac.

@tykat bolo to jedno z druhym aj co sa tyka komunikacie velmi zle komunikovala ked som si predtym davala piect tortu v tt pani mi poslala po upeceni aj final vysledok vi som spokojna napr myslim si ze je to takto nirmalne ale tak pre kazdeho je ok nieco ine

1europa23
autor
Včera o 07:34
@anonym_e57075

@1europa23 a synova je ktora? Lebo su tam dve.
Co sa tyka postupu, ano je to v pohode. Ak je to torta ulozena v chlade, nic jej nebude…
Mne sa pacia tie torty, to ze jej trosku praskol fondan, z toho by som tragediu nerobila… a ten obrazok,co si poslala je AI, cize trosku mimo reality…
K poliatiu kavou sa vyjadrovat ani nejde 🤷‍♀️

@anonym_e57075 predstavte si ze su vukrarky ktore dokazu take torty upiect nemusi to byt ai 😂

julish
Včera o 07:36
@1europa23

@3petka tak ked vam staci tak si objednajte ale mne teda nestaci

@1europa23 Napada mi milion horsich veci ako to, ked niekto “pracu odflakne”. Dost sa zabavam na tomto malomestiactve

1europa23
autor
Včera o 07:37
@julish

@1europa23 Napada mi milion horsich veci ako to, ked niekto “pracu odflakne”. Dost sa zabavam na tomto malomestiactve

@julish tak potom ste asi nikdy nevidela a nejedla kvalitne pripravenu tortu mam s cim porovnavat bohuzial a chvalabohu ja malomeštiačka 😂

anonym_83fb66
Včera o 07:37
@1europa23

@anonym_83fb66 cena nehrala rolu ja som ratala ze ta torta bude v takej kvalite ako dcerina tym padom som aj cakala ze bude tolko stat ale po komunikacii s pani a jej lacnom pristupe slm hned povhopila ze to bude len take aby to bolo ta druha torta bola lacnejsia ale ja som ju neziadala o lacnejsiu tortu ja som ovakavala rovnaky vykon ako pri tej dcerinej torte pani aj o synovejntorte vedela 2txzdne dopredu myslim ze je to fost casu na to aby sa dokazala na to pecenie tej torty prupravit dalej pre vsetky ktore tu pisu o plneni kavou islo o bezkofeinovu kavu a ah keby islo o normalnu kavu jedli sme to aj my a teda bolo by to aj hazardovanie s nasim zdravym

@1europa23 ešte raz, zajednala ste si figúrky a identickú tortu?

anonym_14b8e0
Včera o 07:38
@1europa23

@1europa23 Pri prvej torte, ktora sa ti pacila, ti bola hygiena a legalnost ocividne u prdele, ked si si znova objednala. Dalsia vec, velmi by ma zaujimalo vyjadrenie cukrarky, na akom vizualnom prevedeni a cene ste sa dohodli, lebo tiez nikto nepojde robit tortu, ktora ma byt casovo, narocnostou na suroviny, material, modelovanie, atd… za cenu, na ktorej prerobi. Kedysi som mala znamu cukrarku, ta by vedela hovorit o ludoch, ktori by chceli vymodelovane 3-poschodove torty pomaly zadarmo. Asi ti urobila tortu, ktora cenovo zodpovedala tomu, co si bola ochotna max. zaplatit.

katkazatka
Včera o 07:41

K vizualu sa vyjadrovat nebudem. Ale to sa iba mne zda nechutne plnit tortu dopredu 2-3 dni? Ved na treti den by sim to uz ani nejedla. Torty a zakusky peciem len den vopred, aby boli cerstve, hebke. Torte staci odstat 24 hodin. V piatok robena torta je pre mna v nedelu uz stara-nie cerstva.

anonym_177540
Včera o 07:41

Podľa mňa je ok, že si napísala svoju skúsenosť
A aj podľa mňa tá torta nieje vizuálne nič moc
No záleží či aspoň tou cenou to vykompenzovala i keď to nemení situáciu, že oslava bola jedna, torta jedna a za peniaze...?
Takže dik za recenziu

lucia147852
Včera o 07:44
@katkazatka

K vizualu sa vyjadrovat nebudem. Ale to sa iba mne zda nechutne plnit tortu dopredu 2-3 dni? Ved na treti den by sim to uz ani nejedla. Torty a zakusky peciem len den vopred, aby boli cerstve, hebke. Torte staci odstat 24 hodin. V piatok robena torta je pre mna v nedelu uz stara-nie cerstva.

@katkazatka ja so torty peciem doma. Je to úplne v poriadku. Na 3 deň práveže najlepšie chutia, keď sa všetky chute prepoja. Plus ak je zložitejšie zdobenie musí tá torta riadne zachladnut aby sa nezačala počas práce topiť. Jedine čo je problém v takejto torte je čerstvé ovocie v lete. Áno tam treba robiť veľmi rýchlo a rýchlo zjesť. Ja ho zámerne nepoužívam a dávam ovocné vklady tepelne upravené.

anonym_8327d3
Včera o 07:45

@1europa23 všade hádzete story aká ste nespokojná... Pokiaľ ste nebola spokojná, prečo ste ju prebrala??? 🤨🤨🤨
Mne keď sa niečo nepáči, tak to nepeberiem... A pokiaľ neviete ako to funguje (postup a podobne), tak je zbytočné niečo Vám vysvetľovať... A chcela ste obliať kávou korpus kávou 🫣😱 a pre deti?.. Tiež asi nerozmýšľate...🤮

Keďže ste prebrala tortu, tak ste súhlasila s tým, čo ste dostala... Po boji je každý generál a ociernovat niekoho na nete je dnešný trend... Aj ste jej dala vedieť ze ste nespokojná? Ze ju vlacite po internete?ci len si robíte ego na nej 🧐.. Ci tu na koníkovi, alebo na fb?... Otras... Druhý krát si dajte urobiť niekomu, kto Vám dá fakturu a nebuďte lakoma si za to zaplatiť...

1europa23
autor
Včera o 07:45
@anonym_14b8e0

@1europa23 Pri prvej torte, ktora sa ti pacila, ti bola hygiena a legalnost ocividne u prdele, ked si si znova objednala. Dalsia vec, velmi by ma zaujimalo vyjadrenie cukrarky, na akom vizualnom prevedeni a cene ste sa dohodli, lebo tiez nikto nepojde robit tortu, ktora ma byt casovo, narocnostou na suroviny, material, modelovanie, atd… za cenu, na ktorej prerobi. Kedysi som mala znamu cukrarku, ta by vedela hovorit o ludoch, ktori by chceli vymodelovane 3-poschodove torty pomaly zadarmo. Asi ti urobila tortu, ktora cenovo zodpovedala tomu, co si bola ochotna max. zaplatit.

@anonym_14b8e0 pani mala odovzdat tortu za ocakavani hodnotu 65€ a odovzdala tortu za 50€ myslim si ze to samo hovori o tom ze ju odfklakla keby som sa ja zaobersla legalnostou tak uz davno by som podala na nu podnet niekde vyssie takze tak len tolko bola to odpoved na to ze pani ma na mna dat niake oznamenie kefze tu mame asi vela ludi ktori nevedia zbiest objektivnu kritiku 😂

julish
Včera o 07:47
@1europa23

@julish tak potom ste asi nikdy nevidela a nejedla kvalitne pripravenu tortu mam s cim porovnavat bohuzial a chvalabohu ja malomeštiačka 😂

@1europa23 no najradsej mam torty od Devecku… ale tu ide o tortu pre dieta a apr minut wow. Preto nechapem to mnozstvo casu venovaneho analyze nejakeho kusu kolaca a rieseniu typu “vsetci, co videli dcerinu tortu, videli rozdiel…” bavi ma ta predstava ludi navlecenych do slavnostneho, ako mudruju s lyzickami v ustach, lebo nemaju o com vo svojich nudnych zivotoch

1europa23
autor
Včera o 07:47
@katkazatka

@katkazatka myslim ze ak ide o maslovy krem je to asi znedizelnejsie predsa to maslo ma dlhsiu zivotnost ako slahacka ale je fajn vidiet ze to niekto robi dtale este poctivo 😉

anonym_14b8e0
Včera o 07:48
@1europa23

@anonym_14b8e0 tak ako vacsina cukrariek na slovensku a roznych inych fotografov takychto vyhrazok som uz zazila ja mam pravo vyjadrot svoj nazor nieje to ziadne ohovaranie je to realna skusenost vyrokladovana nielen fotkami ale da sa podlozit aj screenshotmi komunikacie keby k tomu uz doslo v ktorych som jej napriklad jasne napisala aj to ze slm nebola spokojna s tortou takze ona o tom bie ze som nebola spokojna je to recenzia ako ked napisete recenziu na google hold pravda niekedy boli a je smutne ako si ludia v dnesnej dobe kedy he vsetko drahe este budu zastavat cloveka ktori nedobre odvadza svoju pracu

@1europa23 jedna vec je tvrdit, ze torta je dla teba odflaknuta, atd… - OK, toto je kritika, pri ktorej by som nic neriesila, ale druha vec je, ze tvrdis, ze nespravnym postupom pri tvorbe torty ohorzuje zdravie, cim jej mozes sposobit ujmu - toto uz ok NIE JE… Ja byt na jej mieste a toto najdem, tak to len tak nenecham. 😉 Ja sa nikoho nezastavam, kedze na to by som musela vediet aj vyjadrenie cukrarky, len pisem, aky mam dojem z tvojho prispevku, ak teda vobec si schopna chapat, co tym myslim, lebo zatial ten pocit nemam. Treba trosku rozmyslat, kym nieco napises a pridas verejne, moze to mat nasledky.

1europa23
autor
Včera o 07:49
@anonym_8327d3

@1europa23 všade hádzete story aká ste nespokojná... Pokiaľ ste nebola spokojná, prečo ste ju prebrala??? 🤨🤨🤨
Mne keď sa niečo nepáči, tak to nepeberiem... A pokiaľ neviete ako to funguje (postup a podobne), tak je zbytočné niečo Vám vysvetľovať... A chcela ste obliať kávou korpus kávou 🫣😱 a pre deti?.. Tiež asi nerozmýšľate...🤮

Keďže ste prebrala tortu, tak ste súhlasila s tým, čo ste dostala... Po boji je každý generál a ociernovat niekoho na nete je dnešný trend... Aj ste jej dala vedieť ze ste nespokojná? Ze ju vlacite po internete?ci len si robíte ego na nej 🧐.. Ci tu na koníkovi, alebo na fb?... Otras... Druhý krát si dajte urobiť niekomu, kto Vám dá fakturu a nebuďte lakoma si za to zaplatiť...

@anonym_8327d3 ja som za tortu zaplatila a zaplatila by som kolko by si pani vypytala takze tak pani mi neposlala foto torty v zavere co hovori o jej zlej komunikacii a pre tortu bol manzel nie ja a potrebovsli sme tu tortu takze tak

1europa23
autor
Včera o 07:52
@anonym_14b8e0

@1europa23 jedna vec je tvrdit, ze torta je dla teba odflaknuta, atd… - OK, toto je kritika, pri ktorej by som nic neriesila, ale druha vec je, ze tvrdis, ze nespravnym postupom pri tvorbe torty ohorzuje zdravie, cim jej mozes sposobit ujmu - toto uz ok NIE JE… Ja byt na jej mieste a toto najdem, tak to len tak nenecham. 😉 Ja sa nikoho nezastavam, kedze na to by som musela vediet aj vyjadrenie cukrarky, len pisem, aky mam dojem z tvojho prispevku, ak teda vobec si schopna chapat, co tym myslim, lebo zatial ten pocit nemam. Treba trosku rozmyslat, kym nieco napises a pridas verejne, moze to mat nasledky.

@anonym_14b8e0 nevidim ze by som tam napisala nieco zle nakolko sno ohrozovola tym nase zdravie a za tym si stojim a myslim so ze keby prizveme k tomu odbornikov z hygieny tiez by urcite suhlasili s mojim tvrdenim neviem ci si myslite o mne ze som niaka debilka co v zivote nic nezazila ale podla vasho komentaru asi ano 😂

1europa23
autor
Včera o 07:54
@julish

@1europa23 no najradsej mam torty od Devecku… ale tu ide o tortu pre dieta a apr minut wow. Preto nechapem to mnozstvo casu venovaneho analyze nejakeho kusu kolaca a rieseniu typu “vsetci, co videli dcerinu tortu, videli rozdiel…” bavi ma ta predstava ludi navlecenych do slavnostneho, ako mudruju s lyzickami v ustach, lebo nemaju o com vo svojich nudnych zivotoch

@julish tak vy mate mozno zabavnejsi zivot preto sa potrebujete vyjadrovat k referenciam na modrom koniku

anonym_14b8e0
Včera o 07:59
@1europa23

@anonym_14b8e0 nevidim ze by som tam napisala nieco zle nakolko sno ohrozovola tym nase zdravie a za tym si stojim a myslim so ze keby prizveme k tomu odbornikov z hygieny tiez by urcite suhlasili s mojim tvrdenim neviem ci si myslite o mne ze som niaka debilka co v zivote nic nezazila ale podla vasho komentaru asi ano 😂

@1europa23 Ja si o tebe nemyslim nic, nemam dovod. Chapem sklamanie z vizualu a hovorim, ze to je OK, ale to tvrdenie s tym postupom, tak na to by som si davala obrovsky pozor😬. A pozri, ked si vedela, ze je to nejaka cukrarka, co pecie doma v kuchyni, nema na to ocividne asi zivnost a nedava faktury, cim de facto robi lacnejsie, tiez si nemusela tento nelegalny biznis podporovat a kupit si ju radsej niekde, kde by vyzerala podla predstav, pani by mala zivnost, vsetko v poriadku, ale cena by sa pokojne vysplhala aj na dvojnasobok.

1europa23
autor
Včera o 08:03
@anonym_14b8e0

@1europa23 Ja si o tebe nemyslim nic, nemam dovod. Chapem sklamanie z vizualu a hovorim, ze to je OK, ale to tvrdenie s tym postupom, tak na to by som si davala obrovsky pozor😬. A pozri, ked si vedela, ze je to nejaka cukrarka, co pecie doma v kuchyni, nema na to ocividne asi zivnost a nedava faktury, cim de facto robi lacnejsie, tiez si nemusela tento nelegalny biznis podporovat a kupit si ju radsej niekde, kde by vyzerala podla predstav, pani by mala zivnost, vsetko v poriadku, ale cena by sa pokojne vysplhala aj na dvojnasobok.

@anonym_14b8e0 podla fotiek ktore mala na svojim profile sa mi pacili jej torty ale si nezdiela vsetky prace ocividne 😂

anonym_f582e0
Včera o 08:03
@anonym_14b8e0

@anonym_14b8e0 aké ohováranie, prosím ta? Sto ľudí, sto chuti. To, že mala nejaká zákaznícka iste očakávania a nároky, nie je ohováranie. Nevymýšľa si informácie, dala fotky, každý si urobí názor sam.

anonym_14b8e0
Včera o 08:05
@anonym_f582e0

@anonym_14b8e0 aké ohováranie, prosím ta? Sto ľudí, sto chuti. To, že mala nejaká zákaznícka iste očakávania a nároky, nie je ohováranie. Nevymýšľa si informácie, dala fotky, každý si urobí názor sam.

@anonym_f582e0 este raz, nepisem o vizualnosti, ale o tom, ze tvrdi, ze cukrarka ohrozila ich zdravie nespravnou pripravou.. to je dost rozdiel.

anonym_f582e0
Včera o 08:06
@1europa23

@anonym_8327d3 ja som za tortu zaplatila a zaplatila by som kolko by si pani vypytala takze tak pani mi neposlala foto torty v zavere co hovori o jej zlej komunikacii a pre tortu bol manzel nie ja a potrebovsli sme tu tortu takze tak

@1europa23 tiež si myslím, že ak vedela, akú tortu chceš a ešte ju pritom sama kedysi robila, v prípade zmeny, že takto vyzerať nebude, mala to s tebou odkomunikovať, nech sa môžeš rozhodnut, či takú chceš , to je neprofesionálne.

anonym_f582e0
Včera o 08:07
@1europa23

@bobbula kazdy kto videl tortu pre dceru a. Tortu pre syna povedal ze to je teda pekny rozdiel a ze je vidno ze to odflakla myslim ze je to viditelne aj na tych foto

@1europa23 a čo ta chuť? Ostatným ako chutila?

misiak7777
Včera o 08:11
@1europa23

@anonym_14b8e0 pani mala odovzdat tortu za ocakavani hodnotu 65€ a odovzdala tortu za 50€ myslim si ze to samo hovori o tom ze ju odfklakla keby som sa ja zaobersla legalnostou tak uz davno by som podala na nu podnet niekde vyssie takze tak len tolko bola to odpoved na to ze pani ma na mna dat niake oznamenie kefze tu mame asi vela ludi ktori nevedia zbiest objektivnu kritiku 😂

@1europa23 taká lacná?😳😳😳 Ja dávam za tortu minimálne 100, a žiadna poschodová

1europa23
autor
Včera o 08:11
@anonym_14b8e0

@anonym_f582e0 este raz, nepisem o vizualnosti, ale o tom, ze tvrdi, ze cukrarka ohrozila ich zdravie nespravnou pripravou.. to je dost rozdiel.

@anonym_14b8e0

Myslim si ze len toto hovori same za seba bez toho aby sme pouzili vobec len niake logicke myslenie