Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne
Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM
nechcem sa nikoho zastávať, pani nepoznám vôbec, ale ak v nedeľu už odovzdávala tortu tak v piatok tortu plniť je OK. V cukrárni by ti ju naplnili ešte skôr.
Isto má Trenčín aj svoju mestskú skupinu tu na MK - ak chceš napíš tam. Tu až taký ohlas nezískaš, pani zo Stropkova či Levíc to asi nebude zaujímať vôbec.
@1europa23 hlavne ste chceli aby ju poliala kavou a mali ju jest deti 🤦🏻♀️ no comment
Torty majú svoj postup, a ten je teda presne taký ako popisuješ . Aby chute prešli , aby bol korpus šťavňatý treba veru plnenie 2 dni vopred . A zdobenie na druhý deň. A rovnako ma zmiatla Tvoja žiadosť o preliatie kávou , keď išlo o tortu pre dieťa .. A ak ide o tortu na foto - je podľa mňa úplne v poriadku .
Torta je krásna, áno taky je postup na plnenie torty, v originál cukrárnech to robia ešte skôr, neviem čo si čakala, poliať tortu kávou deťom? To si kde videla, odporúčam nabudúce zobrať svoje ctené ručičky, nakúpiť si suroviny a 3 dni sa sama hrať s tortičkou
Robím občas torty a je to proces, ak ma byt torta dobra. Som amatér ale detailista, pedant, ak to nema byt tip top tak sa na to ani nedam. Neviem ako mala vyzerať objednaná torta, tu to zdobenie ani nie je zdobenie, pozapichovane plastové gule, vyrezané autíčka, to je nic. Ja si vsetko modeluje sama, vsetko mam na torte vzdy jedlé, lebo deti to tak maju radi, brat z torty a hned papať. Ozdoby si robím niekoľko dni vopred , to je ale ok. Ak viem , ze tortu mam odovzdať v nedeľu, naplním ju v sobotu rano, cely den ju nechám zatazenu v chladničke, nech sa to poriadne spojí. Večer ju obtriem, a rano dam este finálnu vrstvu. Ak by som ju mala plniť v piatok tak urcite len vecer ,vzdy sa snazim plniť co najneskôr , ale tak aby mi vyšiel cas na všetko. Nielen skrz plnky ale aj to ovocie v torte je dost haklive.
Podla fotky torta nevyzerá zle, ale nevieme aka bola predstava. Teraz su take torty v móde. Posli obrázok co si chcela.
Robím občas torty a je to proces, ak ma byt torta dobra. Som amatér ale detailista, pedant, ak to nema byt tip top tak sa na to ani nedam. Neviem ako mala vyzerať objednaná torta, tu to zdobenie ani nie je zdobenie, pozapichovane plastové gule, vyrezané autíčka, to je nic. Ja si vsetko modeluje sama, vsetko mam na torte vzdy jedlé, lebo deti to tak maju radi, brat z torty a hned papať. Ozdoby si robím niekoľko dni vopred , to je ale ok. Ak viem , ze tortu mam odovzdať v nedeľu, naplním ju v sobotu rano, cely den ju nechám zatazenu v chladničke, nech sa to poriadne spojí. Večer ju obtriem, a rano dam este finálnu vrstvu. Ak by som ju mala plniť v piatok tak urcite len vecer ,vzdy sa snazim plniť co najneskôr , ale tak aby mi vyšiel cas na všetko. Nielen skrz plnky ale aj to ovocie v torte je dost haklive.
Podla fotky torta nevyzerá zle, ale nevieme aka bola predstava. Teraz su take torty v móde. Posli obrázok co si chcela.
@anonym_282415 odkiaľ si? Máš nejakú stránku? 😉
Nevďačná zákazníčka, upeč si sama.
@1europa23 ak si pani poslala "niake" foto, tak sa nečuduj že máš"niaku" tortu. Prepáč, ale to tak bije do očí, je nejaké foto, slovo niake neexistuje.
@1europa23 aspoň si dostala info a nebudes sa cítiť tak mizerne. Torta mohla vyzerať aj lepšie, no je taká celkom ok. Možno len sklamanie z vyšších očakávaní? Prečo chutila zvláštne? Všetkým či len tebe (psychologicky efekt?), čo hovorili iný na jej výzor?
@bobbula kazdy kto videl tortu pre dceru a. Tortu pre syna povedal ze to je teda pekny rozdiel a ze je vidno ze to odflakla myslim ze je to viditelne aj na tych foto
@1europa23 torta vyzera fajn, casovy postup pripravy je OK.
Poliat kavou tortu pre deti... 😅 to si trosku nedomyslela nie? Si asi chcela aby to vyzeralo dramaticky ze chudata male deti sa v nedelu budu zvijat v krcoch ked zjedia tortu naplnenu v piatok.
Ta pani co tu pise ze vsetko robi rucne, a jedle a ze je detailista... OK ale potom aj ta cena bude ina ako u torty, ktora je na fotke.
Nevďačná zákazníčka, upeč si sama.
@anonym_83fb66 ked bude mat kazda takyto pristup tak mozu ist vsetky robit niekam za pas do fabriky 😂 ale mate pravdu uz di of nej neobjednam
@anonym_83fb66 ked bude mat kazda takyto pristup tak mozu ist vsetky robit niekam za pas do fabriky 😂 ale mate pravdu uz di of nej neobjednam
@1europa23 veď je tá torta pekná. To, že ty si jej poslala ako návrh obrázok z AI ... no treba trochu rozlišovať realitu
Torta je krásna, áno taky je postup na plnenie torty, v originál cukrárnech to robia ešte skôr, neviem čo si čakala, poliať tortu kávou deťom? To si kde videla, odporúčam nabudúce zobrať svoje ctené ručičky, nakúpiť si suroviny a 3 dni sa sama hrať s tortičkou
@zuzubb007 ja dobre viem ake su postupy na plnenie torty to sa nebojte a teda slahackovym kremom by som to teda dva dopredu ani doma neplnila cize nechapem ako to moze niekto predat a takto skoro zo plnit max teda den vopred keby to este plni by som pochopila aby to stihla ale vsak ked vam to pride ok 😂 mne teda bie
@zuzubb007 to je hadam moja vec ci si upeciem alebo dam upiect tu ide o neprofesionalitu danej pani “cukrarky”
Torty majú svoj postup, a ten je teda presne taký ako popisuješ . Aby chute prešli , aby bol korpus šťavňatý treba veru plnenie 2 dni vopred . A zdobenie na druhý deň. A rovnako ma zmiatla Tvoja žiadosť o preliatie kávou , keď išlo o tortu pre dieťa .. A ak ide o tortu na foto - je podľa mňa úplne v poriadku .
@lenka7477 nie pri slahackovych kremoch tie sa plnia den vopred
@zuzubb007 ja dobre viem ake su postupy na plnenie torty to sa nebojte a teda slahackovym kremom by som to teda dva dopredu ani doma neplnila cize nechapem ako to moze niekto predat a takto skoro zo plnit max teda den vopred keby to este plni by som pochopila aby to stihla ale vsak ked vam to pride ok 😂 mne teda bie
@1europa23 chcete nspísať, že si zajednala presne takú ako je na foto postavičky? Lebo tam aj cena je isto iná.
@1europa23 chcete nspísať, že si zajednala presne takú ako je na foto postavičky? Lebo tam aj cena je isto iná.
@anonym_83fb66 cena nehrala rolu ja som ratala ze ta torta bude v takej kvalite ako dcerina tym padom som aj cakala ze bude tolko stat ale po komunikacii s pani a jej lacnom pristupe slm hned povhopila ze to bude len take aby to bolo ta druha torta bola lacnejsia ale ja som ju neziadala o lacnejsiu tortu ja som ovakavala rovnaky vykon ako pri tej dcerinej torte pani aj o synovejntorte vedela 2txzdne dopredu myslim ze je to fost casu na to aby sa dokazala na to pecenie tej torty prupravit dalej pre vsetky ktore tu pisu o plneni kavou islo o bezkofeinovu kavu a ah keby islo o normalnu kavu jedli sme to aj my a teda bolo by to aj hazardovanie s nasim zdravym
Keby som na mieste danej cukrarky, podam na teba trestne oznamenie za ohovaranie. Jednak siris lzi ohladom chybneho postupu torty a tym vraj ohrozenia zdravia a druhak jej tym mozes riadne uskodit. Dufam, ze sa to k nej dostane.

Co sa tyka.casoveho rozpolozenia je to v poriadku a nie hazaedovanie ludskym zivotom. Na to aby sa dalo s tortou pracovat ju treba maplnit dopredu a nechat.poriadne zachladit. Cize v piatok plnila, sobotu zdobila.a nedelu odovzdavala. No a torta na obrazku nie je skareda, neviem aka bola.predstava ale.na.plakanie to nie je.