Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne
Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM
To len mne je divné, že chlapec má rok a torty (aj prevzatá, aj predloha) je pre dvojročného? To len mne príde divné, že autorka uvádza, že podobnú fotku cukrárka robila, preto očakávala, že to bude vedieť urobiť, ale poslala AI fotku ako predlohu? To len mne je čudné, že autorka sa sťažuje na postup a opisuje to ako hazardovanie so zdravím a pritom o tom vedela už v piato, teda dva dni pred prevzatím a mohla s tým niečo robiť? Prečo už vtedy neodmietla prevziať tortu, keď to považuje za zdravie ohrozujúce konanie cukrarky?
To len mne je divné, že chlapec má rok a torty (aj prevzatá, aj predloha) je pre dvojročného? To len mne príde divné, že autorka uvádza, že podobnú fotku cukrárka robila, preto očakávala, že to bude vedieť urobiť, ale poslala AI fotku ako predlohu? To len mne je čudné, že autorka sa sťažuje na postup a opisuje to ako hazardovanie so zdravím a pritom o tom vedela už v piato, teda dva dni pred prevzatím a mohla s tým niečo robiť? Prečo už vtedy neodmietla prevziať tortu, keď to považuje za zdravie ohrozujúce konanie cukrarky?
@anonym_e40ca3 neviem kde vy som dva dbi pred tym zohnala niekoho kto nam upecie druhu tortu ale v pohode inak k tymto dvojkam mam tiez komentar te na fotkach su vsade dvojky pani cukrarka sa do posledneho momentu neopytala ci je to torta pre
Dvojrocne dieta alebo ma to dieta iny vek
@anonym_e40ca3 neviem kde vy som dva dbi pred tym zohnala niekoho kto nam upecie druhu tortu ale v pohode inak k tymto dvojkam mam tiez komentar te na fotkach su vsade dvojky pani cukrarka sa do posledneho momentu neopytala ci je to torta pre
Dvojrocne dieta alebo ma to dieta iny vek
@1europa23 takže jej pošleš AI predlohu s dvojkou, ale na vine je cukrárka, ktorá sa naopýtala na vek dieťaťa? Takže kvôli fotke dieťaťa s tortou vedome budeš ohrozovať vaše zdravie so starou tortou, ktorú zaplatíš, ako to, že radšej tú tortu oželieš?
čítam, čítam ...a nakoniec mi z toho vyšlo, že ty sama ani nevieš akú tortu si si vlastne dala spraviť ... a ideš sa sťažovať
Ta prva foto s 2 je co za tortu? Koho torta?
Ta prva foto s 2 je co za tortu? Koho torta?
@anonym_e57075 to je torta ktoru uz pani robila
@anonym_e57075 to je torta ktoru uz pani robila
@1europa23 a to je akoze podobna podla teba s tou tvojou AI tortou? Ved to su absolutne odlisne torty. Nevraviac, ze ta AI torta by nestala ani 50€, ani 65€ 🤷♀️
@1europa23 takže jej pošleš AI predlohu s dvojkou, ale na vine je cukrárka, ktorá sa naopýtala na vek dieťaťa? Takže kvôli fotke dieťaťa s tortou vedome budeš ohrozovať vaše zdravie so starou tortou, ktorú zaplatíš, ako to, že radšej tú tortu oželieš?
@gab1sol pretoze sme ju potrebovali poukazuje to na zlu komunikaciu pekny den
Ach tato pani, to je vecny stazovatel ma vsetko. Vy keby mate napisat niekam pozitivnu recenziu tak by z vas ubudlo
Ach tato pani, to je vecny stazovatel ma vsetko. Vy keby mate napisat niekam pozitivnu recenziu tak by z vas ubudlo
@anonym_d0a684 dobrych som uz naoisala v zivote viac ako zlych to sa nebojte 😉
@1europa23 a to je akoze podobna podla teba s tou tvojou AI tortou? Ved to su absolutne odlisne torty. Nevraviac, ze ta AI torta by nestala ani 50€, ani 65€ 🤷♀️
@anonym_e54e8a vy budete asi učitelka slovenšťiny jak tak na vas pozeram z tej som mala inak 2 jku v škole sice to neni 1ka tak asi az take zle to so mnou nebude 😉 každopadne nema to nič spoločne s temou prispevku 😉
@1europa23 že slovenšťiny…😂
pomoooc to je ešte horšie ako to niake😁
A nám dosť, že cukrárka sa mala pýtať na vek, keď jej pošleš predlohu s 2🙈
@1europa23 mne to skor pripada, ze si nejaka jej neprajnicka mozno konkurencia.. a snazis sa ju nasilu zhodit 🤷♀️ ocividne vies o peceni figu a tvaris sa, ako keby si zjedla kucharsku knihu😪
@1europa23 že slovenšťiny…😂
pomoooc to je ešte horšie ako to niake😁
A nám dosť, že cukrárka sa mala pýtať na vek, keď jej pošleš predlohu s 2🙈
@anonym_80f344 ja bezne poslem predlohu na ktorej je naznaceny iny vek. Ale teda ak chcem od cukrarky aby tam dala aj cislo,tak jej ten vek napisem
@1europa23 mne to skor pripada, ze si nejaka jej neprajnicka mozno konkurencia.. a snazis sa ju nasilu zhodit 🤷♀️ ocividne vies o peceni figu a tvaris sa, ako keby si zjedla kucharsku knihu😪
@anonym_6f0a72 nevenujem sa pečeniu a aniesom jej konkurencia som len spotrebitel
Mne ta predloha vobec nepride ako vytvor AI,su cukrarky ktore maju taku preciznu pracu. Co sa tyka plnenia,taku jednoduchu tiez plnim co najneskor. Ja napr zajtra odovzdavam tortu. Teraz idem piect piskoty,vecer plnim. Rano urobim obter a na obed ozdobim...poobede si ju beru.
@anonym_6f0a72 nevenujem sa pečeniu a aniesom jej konkurencia som len spotrebitel
@1europa23 no mudra si ako radio… ked sa ti nieco nepaci, mala si jej to napisat/povedat priamo
@anonym_80f344 ja bezne poslem predlohu na ktorej je naznaceny iny vek. Ale teda ak chcem od cukrarky aby tam dala aj cislo,tak jej ten vek napisem
@petulda333 pani ktora tortu pecie by sa to mala sama opytat ci je to na ten vek podla mna ale vsak to je len banalita v celkovej komunikacii
@anonym_e57075 niesu to su torty normalne existuju ludia ktori take veci zvladnu spravit samozrejme nie na slovensku len pre to ze vam to pride neskutocne to musi byt hned ai 😂 ale mozem Vam teda pridat aku foto som poslala na dcerinu tortu este nech si to vieme porovnat ci to bol iny vzor 😂
@1europa23 ani ta dcerina a predloha sa nepodoba 🤷♀️ dve uplne rozlicne torty. A ano, nie kazdy to zvladne a urcite nie za 65€. Ty si chcela za malo penazi, vela muziky.
A nie cukrarka nikdy nerobila podobnu tortu ako si jej poslala…
Mne robila pre deti torty kocka, ktora ich robievala presne, ako si to poslala (teda jasne ze nazivo bez retuse, alebo AI neboli ako z vosku), ale tie torty uz pred 7-8 rokmi stali 100€…
@1europa23 ani ta dcerina a predloha sa nepodoba 🤷♀️ dve uplne rozlicne torty. A ano, nie kazdy to zvladne a urcite nie za 65€. Ty si chcela za malo penazi, vela muziky.
A nie cukrarka nikdy nerobila podobnu tortu ako si jej poslala…
Mne robila pre deti torty kocka, ktora ich robievala presne, ako si to poslala (teda jasne ze nazivo bez retuse, alebo AI neboli ako z vosku), ale tie torty uz pred 7-8 rokmi stali 100€…
@anonym_e57075 ano to chapem a beriem ale kazdopadne ked si vezmeme ze ma iny styl zdobenia druha torta je hrozna a odflaknuta
@anonym_6f0a72 napisala skm jej to do spravy toho sa bat nemusite kedze som tortu videla az doma
@1europa23 a aka bola jej reakcia?
@anonym_e57075 ano to chapem a beriem ale kazdopadne ked si vezmeme ze ma iny styl zdobenia druha torta je hrozna a odflaknuta
@1europa23 tu tortu ma na foto robenu v juny 25, to sa az teraz sťažujes?
Stačí si dať do vyhľadávania autorku a jej príspevky sa len hemžia negatívnymi recenziami na všetko. Gramatika nikde, ale očividne zožrala všetku múdrosť sveta
@lubmar predá za tretinovú cenu? Piekla si ty niekedy tortu dva dni niekomu zadarmenko ešte aj zaplatiť za materiál? Riadne chudery ste poniektoré ženy.
@anonym_83fb66 keby sa mne podaril hentaky paškvil miesto objednanej torty,hanbila by som sa ju vobec zakaznicke ponuknut, darmo by som na nej robila 3 dni a 3 noci. Aj to patri k "podnikaniu" ratat aj so stratou,nie len zarobok za kazdu cenu,ved sprosta slovac kupi vsetko. Potom to tu tak aj vyzera,ked su ludia naoko so vsetkym spokojny,nabuduce si dovoli viac a torta bude este horsia,ved co, minule to preslo,skusim zas,do karamelovej nedam karamel,do orechovej orechy..a ozdobim ju za 10 min, ved minule to stacilo tak co.

kurnik ženská/é mať vaše mamony a tortičky s dedičkami na 150 fotiek, tak ma drbne... a draha autorka, ešte raz prečítam aj po upozorneniach NIAKE, tak ja ti neviem. Toto je za mna horšie ako torta. Si už matka. Potom ako budes doma s deťmi trénovať napríklad diktát?
@anonym_e54e8a vy budete asi učitelka slovenšťiny jak tak na vas pozeram z tej som mala inak 2 jku v škole sice to neni 1ka tak asi az take zle to so mnou nebude 😉 každopadne nema to nič spoločne s temou prispevku 😉