icon

Nepríjemná skúsenosť s výrobou torty v Trenčíne

1europa23
31. jan 2026

Chcela by som sa s Vami podeliť o neprijemnu skusenosť s pani Natalia Rechtorikova ktoru som objavila v skupine mamivky v Trencine a ktora sa mi naskytla v poslednej dobe dala som dcere na narodeniny upiect tortu S tym ze som pani poslala niake foto ako si to predstavujem prva torta bola krasna a vsetko bolo ako tak ok a preto kedze ma syn narodeniny kratko po dcere dali sme mu upiect tortu znova k tejto pani zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne a teda bola som velmi sklamana naša druha torta bola velmi odflaknuta nielen co sa vzhladu tyka kedze to vyzera ako keby to robil niekto uplne iny tak isto aj naplne V piatok pod vecer som pani pisala a prosila ju ci by sa dal korpus poliat kavou alebou niakym sirupom aby bol stavnatejsi na co mi bolo povedane ze torta je uz naplnena tym padom zmeny nehrozia pani plnila tortu ktoru odovzdavala v nedelu slahackovo mascarponovym kremom uz v piatok pocas dna co je podla mna velmi skoro a hazardovanie s ludskym zdravym a teda mali to jesť deti nehovorim o tom ze torta uz na druhy den chutila zvlastne takže ktovie kedy bola naplnena a taktiež odflaknutej komunikacie myslim ze nic nesklame a nenahneva človeka viac ako ked v den oslavy musi riesit niekoho odflaknutu pracu musim sa priznať že som si aj poplakala takže NEODPORUČAM

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_48dd9e

Stačí si dať do vyhľadávania autorku a jej príspevky sa len hemžia negatívnymi recenziami na všetko. Gramatika nikde, ale očividne zožrala všetku múdrosť sveta

@anonym_48dd9e 😂

1europa23
autor
1. feb 2026
@simonka1304

@1europa23 tu tortu ma na foto robenu v juny 25, to sa az teraz sťažujes?

@simonka1304 prosim? 😂

1europa23
autor
1. feb 2026
@lubmar

@anonym_83fb66 keby sa mne podaril hentaky paškvil miesto objednanej torty,hanbila by som sa ju vobec zakaznicke ponuknut, darmo by som na nej robila 3 dni a 3 noci. Aj to patri k "podnikaniu" ratat aj so stratou,nie len zarobok za kazdu cenu,ved sprosta slovac kupi vsetko. Potom to tu tak aj vyzera,ked su ludia naoko so vsetkym spokojny,nabuduce si dovoli viac a torta bude este horsia,ved co, minule to preslo,skusim zas,do karamelovej nedam karamel,do orechovej orechy..a ozdobim ju za 10 min, ved minule to stacilo tak co.

@lubmar pride mi to tak že to tak je že slovaci sa uskromnia s malom a potom ked si dovoli buekto nieco povedat tak idu cloveka ukamenovať

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_6f0a72

@1europa23 a aka bola jej reakcia?

@anonym_6f0a72 mrzi ma to

anonym_f582e0
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_f582e0 ked sa chcete niekoho zastavat a niekoho hejtovať tak to robte aspom verejne a nie anonymne 😉 aby to malo niaky vyznam aj manzel povedal ze je zvlastna a to som mu ani nepovefala rafsej ze ju plnila tak skoro inak by jej ju isiel na milion percent z jejo povahou vratit

@1europa23 veď ja skôr súhlasím s tebou, ak si si nevšimla. Konštatujem, a predsa opakujem to, čo si sama napísala, to nie je hejt 🤦‍♀️ dva krát som sa ta na to pýtala, a že prišla čudná i mužovi, píšeš až teraz

gab1sol
1. feb 2026
@1europa23

@gab1sol pretoze sme ju potrebovali poukazuje to na zlu komunikaciu pekny den

@1europa23 takže keď budeš potrebovať mäso na obed, ale uvidíš, že v obchode je zelené, už na pohľad pokazené, tak ho kúpiš, lebo ho potrebuješ? No, asi nie… Radšej sa snáď zaobideš bez mäsa, či?

Inak, píšeš “zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne”, ale ty dávaš cudzie fotky, tak pridaj aj tú jej, aby sme vedeli porovnať jej prácu s jej prácou. A nie s niekym, kto má úplne iný štýl práce, iné podmienky…

anonym_f66341
1. feb 2026

Prides mi ako rozmaznana pubertiacka, ktorej nevysla predstava o insta-worthy oslave, tak teraz dupe nozickami. Aby ma syn peknu spomienku? Ktory dospely muz si pozrie fotky z prvych narodenin a povie „taka pekna oslava by to bola, nebyt tej nap*cu torty.“ Skor sa bude pytat, preco tam bola mama taka zduta.

A plakat kvoli torte (ktora teda podla mna nie je dokonala, ale za 50€ je ok)? Dospej prosim ta.

anonym_60a219
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_6f0a72 mrzi ma to

@1europa23 a zjedli ste ju teda?

1europa23
autor
1. feb 2026
@gab1sol

@1europa23 takže keď budeš potrebovať mäso na obed, ale uvidíš, že v obchode je zelené, už na pohľad pokazené, tak ho kúpiš, lebo ho potrebuješ? No, asi nie… Radšej sa snáď zaobideš bez mäsa, či?

Inak, píšeš “zamerne som si vyberala tortu podla toho ze som videla ze uz podobnu tortu robila velmi peknu cakala som teda ze aj naša torta bude vyzerat podobne”, ale ty dávaš cudzie fotky, tak pridaj aj tú jej, aby sme vedeli porovnať jej prácu s jej prácou. A nie s niekym, kto má úplne iný štýl práce, iné podmienky…

@gab1sol vsetky foto su pridane To nie ale ked pridete do obchodu mate na vyber ist fo ineho obchodu 🙂

gab1sol
1. feb 2026
@1europa23

@gab1sol vsetky foto su pridane To nie ale ked pridete do obchodu mate na vyber ist fo ineho obchodu 🙂

@1europa23 tak, ktorá fotka je tá, ktorá bola predlohou k tvojej, ale prácou cukrárky?

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_f66341

Prides mi ako rozmaznana pubertiacka, ktorej nevysla predstava o insta-worthy oslave, tak teraz dupe nozickami. Aby ma syn peknu spomienku? Ktory dospely muz si pozrie fotky z prvych narodenin a povie „taka pekna oslava by to bola, nebyt tej nap*cu torty.“ Skor sa bude pytat, preco tam bola mama taka zduta.

A plakat kvoli torte (ktora teda podla mna nie je dokonala, ale za 50€ je ok)? Dospej prosim ta.

@anonym_f66341 dospela som si myslim az moc len je to smutna realita doby ze ako ludia odflakuju svoju pracu a ludia to zajadnym sposobom normalizuju mozno som rozmaznana pubertiačka mamička ktora bude mat uz skoro 30 rokov 😂 ale s vysokymi štandardmi no každopadne ako som pisala vyššie nechcela som dať za nu 50€ ale viac takže zosmiešnovanie ceny je tu bezpredmetne id ei neprofesionalitu pani

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_60a219

@1europa23 a zjedli ste ju teda?

@anonym_60a219 iba to co sme ochutnali prvy den po prineseni zvysok isiel do kosa

anonym_60a219
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_60a219 iba to co sme ochutnali prvy den po prineseni zvysok isiel do kosa

@1europa23 a ta prva foto v uvodnom prispevku je torta, co je podla teba odflaknuta? Preco tam je cislo 2, ked v profile mas syna, co ma 1 rok. To ti tam dala cukrarka?

bielasovicka
1. feb 2026

@1europa23 bože, robiť cirkus kvôli 1 torte🤦🏻‍♀️. A to si ju kupovala len tak na pozeranie, alebo na jedenie? Lebo keď už nakrojis tortu, tak už ta ozdoba je jedno ako vyzerá,ved sa zje. Či vy ste si len tak posadali okolo stola a cumeli ste na tortu?

anonym_14b8e0
1. feb 2026
@1europa23

@1europa23 A ked si tym detom davala jest krem, ktory bol podla teba stary, vtedy si ich neohrozovala na zdravi ty ako matka? To bolo v pohode?

anonym_60a219
1. feb 2026
@bielasovicka

@1europa23 bože, robiť cirkus kvôli 1 torte🤦🏻‍♀️. A to si ju kupovala len tak na pozeranie, alebo na jedenie? Lebo keď už nakrojis tortu, tak už ta ozdoba je jedno ako vyzerá,ved sa zje. Či vy ste si len tak posadali okolo stola a cumeli ste na tortu?

@bielasovicka ochutnali a vyhodili 🤷 asi nedavali po kusku hostom, i ked to je cudne....

1europa23
autor
1. feb 2026
@bielasovicka

@bielasovicka nepride mi vhodne zlahčovať taketo veci kazdopadne vsetky byjadrenia su uz vyssie

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_60a219

@1europa23 a ta prva foto v uvodnom prispevku je torta, co je podla teba odflaknuta? Preco tam je cislo 2, ked v profile mas syna, co ma 1 rok. To ti tam dala cukrarka?

@anonym_60a219 je tu viac obrazkov kazdemu cloveku dojde ktora torta je ktora ked nad tym popremysla

anonym_60a219
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_60a219 je tu viac obrazkov kazdemu cloveku dojde ktora torta je ktora ked nad tym popremysla

@1europa23 a ta cislica?

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_14b8e0

@1europa23 A ked si tym detom davala jest krem, ktory bol podla teba stary, vtedy si ich neohrozovala na zdravi ty ako matka? To bolo v pohode?

@anonym_14b8e0 nebolo no lenze ja som im ju nevyrabala za prniaze 😂 haha teraz sa tuniaka fanaticka chyti toho ze som ju cjcela zadarmo este zas a znovs 😂😂😂😂

1europa23
autor
1. feb 2026
@anonym_60a219

@bielasovicka ochutnali a vyhodili 🤷 asi nedavali po kusku hostom, i ked to je cudne....

@anonym_60a219 davali sme ale nekrajali sme klasicky na teojuholniky ale na platky a deti nakoniec dostali este jefnu tortu ale keby bola dobra tak by sme ju urcite vyhadzovat nemuseli

simonka1304
1. feb 2026

Tá istá torta v pravo dole, nahodené v juny 25

petulda333
1. feb 2026

Vyhodit si nemusela. Krem pokazeny isto nebol,len teda by som ju zjedla hned a nenechavala na 2-3dni...a inak,ja kebyze som nespokojna s tortou,vzhladovo,tak ju nevezmem

anonym_60a219
1. feb 2026
@simonka1304

@simonka1304 vsak a preto mi nie je jasne aku ona dostala.

petulda333
1. feb 2026
@anonym_60a219

@simonka1304 vsak a preto mi nie je jasne aku ona dostala.

@anonym_60a219 no ja to chapem ta,ze ta hore v krabici je ta ktoru dostala,ta v komentoch s lietadlom je ta,ktoru jej poslala

petulda333
1. feb 2026
@1europa23

@anonym_60a219 davali sme ale nekrajali sme klasicky na teojuholniky ale na platky a deti nakoniec dostali este jefnu tortu ale keby bola dobra tak by sme ju urcite vyhadzovat nemuseli

@1europa23 no a teraz pravdu,o co ti ide? Uz vieme,ze ta torta nie je tvoja

gab1sol
1. feb 2026
@simonka1304

@simonka1304 a sme doma.

anonym_60a219
1. feb 2026
@petulda333

@anonym_60a219 no ja to chapem ta,ze ta hore v krabici je ta ktoru dostala,ta v komentoch s lietadlom je ta,ktoru jej poslala

@petulda333 ved to som si myslela aj ja... Ale nedala teda pravu foto, ktoru jej ta cukrarka upiekla, lebo teda, asi by mala cislicu 1 a navyse, foto je stiahnute zo stranky cukrarky a pol roka stare...

anonym_14b8e0
1. feb 2026

Tak toto je uz dobre psycho😆😆😆😂🤣

petulda333
1. feb 2026
@anonym_60a219

@petulda333 ved to som si myslela aj ja... Ale nedala teda pravu foto, ktoru jej ta cukrarka upiekla, lebo teda, asi by mala cislicu 1 a navyse, foto je stiahnute zo stranky cukrarky a pol roka stare...

@anonym_60a219 no ona tvrdi,ze cukrarka jej dala to cislo,lebo na fotke na inspiraciu je 2 a cukrarka sa na vek nespytala,len rovno dala 2