Očná optika na meranie dioptrií v Trenčíne
Ahojte.
Viete mi odporucit nejaku dobrz optiku v Trencine, kde mi zmeraju dioptrie a aj si tam vie clovek vybrat pekny a kvalitny ram a spravia mu tam nove okuliare?
Aj v maxe
@1ryba aj sa nieco plati za meranie, nevies? A vyber ramov je dobry, predavaju aj nejake kvalitne znackove?
@1ryba aj sa nieco plati za meranie, nevies? A vyber ramov je dobry, predavaju aj nejake kvalitne znackove?
@anonym_autor platí sa a majú najlepší výber moderných rámov, skvelý prístup a servis. Chodíme tam roky.
@anonym_autor platí sa a majú najlepší výber moderných rámov, skvelý prístup a servis. Chodíme tam roky.
@anonym_952332 a kolko sa plati za meranie, prosim? Cennik nikde na nete nemaju.
@anonym_952332 a kolko sa plati za meranie, prosim? Cennik nikde na nete nemaju.
@anonym_autor myslím že to bolo okolo 20 eur. Ale presne neviem. My chodíme na očné. Ale ak nepotrebuješ vyšetriť aj iné v oku, tu sme dávali roky dozadu a všetko sedelo.
Ja som bola pár krát merať v Grandopticale, ale vtedy to bolo zadarmo. No bola som spokojná. Oni niekedy robia akciu na meranie zdarma. Inak neviem koľko normálne to meranie stojí.