icon

Pobyt po ORL operácii v Trenčíne

1europa23
11. dec 2025

Ahojte je tu niekto kto bol na poooeracnom orl v tn ako to tam vZera v akom stave su izby po kolko lozok pipripade ako vyzera nadstandard kolko je tam lozok co ste si brali na pobyt ?

daniela.ho
11. dec 2025

@1europa23 bola som tam s dcerou pred mesiacom, oddelenie je cele prerobne, na izbe po dve postele. My sme boli velmi spokojny

1europa23
autor
12. dec 2025
@daniela.ho

@1europa23 bola som tam s dcerou pred mesiacom, oddelenie je cele prerobne, na izbe po dve postele. My sme boli velmi spokojny

@daniela.ho mali ste klasik izbu alebo nadstandard ?

daniela.ho
12. dec 2025
@1europa23

@daniela.ho mali ste klasik izbu alebo nadstandard ?

@1europa23 izbu pre deti, klasicku, maju dve detske izby

sonah
17. dec 2025
@daniela.ho

@daniela.ho mozem sa spytať, neboli ste na vyber mandlí??

daniela.ho
17. dec 2025
@sonah

@daniela.ho mozem sa spytať, neboli ste na vyber mandlí??

@sonah ano boli, dcere vyberali nosne mandle a zmensovali krcne

sonah
17. dec 2025
@daniela.ho

@sonah ano boli, dcere vyberali nosne mandle a zmensovali krcne

@daniela.ho ako dlho ste cakali na termin? Isli ste s vym.listkom od Ol na orl a potom ste si robili predoperačne? Ja mam ist s dcerou s nosnou mandlou a neviem ako postupovať....nakoľko nam to odporucili na diagnostike v tatrach....

daniela.ho
17. dec 2025
@sonah

@daniela.ho ako dlho ste cakali na termin? Isli ste s vym.listkom od Ol na orl a potom ste si robili predoperačne? Ja mam ist s dcerou s nosnou mandlou a neviem ako postupovať....nakoľko nam to odporucili na diagnostike v tatrach....

@sonah vymenny listok na orl nam dala pediatricka, isli sme na orl v zlatovciach, ta nam odporucala operaciu a dala papiere, s tymi som isla do nemocnice na ambulanciu. Termin sme mali max do dvoch mesiacov. Tyzden pred operaciou cca nam pediatricka spravila interne vysetrenie a potom som isla s malou na anesteziologicke v nemocnici a potom uz len na operaciu.

sonah
17. dec 2025
@daniela.ho

@sonah vymenny listok na orl nam dala pediatricka, isli sme na orl v zlatovciach, ta nam odporucala operaciu a dala papiere, s tymi som isla do nemocnice na ambulanciu. Termin sme mali max do dvoch mesiacov. Tyzden pred operaciou cca nam pediatricka spravila interne vysetrenie a potom som isla s malou na anesteziologicke v nemocnici a potom uz len na operaciu.

@daniela.ho ok ďakujem velmi pekne za info