Rehabilitácia Prešov
Ak hľadáte kvalitnú fyzio. službu v Prešove, kde nečakáte mesiac/dva ako v nemocnici a plnohodnotne sa vám venujú - odporúčam fyzioterapeuta Mgr. Naďa z firmy Rehaprim s.r.o. Sama som pri ňom absolvovala rehabilitácie, keď som mala problém s krčnou chrbticou a závratmi. Teraz k nemu chodím s dcérou na Vojtovu terapiu. Má veľmi príjemný prístup a najmä všetko s kľudom vysvetlí a ukáže. Známa k nemu chodila na SM systém a tiež si pochvaľovala. https://rehaprim.sk/
To preto si sa prave teraz zaregistrovala, aby si mu urobila reklamu? Za chvilu to admin vymaze. A ja doporucujem PhDr. Hitrika, absolventa Presovskej univerzity, je omnoho lepsi, lebo ma z fyzioterapie aj doktorat 😝
To preto si sa prave teraz zaregistrovala, aby si mu urobila reklamu? Za chvilu to admin vymaze. A ja doporucujem PhDr. Hitrika, absolventa Presovskej univerzity, je omnoho lepsi, lebo ma z fyzioterapie aj doktorat 😝
@anonym_3c7b17 a kedy sa má človek na fórum zaregistrovať, ak nie vtedy, keď hľadá odpoveď alebo chce posunúť dobrú skúsenosť ďalej? Presne na to tu táto komunita je, aby si ľudia pomáhali. Hodnotiť odborníkov výhradne podľa titulov namiesto reálnych skúseností nemá žiadnu vypovedaciu hodnotu. Ak máš s niekým osobnú skúsenosť, super, odporuč ho, ale nie je dôvod spochybňovať iných len preto, že napísali svoj prvý príspevok.

Ale no....