Trenčiansky kraj, kúrite už?
Uz kurite? Tn kraj
Rozmyslam uz zakurit, vy to ako mate?
@anonym_autor ak ti napíšem, že neznášame prekúrené byty. že spíme pri otvorenom obloku a kúriť sa v dohľadnej dobe nechystáme, nezakúriš ani ty? Aj keď sa budeš večer klepať zimou pod dekou? Naozaj sa nedokážeš sama rozhodmúť v takejto veci?
prwmyslam ze kvoli konsolidacii asi zacneme velmi malo kurit.
To teraz budete každý deň zakladať po 2-3 témy či už niekto kúri?
Je ti zima? Tak si zakúr
Nie je ti zima? Tak si nezakúr.
Niektoré by ste si bez koňa ani neprdli samé...
Ja zapínam kúrenie,keď je nám v dome zima,neriešim,či je december či máj. Teraz som aj v auguste zapla,keď boli také studené noci,veď na to nepotrebujem "súhlas"okolia
Je ti zima? Zakur. Nie je ti zima? Nemusis kurit aj ked vsetci okolo uz kurit budu. Si predsa svojpravna, ci?
@anonym_autor zakúr podľa seba a nie podla nas. Ja tu ajbked horné at mam 19° vonka a 23° dnu a všade otvorené okná a my ešte nekúrime. A inak ani v zime tak nemusím kúriť. Žijeme v byte, hore dole na bokoch susedia kúria a aj tak teplo dnu.
Ja mám taký pocit že odkedy je internet, mk a neviem čo ženy sa nevedia samé rozhodnúť 🙈
Nie. Ani pančušky nedávame. A určite nekúr, kým ti to druhí neodklepnú. Bárs by ste aj zamrzli.
Ja sa chcem opytat ci ste uz dnes boli na WC, neviem ci uz je spravy cas ist alebo este nie. Dakujem pekne za odpoved 🤷♀️
Ja sa chcem opytat ci ste uz dnes boli na WC, neviem ci uz je spravy cas ist alebo este nie. Dakujem pekne za odpoved 🤷♀️
@klarissa25 bola som, kakala som 2 x. a ty? :D
Ja mám taký pocit že odkedy je internet, mk a neviem čo ženy sa nevedia samé rozhodnúť 🙈
@stellarstar presne, alebo zaplateni ludia, trollovia. taketo sproste otazky sa tu rozmohli odkedy je MK aky je.
Tak kúrenie sme vybavili, môže prísť téma Halloween.
Akurat ovzdusnujem akumulacku,termostat sa uz zapol a radiatory studene,tak sa hram v kotolni.
@klarissa25 ja som mala o polnoci 🤮💩 bolo horšie ako z filmu exorcista 🤣🤣 kamoška to nazvala faraovou pomstou 😝
@anonym_3bfa83 tak ked si bola, idem aj ja teda 😂😂😂😂🤪🤪🤪😜😛
Akurat som otvorila schranku a tam faktura plyn a ze nedoplatok 300€ nechapem to, rok pred tym preplatok 144€, ci bola tento rok silnejsia zima? Vy to ako mate? Mali ste nedoplatky? Takze kurit este nebudem…
Akurat som otvorila schranku a tam faktura plyn a ze nedoplatok 300€ nechapem to, rok pred tym preplatok 144€, ci bola tento rok silnejsia zima? Vy to ako mate? Mali ste nedoplatky? Takze kurit este nebudem…
@anonym_autor ano nedoplatok 24 eura
@anonym_3bfa83 ja len 1x

R1 rok minuly R2 rok 2023
@anonym_autor no tak niekde robíš chybu
My kurime peletami,5t staci na celu vyk.sezonu az do maja.
Bud sa teda riadne oblecte a kurte az ked bude v dome,byte 19st.alebo si zvyste preddavky a nebude nedoplatok.
Este nekurime vychod a to byvam v nezateplenom velkom dome. Mt aj cez zimu mame nastavenena 20-21 max kurnie takze ziadne prekurovanie chodime v tricku z dlhym a teplakoch leginach. Tohto roku sli kurenie este v maji bola chladna jar a mali sme preplatok maly ale bol..ja ako zapnem kurenie nastavim bezi tak stale nevypinam ho,lebo vypinanie zapinanie ti zozerie viac. Teraz bolo tyzden chladno dnes uz je pekne aj zajtra von takze kurenie este nezapinam.
@anonym_3bfa83 tak ked si bola, idem aj ja teda 😂😂😂😂🤪🤪🤪😜😛
@anonym_autor bola dost dlha zima. chladne noci. aj my mame kazdy rok nedoplatky. mozno je dobre si mesacne platny nastavit na vyssie preddavky....ja to tak urobim. cakam ake vyuctovanie teraz pride :/ a to kurime, prosim pekne, len 3 mesiace.
@anonym_autor bola dost dlha zima. chladne noci. aj my mame kazdy rok nedoplatky. mozno je dobre si mesacne platny nastavit na vyssie preddavky....ja to tak urobim. cakam ake vyuctovanie teraz pride :/ a to kurime, prosim pekne, len 3 mesiace.
@anonym_3bfa83 ale musel ist aj plyn hore lebo co som mal pred dvomi rokmi taku istu spotrebu tak vtedy bol nedoplatok 76 a potom preplatok 144 cize 144+76 je 220 cize podla mna plyn zdrazel o 80€
@klarissa25 no už môžeš ísť, je čas 🙈
To teraz budete každý deň zakladať po 2-3 témy či už niekto kúri?
Je ti zima? Tak si zakúr
Nie je ti zima? Tak si nezakúr.
Niektoré by ste si bez koňa ani neprdli samé...
@janai1 o chvíľu začne " máte už stromček"?
@mateson2004 no počkaj, máte už darčeky 🤣🤣🤣
@mateson2004 no prísaham Bohu. Minulý rok to tu tiež písali už v septembri. 🤦🏻♀️

toto su co prosim ta za otazky? ved kazdy podla pocitu ak sa bavime, verim, o rodinnom dome. 🙏