Zubárka MDDr. Pavlína Fumáčová - skúsenosti a ceny
Dobrý deň chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť?
Chcem začať chodiť len som typ že potrebujem injekciu a mily prístup 🙂 pred zakrokom našlo mi pani doktorku
MDDr. Pavlína Fumáčová FumaDent, s.r.o. ...ak tam niekto chodi budem vdačna za skúsenosť s opravou zubov , cenami ,pristupom ďakujem moc 🌷 pekný deň 🍀
@arexka susedka chodí a je velmi spokojná. Tiež zvažujem prestupiť, lebo mám zubárku daleko
@natalia328 a dava aj injekcie keď sa človek boji či moc nechce? Ja mam take traumy z detstva .🙂 Račej si zaplatim injekciu ako trpieť.. tiež chodim ďalej sme sa sťahovali preto chcem prestúpiť ..vravela že ma vezmu ..a hľadám či ma niekto skúsenosť 🙂 ďakujem že ste napisala
Injekcia je samozrejmosť, vždy sa pýta či chces prípadne aj sama odporučí a poviem že prístup ma na 1 .... So synom som bola nedávno mal strach, vysvetľovala mu prehovarala ho aby vôbec ústa otvoril asi pol hodinu 😂😂😂 svätá trpezlivosť,.ja by som sa na to už dávno vykašľala .. aj mne už opravovala a som spokojná, ceny tak asi ako všade inde, lacného zubára dnes nezozenies

@arexka susedka chodí a je velmi spokojná. Tiež zvažujem prestupiť, lebo mám zubárku daleko